|

Buna TPU, de ce credeti unii oameni sunt mai introvertiti sau reci, chiar ciudati uneori pare trist fara motiv? Eu nu inteleg aceasta problema.

Dau funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fiecare om are o rută diferită în viată, depinde de relatiile cu oamenii din jurul lor, traume etc. Sunt fel și fel de oameni, judecați de felul cum arată, cum se comportă, preferința sexuală și disprețuiți zilnic pentru amuzament. Cum crezi ca ei ar putea fi fericiți? Pune-te tu în poziția lor.
Își pierd încrederea în oameni și preferă să se retragă într-un colțișor întunecat, ei fiind prea tare afectați, numai știu cum e să fi fericit și să te bucuri de viață. Dar asta nu e valabil pentru toți. Unii doar prefer grupurile mici de oameni, ieșitul în oras nu sună distractiv pentru ei de exemplu, din diferite motive, cel mai plauzibil ar fi că ei preferă compania lor proprie, sau cu o persoană dragă lor.
Nu toți introvertiții sunt triști cu viața lor, ba din contră, unii se bucură chiar dacă pentru unii viața lor pare plictisitoare. Și de asemenea sunt mult mai deștepți, unii dintre ei.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca sunt deprimati si atunci evita sa stea cu un grup si sa rada cu ei, Nu se potriveste cu starea lor.Motive au dar nu le pot spune oricui si daca le-ar dezvalui nu îi pot ajuta oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai fiecare om este rezultatul a mai multor oameni. Fiecare dintre noi preluam trasaturi de comportament fara sa ne dam seama, de la oamenii cu care ne petrecem timpul. Tristetea, la fel ca si fericirea este subiectiva. Fiecare are motive diferite de tristete, si la fel si conceptii.

Dupa parerea mea, motiv pentru care acesti oameni sunt introvertiti si/sau tristi, este faptul ca au avut foarte multe evenimente neplacute in viata. Sau nu au un anume grup de prieteni cu care sa socializeze. Fie au fost marcati de un eveniment, fie au pareri proaste despre ei, si automat si ceilalti au o impresie proasta despre ei, si nu se pot adapta intr-o societate. Educatia primita este un alt factor important. Cum am spus mai sus, fiecare om langa care stai te influenteaza mai mult sau mai putin, si din moment ce acesti oameni au trait in preajma unor persoane ciudate(parintii) este clar ca si ei sunt la fel.

Sper ca ai vreun eseu de facut la scoala si ca n am scris atat degeaba laughing)) Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează