| ღSคภ๔яค a întrebat:

Buna tpu.Am vrut de mult sa pun intrebarea asta,dar am avut o oarecare retinere.Voi credeti in extraterestri? Adica,eu sunt genul de persoana care nu crede pana nu vede,dar odata bunica mea mi-a povestit anumite,, ciudatenii,, pe care ea le-a vazut cand era copil.Eu nu stiu ce sa cred,dar stiu doar ca nu stiu ce motiv ar avea sa ma minta, si ca pur si simplu mi se face piele de gaina cand aud astfel de chestii...Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Frate, eu nu cred pana nu vad!
Deci, daca ceva ceva exista, arata-mi si cred.


Pana atunci, incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, gen...traieste realitatea!

| JohnnyBi a răspuns:

Omului prin natura sa ii este frica de necunoscut si inexplicabil. si incearca sa gaseasca o scuza pentru curiozitatile astea manifestate prin zei, extraterestri, fantome si alte prostii de genul chupakabra, yeti, loch ness monster.

pe de alta parte daca noi in 2014 nu putem construi o piramida, cum au construit-o egiptenii acum 5000 de ani? taierea granitului este relativ noua, totusi ei taiau acum mii de ani granit perfect la muchie. blocuri de piatra ridicate la 20 metri inaltime, blocuri grele de 40 de tone sau mai mult. din editia cele 3 piramide ale lui Keops odata la 2700 si ceva de ani au fiecare in varf una din planetele marte, venus si nu stiu care alta perfect aliniate in varful fiecareia. daca te uiti la o piramida de deasupra e patrata la baza. daca te uiti dintr-un colt nu vezi decat celalalt colt, nu si muchia dintre acestea. cum explici un popor inapoiat facand aceste lucruri?

cert este ca ceva exista in univers, poate exista si pe pamant, dar cat timp natura noastra nu intelege necunoscutul il vom explica prin inexplicabil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Noii find o parte infima din universul asta ar fi o ignoranta maxima sa sustinem ca nu mai exista viata si pe alte planete, probabil nu asa cum o percepem si cum ne astepta noi, dar ea sigur exista pe undeva

| Sonny1994 a răspuns:

In legatura cu povestioarele bunicii tale, depinde si la ce varsta aveai atunci cand iti erau povestite... Iar in legatura cu ''nu cred pana nu vad'' si eu ma incadrez; cred ca asa cum am luat noi viata pe aceasta planeta asa se poate sa fi luat si acestia...Aceasta fiind umila mea parere. happy

| sublime89 a răspuns:

Iti garantez ca bunica ta n-a vazut extraterestri. Prin satele de pe la noi batranii tot au obiceiul de a povesti intamplari stranii intamplate cu mult timp in urma, si tot asa se transmit din generatie in generatie. Problema e ca nu sunt credibile. Nu te-ai intrebat de ce tot timpul este vorba de trecutul indepartat? De ce nu se mai intampla si acum astfel de evenimente?

Extraterestri pot exista, dar nu sunt dovezi ca am fi fost vizitati pana acum. Universul e imens, si sunt sanse mari sa nu fim singuri.

| Wøodenpints a răspuns:

Ți se face pielea de găină când te gândești că nu suntem singuri într-un univers cel mai probabil infinit?
Nah, nu suntem noi atât de importanți ca specie. Sau, dacă oamenii sunt singurele ființe din univers, deci și cele mai inteligente...ăla care a făcut universul și-a cam bătut salamul de el.

| CoL00SaL a răspuns:

Extraterestrii exista dar nu ma refer la "omuletii verzii" ci la forme de viata gasite pe planeta marte...Eu nu cred in extraterestrii si nici nu cred ca exista asa ceva!