|

Când credeți că va veni următorul război mondial și cine credeți că-l va câștiga?

107 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa speram ca niciodata deoarece:
1.Lumea este satula de razboaie, mai ales dupa WWII, nimeni nu isi mai doreste o intamplare de genul.
2.Ar fi mult prea scump un astfel de razboi
3.Un astfel de razboi nu ar pune capat omeniri dar ar obligao sa o ia de la capat.
4.WWI si WWII erau doar niste jocuri decat ce ar putea produce WWIII, cele doua razboaie ar fi o singura balta de pe strada iar WWIII ar fi un ocean
Daca ar incheia un pact prin care sa nu se foloseasca arme nucleare, SUA cadea in fata aliantei Rusia+China.Fiecare tara ar putea deveni o putere mondiala daca ar fi in alianta cu rusia+china, chiar si Romania
Voarbele unui profet indian:"România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumi"."SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma căruia vor dispărea."
Daca se vor folosi arme nucleare nu vor mai exista tari, orase, aliante etc. ci doar niste asezari cu cateva zeci de oameni.
Sa speram ca nu o sa se intample sau daca se va isca un razboi va fi doar prin vorbehappy
Asta e strict parerea mea...

106 răspunsuri:
| a răspuns:

Pana vine razboiul ala o sa fiu mort, nimeni nu e interesat in asa ceva momentan

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sper ca omenirea sa nu mai treacă niciodată prin așa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu, dar nimeni nu va castiga, va fi distrugere reciproca

https://www.youtube.com/watch?v=E_nkO-HYi6g

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai sa fug, sa-i iau globul de sticla si vin acus, sa-ti ghicesc! laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa fie, costurile sunt prea mari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca vor mai fi razboaie mondiale. Daca totusi ar fi, ar invinge tabara din care ar face parte USA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Daca va incepe o plesneala mondiala in care toate puterile majore isi vor angrena INTREGUL arsenal, vom pierde toti. Si foarte probabil ca nici nu vom apuca sa citim despre el in presa... @Celcestietot: Fara cartea aia de povesti nu se poate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Doar sa faca ei un pact in care sa nu se foloseasca nici o arma nucleara. Ca de nu, pierim toti. Absolut toti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pai dar, acolo vorbeste despre al treilea razboi mondial. Respecta-mi gandurile, si eu le voi respecta pe ale tale. Chiar nu am chef de cearta cu nimeni. Este normal ca fiecare om sa aiba idei diferite, chiar daca acestea sunt bune sau rele. De ce nu vrei tu sa analizezi religia crestin ortodoxa si altele, si sa tragi o concluzie? Din Biblie au fost demonstrate multe ca fiind adevarate. Nu mai jigni ceva in ceea ce eu cred, ca eu nu fac asta la adresa ta. Spuneti voi ca eu incep, dar voi sunteti cei care dau startul conflictului, fie prin jigniri sau alte chestii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Acolo sunt o gramada de povestioare care pot fi potrivite la orice evenimente vrei tu. Apar cumva primul si al doilea in biblie ca sa ti se para ca e asa de clar ca vorbeste de al treilea cu asa mare precizie? In biblie au fost adaugate si ceva fapte istorice care chiar au existat, ca sa iasa o unealta de control al maselor si mai eficienta. P.S. Sa iei biblia in serios e o jignire adusa inteligentei umane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Endoryus):

Se poate si mai rau. Prefer nucleara decat sa ma intorc in epoca de piatra fara. Uite, un macel oribil si o suferinta de proportii apocaliptice pe care multi le trecem cu vederea si daca intrebi pe aici, 99% habar nu au ca asa ceva s-a intimplat cu nici 20 de ani in urma: https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Sarajevo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Bun, nu mai vorbim despre Biblie absolut deloc. Nu ai cum sa o scoți la capăt tu personal, cu sau fără Biblie tot există Dumnezeu, nu mă poți învârti pe mine pe degete, mai ales că am primit semne de la El, nu mă poți face sub nicio forma sa nu cred in El. Îi pot cere și ziua de față cu oamenii semne, și mi Le va da, nu este problemă de asta. În primul rând, Biblia ce te învață rău, te învață cumva să fi imoral sau chestii de genul asta? Nu, nu te învață, decât să fi o persoană morală, și să ai încredere în Creatorul tău, să îi slujești etc. Biblia ne învață să clădim o societate civilizată, doar că tu și alți atei nu ați înțeles asta deloc. Deci Biblia este bună, nu mai începeți voi cu teoriile conspirației cum că te manipulează sau ceva de genul. Numai prostii gândiți la așa ceva, la acest capitol. Spune-mi tu ce te-a învățat Biblia să faci rău, decât te-a învățat să fi o persoană morală? Credința în Dumnezeu este ceva rău, ce te costă, decât nimic? Voi nu credeți în Dumnezeu pentru că nici nu l-ați Căutat, nu i-ați Cerut nici semne, nimic, pur și simplu sunteți cu știința, atâta tot. Din cauza nereușitei căutării Acestuia, ați lăsat baltă orice legătură cu El. Deci, sunteți niște persoane slabe care se lasă ușor învinse, și voi sunteți adevărații manipulați, voi ateii, care credeți prostiile de teoria evoluționistă și altele, credeți tot ce vă spun savanții. Despre savanții care cred în Dumnezeu ce mai spui, că sunt nebuni? Au totuși mai multe studii ca mine și ca tine și ei totuși cred. Sunt dovezi clare care atestă existența Lui, nu numai în Biblie, ci și în alte religii, în istorie etc (cauți, nu îți spun niciun exemplu). Voi sunteți cei neinformați, normal că nu credeți în El, dacă nici macar nu l-ați Căutat. Tu te duci vorba aia de la tine de acasă până la magazin și înapoi, nu ai explorat universul, nimic și spui ...2004 - 2265 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Si eu cred in Mos Craciun si Zina Maseluta, dar de cate ori ma vezi ca le aduc existenta ca argument in discutii care nu au nici o treaba cu subiectul? Ce te invata biblia rau? Incest, crima, viol, si multe altele. Potopul, care ne invata ca dumnezo' ne iubeste asa de tare incit ne-a inecat pe toti. Samd happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Wow, stai puțin, că se vede că ai citit și că nu ai înțeles nimic. Așa sunteți majoritatea, citiți și nu înțelegeți nimic. Dacă vă întreb ce ați înțeles dintr-un film la care v-ați uitat, parcă văd că îmi povestiți despre alt film. Numai prostii ai înțeles de acolo. De ce nu comentezi și ceea ce am spus eu mai sus, ție frică că am dreptate, și mai bine taci? Și referitor acum la ceea cea ai spus mai nou. Cum sa te învețe Biblia așa ceva, când din contră le condamnă (ce ai spus tu cu incestul etc)? Potopul, a fost urmarea mâniei asupra omului, se vede că nu ai înțeles, că nu ai citit și așa precedent. Nici nu cred că ai citit ceva din Biblie, cred că doar spus și tu așa convins despre unele chestii, dar nu le ști trecutul lor. Potopul l-a dat Dumnezeu deoarece s-a înmulțit răutatea omului și mândria etc. Dar, ce sa ști tu daca nu citești complet. Tu dacă ai un copil care nu te asculta, nu te enervezi, sincer? Comentează și tu la absolut tot ce am spus, demonstrează că nu am dreptate. Nu cred că se poate sa demonstrezi așa ceva, din moment ce ai evitat și alte subiecte pe care le-am scris in comentariul precedent acestuia. Dacă nu ai ceva argument solid, nu mai comenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Tu nu ai citit biblia, tovarase! Fix la inceput, ce frumos povesteste ea cu Adam si Eva care erau doar ei pe pamint si dupa aia Eva a facut copii cu ghici cine... sau cu fetele lui Lot pe care dumnezo' le-a sfatuit sa il imbete pe tac'su si apoi sa se combine cu el. (sau poate nu era Lot, ca nu am tinut minte toate personajele) Potopul urmarea miniiei samd - tovarase, ej' nebun? Adica dumnezo' ala plin de iubire si atotputernic, mai perfect ca un cerc rotund, se infurie ca ultimul vasluian dupa a treia cinzeaca? Eu am un copil, si uneori ma enervez. Dar nu ma pretind perfect, atotputernic, si mai ales nu pretind ca as cunoaste tot ce o se intimple. Daca as sti dinainte ce timpenii o sa faca aia mica, nu m-as mai enerva.winking P.S. Biblia e un mod excelent de manipulare a maselor. Nu ai cum sa o iei cu putina logica si sa te simti jignit daca cineva iti zice ca e ticsita cu fabulatii si aberatii strigatoare la cer. NU AI CUM. Uite, eu ascult unele trupe la care daca vine unul si imi zice ca sunt de cacao, nu pot sa nu fiu de acord cu el, in special daca asculta alte felii muzicale. Eu pot intelege ca mie imi place ceva ce, judecat obiectiv, e jenibil. Tu si cei ca tine veti gasi mereu dovezi ale existentei unui barbos in cer peste tot, inclusiv in ineptii filozofice ca pariul lui Pascal, dar asta nu inseamna ca rezista in fata logicii si ratiunii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu este adevărat nimic din ce spui. În primul rând, uite despre lot :

„35. Şi l-au îmbătat cu vin şi în noaptea aceasta şi a intrat şi cea mai mică şi a dormit cu el; şi el n-a ştiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea. "

Hai lasă, și tot mie neștiutorule de Biblie, mie îmi spui că nu știu, că am habar mai mare ca tine. Se vede de aici că nu ști nimic.
În al doilea rând, cine ești tu sa judeci faptele Creatorului nostru? Nimeni! Ești foarte civilizat că mă faci nebun. Și am mai zis, că El personal mi-a dat semne, și i Le pot cere de față cu toată lumea, Le va arăta și nu mai aveți ce spune. Nu este vina mea că voi sunteți cei cu probleme psihice, că aveți simțuri oarbe. Dar din cate observ eu, tu ești neatent, nici nu ști ce citești și acuzator sau jignitor de persoane. Nu ai moralitate deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Da, fix la citatul ala ma refeream. L-au imbatat pe mosneag si si-au facut de cap cu el. Fetele lui. Asta nu se cheama incest, sau daca e cu vin - singele domnului, desigur - nu mai e incest?
Nu judec faptele nici unui creator, ci judec faptele personajului cel mai diabolic din biblie.
Legat de ce zici ca nu e adevarat... uite aici: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=4
La punctul 1 erau Adam si Eva, si la 16-17:
16. Şi s-a dus Cain de la faţa lui Dumnezeu şi a locuit în ţinutul Nod, la răsărit de Eden.
17. După aceea a cunoscut Cain pe femeia sa şi ea, zămislind, a născut pe Enoh. Apoi a zidit Cain o cetate şi a numit-o, după numele fiului său, Enoh.
Asa, din voleu, apar o gasca de oameni si un tinut nou care chipurile era populat. Mai, sa fie.

P.S. Cere de fata cu toata lumea sa iti dea o bere artizanala. De-aia cu aroma de norisori pufosi. Filmeaza si pune pe YouTube, sa ne convertesti pe toti. Cu cateva sute de ani in urma, fulgerele si alte fenomene erau considerate si alea de la dumnezo'. Acum se cam imputineaza vrajelile pe care poti sa le arunci la inaintare. Hai, zi-ne si nou ce mari semne ti-a dat? Te-ai rugat sa primesti salariul, te-ai dus la munca, apoi - incredibil, minune divina! - ti-au intrat banii in cont? Te-ai rugat pentru sanatate si ai fost sanatos? Ai racit si te-ai rugat sa iti treaca si - incredibil - dupa vreo saptamana ti-a trecut? Hai, ca sunt chiar curios. P.S. Nu. nu sunt neatent, ci doar foarte plictisit de aceeasi abordare ca cea a ta din nou, din nou, din nou, si din nou...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Frate, Dumnezeu nu încurajează incestul, acolo fetele acelea practic și-au violat tatăl (citești dacă nu mă crezi). Spunea că este încurajat așa ceva, unde scrie că este încurajat? Vrei să îți dau absolut toate citatele/versetele când Biblia condamnă incestul, adulterul etc? Deci am lămurit că nu este ca tine, ci cum am zis eu (la acest punct cu fetele). Alt punct de vedere legat de ținutul Nod : Biblia nu este completă! Crezi că nu există masoni în istoria lumii? A da, și că tot vorbim despre asta, ce părere ai de cei care i se închină satanei prin tot felul de ritualuri, după acestea au loc posedări etc? Am terminat cu acestea, acum altceva. Nu mai spune că Dumnezeu este cel mai malefic. Omul este cel care a răspândit răutatea in inima sa, după, Dumnezeu a pedepsit omul. După faptă și răsplată, logic nu? Criminalii nu intra la pușcărie (hai că ști ce spun, ai prins exemplul)? Logic absolut tot. După ce că omul este vinovat, mai aruncă vina și pe Cel nevinovat, hai că asta este bună laughing laughing! Altceva acum, cu ce Mă ajutat pe mine Dumnezeu. Păi, M-am ajutat cu : sănătatea - a oprit boala din dezvoltarea sa (nu vreau sa vorbesc despre asta, că îmi trezește niste sentimente nu tocmai plăcute), lupta împotriva ființelor malefice pe plan fizic și psihic, A făcut dreptate în viața mea, Mi-a dat capacități supranaturale (nu este ceea ce crezi tu, nu spun despre asta, nu sunt vrăjitor / ghicitor etc) etc. Mai multe A făcut. Mie nu îmi este greu să Îi cer semne de față cu sute de persoane, că mi Le va da, și veți vedea că Există. Deci nu ai ce să faci la capitolul minuni, nu mai pomeni de așa ceva, dacă întotdeauna vei ieși în pierdere. Tu chiar vrei să mă rog Lui ca să ți se întâmple ceva in viața paranormal? Pot sa fac și asta, dar după nu mai vorbești cu mine niciodată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Celcestietot):

Nu e întrebare mai nou la care să nu vă „certați" pe teme religioase?
Haideți, nu faceți și voi spume la gură!winking Doar era o întrebare fără de sens big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BBĂBĂCIUNE2006):

Pai eu nu ma cert, ei incep, nu ai vazut? Verifica daca nu ma crezi, ca tot ei arunca cu jigniri primii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Ba omule daca esti indoctrinat ce dreacu tot o tii de coarne cand ea e ciuta laughing.
Omu a zis clar Dzeu ala al tau n-a facut nimic sa impiedice ca fetele lui tacsu sal violeze cum zici tu laughing deci Dzeu ala al tau, panarama aia s-a facut ca nu vede ce faceau fetele lui Lot.
Adica scufunzi lumea, sau orasele alea 2 dai cu bomba atomica in ele, dar scapi de Lot cu ficele lui care faceau ce anume? Se calareau mai rau ca aia in cele 2 orase ce el numa ce le distrusese laughing
Care este the point aici?
Asata arata ca Dzeu tau habar nu avea ce se intampla,ca habar nu avea cine este X sau Y,nu conostea nici creatia lui,dapai sa mai cunoasca trecutu, viitorul si ce rahaturi mai sustii.

Sa te intreb ceva.Tu daca vezi ca cineva fura ceva, daca vezi ca cineva da in cap alcuiva ce faci? Te faci ca nu vezi?laughing asa cum a facut Dzeul ala al tau probabil.
Hai raspunde ce faci cand vezi ca cineva face ceva rau? Taci, te faci ca nu vezi si treci mai departe, sau iei ceva masuri in masura puterilor tale?
Sa te vad acum ce raspunsuri dai laughing Ba mai sunteti din astia terminati pe aici, din astia praf si pulbere de stele laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Omul a raspindit rautatea bla bla... pai nu l-a creat barbosul DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SA? Deci fie e un nenorocit, fie nu e atoputernic si perfect iar creatia sa e imperfecta!
Asa, sa vedem cu ce te-a ajutat:
1. Boala. Autosugestia/rugaciunea/programarea neurolingvistica e o unealta extrem de puternica care demonstreaza potentialul imens al fiintei umane, si nu existenta unui barbos in cer. Felicitari, bravo tie!
2. A facut dreptate, mdah. Sint sigur ca daca ceva se rezolva mai usor decat te asteptai, e mina divina. Daca ai ghinion, e uciga-l toaca. Daca stai sa calculezi statistic probabilitatile evenimentelor respective, esti bine mersi sub clopotul lui Gauss (de studiat, e o explicatie stiintifica foarte sanatoasa e unor evenimente asa-zise miraculoase... https://ro.wikipedia.org/wiki/Distribu%C8%9Bia_Gauss).
3. Capacitati supranaturale poate sa iti dea si un copil. Sa ai tu un copil bolnav, sa vezi cate nopti la rind poti sa nu le dormi si cate lucruri poti sa faci... doar ca nu ai detaliat asa ca "supranaturale si "mai multe a facut"" e fix vax.
4. Roaga-te ca miine dimineata sa am o bere pe masa. Nu, nu aia din frigider. Nici alta din comert. O bere de origine divina. Sau macar sa imi curga bere la robinet. Asta ar fi suficient pentru mine. Nu, nu fac misto. Ai zis minuni/paranormal. Am mentionat ceva destul de neinsemnat, desi as prefera sa ma trezesc pe o insula in mijlocul oceanului cu scula lui Rocco Siffredi in dotare, potenta ca la 20 de ani, si pe insula aia sa mai fie Asa Akira, Kayden Kross, si Stoya.
P.S. Uite, ceva serios si foarte interesant de citit. Contemporan, logic, partial fundamentat pe studii si inca in plina dezvoltare. Posibil sa te ajute, sau macar sa te provoce sa cauti catre directii mai sanatoase decat pana acum - https://ro.wikipedia.org/wiki/Programare_neuro-lingvistic%C4%83

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BBĂBĂCIUNE2006):

