| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua.

De ce fetele se uita numai la băieți cu bani și mașina?

Nu înțeleg

50 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Era o vorba: nevasta frumoasa o iei pentru vecini. Cauta-ti una mai uratica si vei trai fericit pana la adnci batraneti. Nu vreau sa-ti explic prea multe.

| MarianWLF a răspuns:

Aceea e doar o categorie de fete, nu toate fetele, sa nu generalizam happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Generalizezi din frustrari personale.

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru suntserios):

Cel mai probabil esti femeie si te simti la asta

| suntserios a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Sau poate sunt destul de educat inca pot oferi unei femei si altceva decat o masina

| Holiday a răspuns (pentru suntserios):

"...si altceva decat o masina"

Un avion, elicopter...

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru suntserios):

Femeile sunt materialiste, nu le dai ce vor, fug. Esti de ala care nu plateste consumatia fetei la un restaurant?

| suntserios a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Si tu tot din frustrari personale vorbesti? happy sunteti draguti de amuzanti. Pai daca femeile alea nu vad nimic interesant la voi normal ca se uita doar la bani. Daca ati sti in primul rand sa va purtati cu o femeie... poate altfel ar fi situatia.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Holiday):

Sau nu, ci LIBERTATE. Cite un weekend prin strainezia, sau chiar si la noi, la care el planifica tot, frumos, din timp. Nu ai nevoie de masina pentru asta, si nici neaparat de multi bani. Ai totusi nevoie sa nu ai capul plin de nisip si sa fii descurcaret.winking

| Holiday a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mhm, si aia e fraiera sa aleaga cate un weekend in strainezia pe bani putini, in loc de cate o saptamana in superstrainezia...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Holiday):

Fiecare cu pretentiile proprii... si eu am zis asa, orientativ. Nu toti au ca prioritate sa puna poze din Dubai sau mai stiu eu ce cafenea.

| Holiday a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cand mergi undeva in vacanta, pozele sunt doar un bonus, nu obiectivul principal.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Holiday):

Pentru unii conteaza alea mai mult decat experienta in sine...

| RAY a răspuns:

E bine ca exista materialiste, escorte ca în caz contrar 80% dintre bărbați erau virgini, de ce bărbați urâți se uita la fete frumoase? Bărbatul a învățat femeia cu banul ca în lipsa lui nu avea ce sa ofere

| Freya1 a răspuns:

Nu toate lumea e asa, nu toate fetele se uita la băieți cu bani.

Cele ce facă asta au 3 motive.
Ori fac parte și ele din o familie cu potențial financiar, sau au ele bani și vor la randul lor sa își ia pe cineva asemeni lor.
Ori fac parte dintr-un mediu modest din care nu pot sa se ridice și considera ca au nevoie de un sprijin (adică măcar unul sa aibă bani ca după sa urce mai sus).
Ori sunt genul de persoane ce vor sa primească toate de-a gata fără efort și mai mult de pe profit.

| Anonim a răspuns (pentru Freya1):

In general femeile cu bani sunt mult mai ok decat cele sarace, au alta educatie.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poate da nu mereu.

| Anonim a răspuns (pentru Freya1):

Sa sti ca in general cele sarace au in cap masini, lovele si basini, cele care au o situatie materiala buna se mai uita si la altceva, vorbesc din experienta.
Exista si reversul medaliei bineinteles.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am spus.Sunt fete ce sunt cu condiții medii spre slabe ce vor bani și figuri, dar sincer personal nu prea am văzut o doctorita ce sa se mărite cu un bărbat cu minimul pe economie, sau ce muncește pe șantier.
Da, mai sunt cazuri de fete cu bani ce își iau ca iubit un coleg de facultate ce și el la rândul lui va avea bani din meseria pe care o va practica, dar cam atât.

| Anonim a răspuns (pentru Freya1):

Pai nu ca se marita cu ei dar sunt atrase de altfel de calitati, oamenii destepti au alte viziuni in viata.
La noi se traieste pe modelul ''ce-o sa zica lumea'' de aia nu s-ar marita cu unu mai sarantoc decat ele.

| Celcestietot a răspuns:

Nu toate fetele sunt asa.

| Holiday a răspuns:

Dar chiar, nici eu nu inteleg de ce nu se uita dupa saraci, ca ar avea numai avantaje...hee hee

| AnastasiaK a răspuns:

Îți doresc din toată inima să ajungi să ai și bani și mașină...numai ca să vezi că tot nu se vor uita fetele la tine big grin

| Sophieka a răspuns:

Fetele, nu femeile.

Asta se promoveaza... Barbatii de ce trebuie sa isi achizitioneze haine de firma si masini de sa nu poti sa vezi strada de ele?

Cine se aseamana se aduna... Intalnesti cam ceea ce esti sau ceea ce iti vine ca o lectie de invatat si evoluat.

| CleanHeart a răspuns:

Asta e o generalizare ieftina
Fetele se uită dar femeile nu.
Eu ca femeie daca lupt să îmi fie bine în viața e logic că vreau un bărbat cu calități pe măsură dar nu înseamnă că îl vreau pentru bani, îl vreau așa cum este dar sa aibă calitățile necesare pentru a face asta că doar nu îs dobitoaca să mă uit doar la bani sau mașină și el sa fie un ordinar, mă interesează cum a obținut toate astea și sa îl felicit pentru efort.
Ce femeie nu vrea un bărbat care are educația necesară să se dezvolte și cu ocazia asta să aibă și ce vrea.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Se uita dupa aspect fizic.Astea de care spui tu sunt o minoritate

| carevaescu a răspuns:

Pai, nu e adevărat, nu la modul absolut.

Poti cel mult zice ca există o tendință sa găseasca dezirabile aceste simboluri de statut.

Se spune ca ar fi un motiv evoluționar, ca sunt atrase de barbati perceputi ca fiind capabili sa le ofere stabilitate.

Alte studii arata ca femeile pot fi atrase de un bărbat "neîmplinit" atunci cand vad un el un potențial.

Cultural vorbind, fetele sunt descurajate sa tânjească dupa baieti "saraci", si baietii sunt încurajați sa se realizeze ca sa atragă fete bune.

Dar bineînțeles, nu este o regula. Multe fete si multi baieti - un număr prea mare pentru a fi considerat o excepție,- ignora toate astea si se duc cu cine le convine.

| Fantaspirit a răspuns:

Se uită mai mult la smrcheri decât bani și mașina, cu vrăjeala le rupe

| AlexandraMariaStancu a răspuns (pentru Fantaspirit):

În sfârșit ai zis iar ceva inteligent happy
Când speram măi Fanta că scap și eu în sfârșit de tine. rolling on the floor) Mai dai o maximă inteligentă. laughing

La fel cred. Banul și mașina nu atrag, oricât de disperate și materialiste îs unele, pun botul tot la vorbele unora. :/ Poate să spunem mașina și banul este un accesoriu al bărbatului care o atrage și mai mult pe lady în final, și astfel i se creionează în mințișoară că a întâlnit prințul din poveste. happy

Deci susțin ce spune MisterFantaSpirit happy

Dar eu zic că deși întrebarea ar fi generalizată, ca o mică teorie ar fi că femeile încă au în conștiința colectivă ideea de pe timpuri că femeia trebuia să stea acasă să aibă grijă de familie și de casă în timp ce el se ducea la vânătoare și le procura membrilor familiei, cina. happy

Acum cina aia ține loc de tot confortul pe care îl avem până la urmă majoritatea azi, ca să nu mai spun că peștele și cerbul vânate de atunci direct din baltă/pădure lumea le vânează azi de la hipermarket cu ce crezi? Cu bani, MisterSamsung happy Deci există o explicație psihologică și genealogică/socială sau cum naiba vrei să-i spui.

