| Hamed134 a întrebat:


Doar eu am trecut prin asta? Recent m-am angajat și la început am simțit cum majoritatea șefilor, colegilor mă subestimau. După ce am început a doua săptămâna de lucru atitudinea lor s-a mai schimbat, dar de fiecare dată când trec pe lângă ei sau chiar dacă sunt la câțiva metri de ei îi văd cum se uită la mine și am impresia că vorbesc despre mine. Să fie chiar așa sau doar în capul meu și iau totul mult prea personal?
Tind să menționez că un șef care n-are nici o legătura cu domeniul în care activez îmi tot pune întrebări despre munca mea și nu înțeleg rostul acelor întrebări, vrea doar să mă subestimeze, să fie oare frustrat pe faptul că șeful firmei mi-a pasat una din responsabilitățile lui mie?

1 răspuns:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hei,

Poate te gandesti tu prea mult la asta. Dar cel mai important lucru, daca ar fi sau nu ar fi asa, ce ai rezolva? Nu conteaza ca zic ei ceva, ca nu zic, nu ar trebui sa te influenteze cumva.

Da, la lucru unele persoane prezinta un comportament aiurea. Nu ii baga in seama. Conteaza ca tu sa stii daca faci ceva bine sau nu.

Bafta! happy