Spume la tastatura, in cel mai rau caz. Tu ai dat un subiect foarte interesant de discutie, si el vine si arunca din mers cu sfinta fantoma. SERIOS? Si mai zice si ca eu am inceput. Ca si cum tu ai intreba o reteta de pasta de tomate, el ar veni si ar zice ca dumnezo' a creat rosia la ora 2 si 12 minute in ziua a patra, iar cand cineva i-ar zice ca e lulu-lulu, tot el ar sari cu gura.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Dumnezeu a lasat omul cu dreptul de a alege binele sau raul, acum depinde ce alege omul. Vezi cum nu ai dreptate din nou? La cele 2 nu mai stau sa pierd timpul ca nu vei intelege in veci asa ceva, si nu doresc nimanui sa fie bolnav. La 3: poti misca tu obiecte cu puterea mintii, poti tu oare schimba vremea dupa starea ta psihica, sa dai ploaie cand doresti, te gandesti la ploaie, vine ploaia (da, si nu sunt nori pe cer, este insorit)? La 4 : Dumnezeu nu da dupa lacomia omului. Degeaba ma rog sa ai tu o bere, cand este in interes propriu. Dumnezeu nu lucreaza pentru placeri materiale, cere altceva. Dar de partea cu demonii pe plan fizic si psihic nu mentionezi nimic, pentru ca sti ca am dreptate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu ma refeream la tine in mod special, ci de cei care rad de mine, dar si de crestini la alte subiecte dezbatute -_-. Daca tu crezi ca nu poti trai fara caini, ce, noi ar trebui sa radem de tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Nu sunt indoctrinat de catre cineva, eu am devenit asa de buna voie, cam fara ajutorul nimanui. Dumnezeu cunoaste tot, dar fiecare va fi pedepsit dupa moarte dupa gravitatea pacatelor sale. Asta cu furtul, depinde de mai multi factori. Oricum, tu ai un ghiveci de flori in cap la capitolul religie, te-ai bagat si tu in seama asa ca musca in... Tu esti adevaratul terminat aici. Ai gresit conversatia baiatul meu, du-te si culcate, ca aici nu iti este locul laughing. Vrei tu sa iei aparatea cuiva repede, dar nici nu sti cu ce se mananca treaba aici, asa ca pleaca, ca am de discutat cu omul acesta laughing.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Liberul arbitru trebuie sa recunosc ca e un ingredient genial in povestea asta. Oricum ai lua-o, o dai intr-un rationament circular de toata frumusetea. Dumnezeu' asta avea chef de glume si, desi cica ar sti de dinainte tot ce o sa se intimple, ti-a dat tie ca individ libertatea sa iti faci de cap. Desi oricum stia ca o sa faci x sau y. E ca si cum ai rula un randomizor de numere caruia i-ai da un set finit de doua posibile rezultate.
2. Nu e de pierdut timpul, tovarase. E demonstrat ca in vindecare psihicul bolnavului are un rol covirsitor cand discutam de treburi mai serioase decat o simpla raceala.
3. Da, se cheama telekineza/telekinezie. Inca nu e documentat suficient, desigur, dar in timp se va mai clarifica si aici cum sta treaba. Cu schimbatul vremii... ai niste evenimente posibile dintr-un set redus de elemente. Daca ai patit de 2-3 ori sa se schimbe cum voiai tu, asta nu o face un miracol.
4. Lacomie era sa cer o fabrica de bere. Poate ca berea aia pe care o primesc o dau de pomana la biserica. Roaga-te ca asta cu Casa Share sau Dan Damaschin macar, ca tot e popa, sa ajunga ministri si sa poata face bine la o scara mult mai larga. Roaga-te ca securistul ala nenorocit de Băniel sa nu mai fie patriarh.
De partea cu demonii nu am zis nimic pentru ca, la fel ca si fulgerele, e o zona in care incet-incet se va face lumina si acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

1. Asta este, cine suntem noi să putem schimba ceva. Eu și tu suntem implicați la fel în așa ceva, nu avem ce face. Putem totuși spune că este circular, am spus totuși.
2. Boală incurabilă, nu răceală
3. A fost ploaie cred că, ca niciodată atunci când am produs o asemenea schimbare, a dat orașul meu la știri, erau străzile inundate etc
4.Fie ca omenirea să ajungă pe un drum bun, dar sincer să fiu nu cred că se va întâmpla asta, de aceea a fost scrisă Apocalipsa. Acum despre demoni. Da, înțeleg perfect ce spui, că știința va explica așa ceva, bun, ar fi bine așa ceva, nu am nimic împotriva. Dar, răspunsul a fost întâi găsit în Biblie cu privire la așa ceva. De ce când își fac resimțită prezența, băga o frică de te cam paralizează? De ce shadow-manii se potrivesc perfect cu descrierea sufletelor negre de păcate de la Apocalipsă? Dacă ei există, atunci îți dai seama că există și demonii, și după aceștia urmează îngerii lui Dumnezeu, nu este logic, spune tu acum, că am văzut, că în așa ceva chiar crezi (sau poate mă înșel eu)? Și cine a creat mai întâi îngerii, care unii au devenit demoni, sufletele oamenilor devenind și ele fie îngeri sau demoni (cele extremiste)? Aici reiese că sunt doua categorii : una bună și una rea, care acestea sunt mânate de Dumnezeu (înțelegi tu, pe unii tine în frâu etc). Ai înțeles practic că ce am spus eu, a fost demonstrația existenței Lui Dumnezeu? Dacă există unii sau majoritatea preoților spurcați, păcate pe pământ etc, tu acum înseamnă că nu mai trebuie să crezi în Dumnezeu? Uite, eu personal chiar te rog că să Îl cauți măcar o singură dată, de acum de când am vorbit eu cu tine, și de cate ori vei mai dori tu. Dacă Îl cauți, îți dau cuvântul meu că Îl vei găsi, cere-i ce semn vrei tu, și ți-le Va da, ai încredere în mine. Crezi că eu te învăț ceva cu rea intenție, decât chiar doresc numai bine in această ...2004 - 2107 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