Dacă pui întrebarea la modul general. Răspunsul general ți l-am dat. happy

Dacă pui întrebarea la modul particular, îți dau un sfat, câte rase și turme sunt în lume tot atâtea gusturi și preferințe sunt. Deci nu te pune nimeni să te uiți la fetele bogate sau fițoase care vor bani și mașini, că poate sunt tot mai multe, nu să mint complet, lumea a devenit destul de țicnită azi, așa că, îmi pare rău fetelor, că nu pot susține nici rasa noastră, dar trebuie să fiu sinceră și să spun că poate e un mic adevăr în ceea ce spui, dar amu, din 7 bilioane sau câte pnm or fi pe Planetă, n-or fi toate materialiste happy așa că i-ați un magnet ca să le detectezi pe care îs materialiste și pe care nu. Stai cu alea ne. Așa nu o să mai simți frustrare că poate nu te ridici la așteptările lor sau că nu ai suficient. happy

Succes! happy

| Fantaspirit a răspuns (pentru AlexandraMariaStancu):

Eu te vreau pe tine laughing
Eu am umblat cu șmecheri și știu despre ce vorbesc,doar fraierii le fac cadouri scumpe ele au nevoie de cuvinte desprinse de basm,promisiuni,compromisuri despre viitor,sa le iei mai cu dulceață,dar sunt majoritatea atrase de șmecheri,golani,vagabonzi fiindcă ăștia știu să le stimuleze intelectual,sa le umble la emotivitatea emoțională cu arta lor de a seduce,sunt multe atrase și de șmecheriile pe care le fac,zona erogena a femeilor este creierul nu banii și mașinile,sunt ființe ce acționează mereu emoțional,ființe emoționale,am avut "prieteni" care erau foarte șmecheri și nu aveau bani mai bine mă îmbrăcam eu ca ei laughing și eu eram sărac ca duhul dar îmi cumpărăm mereu haine faine,mă respectam,și cu vrăjeală au stat cu ele, le-a pompat și nu ii cerea ceva le dădea vrăjeală avea foarte multa confidenta,atitudine de Alpha,vorbe de șmecher,erau masculini nu cum sunt unii bărbați care le dai o palmă și suna la poliție laughing eu întreaga viața numai cu șmecheri am umblat,e un paradox că eu eram cuminte,introvertit,timid laughing dar eram la scandal al dracu de asta eram respectat știau cum dau cu dreapta laughing dar niciodată nu eram violent daca nu eram provocat sai sa sară cineva la mine,eram prea ok ca om,ei au încercat să mă schimbe sa fii ca ei dar tot așa am rămas un introvertit happy Așa că ele sunt atrase de șmecheri,bombardieri,de playeri nu de bărbați cuminți,nimeni nu mă poate contrazice sa fii cuminte ca bărbat în zilele noastre devii o victimă în societate nu atragi sexul opus decât dacă stă cu tine pentru bani,oricum munte fete și pe ăștia șmecheri ii ard,de la golan la interlop nu contează,unele sunt foarte versate nu proaste.
Daca ești masculin ai atitudine,nu ești timid,nu te bâlbâi,ai un fizic decent,ai vrăjeală,te îmbraci ok,parfumezi ai putina cultura generala sau școala vieții pai rupi la femei,dar daca ești mut chit că ești frumos și ești timid,retras,pudic pai ți-o iei in gura de la toți nu doar de la femei,asta e lumea în care trăim nu mai impresionezi cu bunătatea nu atragi respect,doar cu tupeul jegos și șmechereala, ori ești șmecher ori te duci la apa, mai sunt și cazuri când unele fete sunt atrase foarte mult de inteligenta, dar trebuie sa fii inteligent nu așa, și să fii masculin sa ai mutră de masculin nu de faggot.

| Fantaspirit a răspuns (pentru AlexandraMariaStancu):

Nu am.nevoie de magnet că îmi dau repede seama că bate apropouri laughing

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

„Daca ești masculin ai atitudine,nu ești timid,nu te bâlbâi, ai un fizic decent, ai vrăjeală, te îmbraci ok, parfumezi ai putina cultura generala sau școala vieții pai rupi la femei" - na că îndeplinesc toate astea și tot n-am avut femei!

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

De ce te-au refuzat? Ce crezi că e greșit la tine? Nu ai avut niciodată o relație?

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

N-am avut niciodată o relație, doar două giugiuleli. Una că am vrut eu să nu fiu paletă și am agățat-o pe insta și pe urmă ne-am văzut la un festival, iar a doua a venit de la fata respectivă. Problema numărul 1 este că nu înțeleg ce înseamnă să iubești.