2. Mi-am dat seama. Desigur ca incurabila - sau care e definita de catre medicina moderna astfel. Vezi scleroza, de exemplu, care se trateaza foarte bine cu dieta si voiosie. Sint cazuri documentate in care si cancerul a disparut total dupa o perioada de post si rugaciune (credinta/optimism/autosugestie, nu conteaza care dintre ele, atita vreme cit functioneaza pentru tine).
3. Reformuleaza ca nu inteleg mare lucru din ce ai zis tu acolo...
4. Omenirea e pe o directie gresita per total datorita unui ingredient-minune al rasei si anume LACOMIA. Apocalipsa a fost scrisa pentru a tine sclavii imperiului Roman in sah cu promisiunea unei vieti de apoi pentru aia cuminti care pleaca capul si tac. Cam ca promisiunea bonusurilor la salariul minim pe economie la multe joburi. Legat de "ingeri" si alte fantome de genul, am mai zis ceva mai devreme cred ca aparitiile fantomatice sunt partial documentate si explicate. De ce te taie frica? Pentru ca de mic ti se baga in cap ca astfel de entitati sunt rele. Daca exista majoritatea reprezentantilor lui dumnezo' pe pamint niste indivizi fara scrupule si pe care ii doare fix in pix de credinta sau adevar, dumnezo' asta a esuat. E buna scuza aia cu judecata de apoi, ca va da fiecaruia dupa fapta si alte porcarii. E perfecta pentru controlul maselor. Totusi e ceva mult prea mult pentru a fi acceptat de o persoana normala la cap. Efectiv nu poti. Semne... stiu, cauta si vei gasi. Cere si ti se va da. Deja ti se sugereaza ce se va intampla. Nu e vorba de invatat de rau, ci de faptul ca nu realizezi ca totul de fapt vine DIN TINE.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Da asta da raspuns de religios, de om a lui Dzeu laughing pe tine sigur o sa te ia domnu linga el, esti numa bun sa dai sfaturi lui ce sa faca, cum etc laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GabiDumitrescu):

M-am plictisit de toată religia asta, sincer. Dar dacă voi vreți să discutați pe aici, treaba voastră, nu mă bag.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BBĂBĂCIUNE2006):

Mi se pare si normal sa te plictisesti. Oleaca de viata avem si noi si unii si-o pierd cu buru-buru. Sanatate si virtute, sa avem ce bea si *&^%, ca acusi se stinge becul si hasta la vista!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

2. Bine
3. Schimbarea vremii in rău cu puterea gândului (și chiar nu mint)
4. Ok, am înțeles că spui, că vin de la mine, dar de ce apar ființele malefice care fac rău pe plan fizic și psihic, și îngerii care apără? Mă refer acum doar la mine. Și acum o alta chestie. Ce părere ai despre Iisus, despre a doua venire, că așa spun profețiile, tu ai crede, ai deveni credincios dacă L-ai vedea, sincer acum? Cine este acest Iisus despre care vorbesc toate popoarele, dacă nu fiul Domnului? De ce El a avut puterea de a face minuni și în același timp ne-a învățat și despre apocalipsa, antihrist, războiul de pe urmă și multe altele. În fiecare religie a lumii există câte un "zeu" care duce tot la Dumnezeul nostru. Ce părere ai despre zeii greciei antice, de giganții întâi ai omenirii? S-au descoperit schelete de giganți în primul rând. Părerea despre pădurea Hoia Baciu, despre ielele care te blestema dacă te văd? La japonezi, și la mexicani in special sunt tot felul de legende, fapte care se întâmplă și în ziua de astăzi, legate de întâlniri cu ființe mistice, călători în dimensiuni paralele etc. Acestea sunt ființe mistice, de ce ar fi totuși imposibilă existența Lui Dumnezeu, sincer și fără răutate? Chiar așa nu acorzi absolut de loc șansa Acestuia, nici macar 1%? Noi nu avem descoperită nici 50% din suprafața oceanului si spunem de existența Sa că este imposibila. Ce părere ai despre Atlantida sau tărâmul zeilor (zei pe bune), unde tărâmul era numai al lor, veneau și vizitau pământul, se stabiliseră și acolo? Despre potop, despre marea cea despicată de Moise, despre Învierea lui Iisus, despre arca care a fost găsită, despre savanții care cred în Dumnezeu, despre distrugerea Sodomei și Gomorei etc? Ce părere ai despre cam tot ce te-am întrebat, nu te întreb cu răutate, doar sunt curios sincer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

A doua venire, haha, amuzant. Nici prima nu e documentata mai deloc, si tu vorbesti de a doua. La citi se cred fii lui dumnezo' pe planeta in momentul asta, putem spune ca a venit si a doua oara. Padurea Baciu... anomalii electromagnetice, posibil ceva puternic radioactiv in zona respectiva. Existenta lui dumnezo' la cum e descris in biblie, zero absolut. Savantii care cred in el, sa fie sanatosi, e dreptul lor. Poti sa rupi integralele si sa crezi in ceva superior noua, de ce nu? Potopul si restul... amuzant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pai da citește, că așa ceva este documentat legat de potop etc. Pădurea Hoia Baciu - dispariții misterioase, OZN-URI, fantome, lipsa timpului etc. Totul este documentat, doar că nu ai citit tu atent, sau poate chiar deloc. Spun sau poate chiar deloc, deoarece ai dovedit că nu ai citit atent povestea cu Lot și fiicele sale, la altceva de ce sa nu fi la fel? Sunt dovezi 100% evidente, dar văd că tu și alții nici nu le băgați în seamă, doar negați existența la aproape tot ce am enumerat din ambiție, voi sunteți ateii convinși care nu ai nevoie de nicio dovadă, neaga totul instant, nici macar nu se mai uita la el, la fapt. Dacă nu credeți de acestea că sunt demonstrate deloc, și că sunt prostii, atunci de ce nu vă îndoiți și de convingerile voastre, cum că nu ar exista Dumnezeu, cum că ne tragem din maimuțe (tipic atriilor) etc? De ce nu vă îndoiți de absolut tot ce este documentat? De ce credeți că acelea ar fi dovezi adevărate, dacă tot vorbim despre asta, dacă voi vă îndoiți de noi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Sint evenimente, dar nu dovezi! Si in Triunghiul Bermudelor avem evenimente, dar fara dovezi si mai ales nu s-a tras o concluzie stiintifica. Avem evenimente si ipoteze. P.S. Nu sunt adeptul teoriei evolutioniste a lui Darwin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ok. Acum serios, dacă nu crezi în teoria lui Darwin, în ce crezi, că în Dumnezeu nu? Nu îmi pot imagina. Crezi oare că noi suntem evoluați din bacterii sau cum crezi că am apărut ca și oameni?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Nope, sintem experimentul unei rase superioare. Sau poate ca la origini am fost si noi extrateresti. Sau sintem rezultatul incrucisarii unei rase extraterestre cu omul primitiv care era nu cu mult peste maimuta. Ca dovezi ca am tot fost vizitati de extraterestri vezi inclusiv legendele/scrierile sacre (ridicatul la cer al lui gizas - a venit o nava si l-a ridicat in stilul rapirilor, invierea - sa nu uitam ca nu a fost decapitat sau ars sau facut bucati, nanotehnologia noastra deja poate elimina tumori canceroase, deci invierea cuiva mort de o zi-doua nu ar fi mare lucru pentru o civilizatie superioara, chiar si conceptia lui - fecundare in vitro si insertia ovulului prin operatie laparoscopica, se poate face bine-mersi in ziua de azi, e chiar si serialul ala Jane the Virgin - nu are treaba cu religia, ci fix cu procedura medicala descrisa de mine), nu mai zic de desenele de pe piramidele egiptene. Cred ca exista un echilibru universal, impersonal si impartial. Problema creatiei universului si a vietii IN UNIVERS nu mi-o pun, ca sintem efectiv prea mici pentru asta. Mai avem multe de descoperit pe pamint si despre noi pana sa ne scoatem nasul in afara si sa ne gindim la originea universului si a vietii intergalactice. Sper sa prind momentul in care va fi recunoscut oficial contactul cu extraterestii, fiindca am putine indoieli cum ca asta se tot intampla de la inceputurile istoriei scrise si inca de dinainte...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sunt de acord cum, ca ne viziteaza de la inceputul lumii, cu restul cam nu. Uite, bun, hai sa presupunem (doar presupunem) ca pe noi ne-au creat extraterestrii, dar pe acestia oare cine i-a creat? Ca ai spus ca nu crezi in teoria evolutionista, prin urmare nici in Big Bang. Acum logic, nu crezi, ca Dumnezeu a creat Universul, ca El a creat toate acestea, inclusiv pe extraterestri? Cum ar fi putut un extraterestru sa fie creat, daca nu cu ajutorul lui Dumnezeu? Tu sti ce inseamna Dumnezeu de fapt?