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Și cu toate astea nu te-ai îmbolnăvit de depresie, eu nu rezistam in locul tau, mai ales că nu pari prost deloc, nu știu cum arăți dar daca zici că nu poți iubi ceva nu e în ordine cu tine, e posibil nici tu sa nu fii primit iubire de la nimeni sa fi fost neglijat și să fii avut părinți reci și distanti. Câți ani ai?

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Stai liniștit, ești copil, ai tot timpul din lume sa cunoști multe fete. Era mai rău dacă aveai 30-35 la vârsta asta e greu de tot sa te mai schimbi.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Tocmai de aia nici nu-mi bat capul prea tare, totuși când îi vezi pe alții în jurul tău că sunt fericiți îți dorești același lucru să ți se întâmple și ție. Iar într-o societate în care toată lumea se linge cu cine apucă, mi-e să nu par fraier.

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Te înțeleg laughing ești diferit,dar îți vei găsi cu siguranță o fata ok,nu trebuie sa tii cont de părerea persoanelor random,tu ramai mereu natural și tu însuți. La vârsta ta ar trebui sa îți fie mai ușor dar tu știi de ce nu atragi sexul opus,in sinea ta trebuie sa ști de ce,că ceva nu e în ordine cu tine. Eu știu, sunt tăcut și relativ timid, daca vorbeam mult pe multe le pompam dar trebuie sa ai anturaj să cunoști prin prisma lor o tipă, sau sa încerci din nou să agăți pe net, daca nu faci nimic nici una nu o sa vina sa îți bata la usa. La un psiholog poți afla de ce nu poți să iubești.

| SkysetDarkkax a răspuns:

Este o generalizare totuși, cu toate ca este normal și acest lucru pentru ca în fond și pana la urma ai nevoie de stabilitate daca vrei sa iti intemeiezi o familie, ori sunt materialiste dacă cauta numai asa ceva si nu oferă nimic în schimb, nici măcar afecțiune

| RosaliaOriginala a răspuns:

Tre sa incerci sa faci si tu rost de astea apoi se vor uita si la tine

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer nu trebuie sa bagi toate fetele într o oala, ca nu suntem toate la fel, înțeleg ca asta este o " frustrare" de a ta.
Nu este vina nimănui ca voi puneți accent prea mult pe fizic și uitați ca o fata simpla, educata, cu o personalitate wow este de zece ori mai prețioasă.
Și acum din nou depinde și de ce ai tu de oferit:
Te lauzi cu banii și mașina sau cu creierul, personalitatea, comportamentul tău? Etc.

| Holiday a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

"Nu este vina nimănui ca voi puneți accent prea mult pe fizic și uitați ca o fata simpla, educata, cu o personalitate wow este de zece ori mai prețioasă."

De fapt este mult mai putin "pretioasa" decat una "complicata", educata, cu o personalitate wow si un fizic impecabil.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Holiday):

Sincer nu știu, depinde și de ce oferă persoana respectiva, o fata cu atât de multe calități, logic ca are pretențiile ei, iar în general astfel de persoane sunt scârbite de tipi care se flexeaza cu " averea" lor.
O seara frumoasa!

| adorbanii a răspuns:

De ce băieții se uită numai la fete slabe și care sunt 90-60-90?

Nu înțeleg

| DaniTIRB a răspuns:

2 motive principale:
1. Se folosesc de aceste 2 lucruri ale baietilor
2. Vor sa se foloseasca de TINE si de aceste 2 lucruri ale baietilor

Daca vrei o relatie mai serioasa, recomand sa alegi unele fete "mai urate" (deoarece aceste fete rar au ocazia sa aiba un iubit si nu se folosesc de ei) sau sa mai astepti o vreme (cand fetele devin femei si vor o relatie mai serioasa)

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru DaniTIRB):

De ce le ai alege pe fetele urate?

| DaniTIRB a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Daca doreste o relatie mai "serioasa" pe care o poti obtine fara mult efort asta recomand eu.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru DaniTIRB):

Când ajung femeile femei? Cam pe la ce vârstă =)?

| eeerrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Este un instincct primal de supravietuire. Prin aceasta modaliate acesea isi asigura bun traiul sau si al propriilor progenituri pe termen lung. Nu trebuie judecate pentru asta! Unele lucruri ale naturii nu pot fi schimbate! Sper ca te am ajutat!