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Cum ziceam, deja originea vietii in univers si a universului mi se par intrebari mult prea mari pentru noi in momentul de fata. Daca universul a fost creat cu tot ce e prin el de o entitate, entitatii aleia sigur nu ii pasa ce mincam in zilele de post, daca muncim duminica, sau daca sintem gay. Nu crezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eu cred că Îi pasă, din mai multe motive, unul fiind facerea chipului după asemănarea Sa. Ne mai dovedește că Îi pasă, deoarece a dat pe Unicul Său fiu spre a noastră mântuire. Ne-a avertizat practic că va fi rău în lume dacă nu Îl vom asculta, omul este vinovat, nu cel care a avertizat. Ne-a lăsat cu liber arbitru, dreptul de a alege, noi am ales răul, deci, noi suntem vinovați, nu Acesta. Duminica se stă / nu se duce la muncă în cinstea Acestuia, că sunt alții care se duc, nu acuz, fiecare face ce vrea. El nu a avut nimic cu noi, noi am căzut de bună voie în păcat, nu este El de vina pentru acțiunile noastre, ne-a dat conștiința să diferențiem răul de bine. Tot noi suntem cei care construim societatea în ziua de astăzi, ce vină are El, că noi facem tâmpenii? Îi pasă de păcate în primul rând, spun asta pentru că ai pomenit de cele 2 orașe distruse. Aceste fapte sunt scârboase înaintea Sa, și nici nu vor intra aceștia în Împărăția Sa care le practică (scrie in Biblie la mai multe capitole și versete). A distrus acele orașe pentru încetarea răspândirii păcatelor, și a acelor concepții. Poate te întrebi de ce nu mai distruge sau face nimic? Ei bine, afla că o să acționeze cat de curând, că sunt atâtea profeții Biblice care se împlinesc și sunt deja în curs de împlinire. Va mai fi un " al doilea potop ", stai liniștit. Un exemplu bun ar fi tensiunile dintre marile puteri din ziua de astăzi, acțiunile Rusiei, înarmarea nucleară a statelor. Dacă se dorește atât de mult bine, de ce se mai fabrica atâtea arme nucleare, de ce se mai fac atâtea pregătiri de război, de ce nu poate înceta totul pur și simplu daca ne credem așa de civilizați? O să vezi tu în curând câte se vor întâmpla, spuse de la profeții din antichitate, cei străini și cei români. Toate aceste profeții duc către un singur punct și anume autodistrugerea, distrugerea in masă a populației. Și da, cred aceste...2007 - 2068 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Stai breh usurel! Facerea chipului dupa asemanarea... asta e povestea din biblie si alte scrieri de genul. Chipul dupa asemanarea se pupa MULT mai bine cu teoria mea in care noi sintem de origine extraterestra non-divina. Daca sintem dupa chipul si asemanarea, atunci dumnezeul asta al tau e paros, are organe sexuale (oare e barbat sau femeie si de ce?), si sistem digestiv. Ce maninca dumnezeu asta, cine il tunde, ce babardeste? De aici vin o gramada de intrebari fara raspuns. Tu absolut tot ce raspunzi bazezi pe povestile din biblie. Fa abstractie de ea si incearca sa ai putina logica! P.S. Istoria e ciclica. O civilizatie superioara ar putea "prezice" povestile din biblie chiar mai bine, de unde da, sa zicem ca ar fi "de inspiratie divina" in multe sensuri. Tu poti "prezice" ca un copil va ajunge la pubertate, va avea o criza existentiala adolescentina, va avea eventual copii la rindul lui, etc - corect? In aceeasi maniera "creatorii" nostri puteau "prezice" ca vom ajunge sa ne ciomagim cu arme de distrugere in masa si asa mai departe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mă bazez pe Biblie, dar și pe alte scrieri la ceea ce răspund (la religie bineînțeles). Da, nu știm noi prea multe despre Dumnezeu, dar eu cred că vom afla dacă meritam asta, îți dai seama. Putea prezice ce se va întâmpla, dar Ne lăsase cu dreptul de a alege binele sau răul. Acum dacă Intervenea de fiecare data, spuneam că Ne manipulează și că nu putem crea o societate independentă. Așa că omul a fost lăsat să facă ce vrea. Oamenii de exemplu, o spun ca să înțelegi, nu crează roboții după chipul lor (robotul Sofia de exemplu)? De ce acest Dumnezeu, stăpân al întregului univers nu ar fi putut face la fel? Acesta are corpul făcut în așa fel să arate bine, noi suntem rezultatul încrucișării a doua sexe diferite, la noi pot apărea greșeli genetice (boli, parul pe absolut tot corpul - și pe față etc).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Te uiti in jur si nu poti concluziona, logic si lasind prostiile, nimic altceva decat ca acest stapin al intregului univers e un dement de un sadism extrem. Lasam prostiile cu alesul binelui si raului. Tu daca iti cumperi un ciine si o pisica, daca se iau la bataie ii lasi sa se omoare, sau intervii si ii desparti? In biblie si alte scrieri de genul scuzele pentru mizeria in care se zbate rasa umana sunt potrivite extrem de bine. Poti sa iti opresti filtrul logic si sa le inghiti, sau poti sa gindesti si nu ai cum sa tolerezi un astfel de dumnezeu. Bine, inteleg deismul, dar sub nici o forma pe cei care imbratiseaza monstrul din biblie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Una este animalul cu o gândire limitată și omul cu o gândire rațională. Un exemplu bun ar fi ca animalul nu a creat nimic, și că omul a ajuns a stăpâni pământul, a crea invenții extraordinare, pe când, animalul nu a făcut nimic. Mai bine dădeai exemple de oameni nu de animale. Și apropo, Dumnezeu pedepsește după moartea fizică, doar ne-a avertizat despre asta. Uite, și da zicem că opresc gândirea mea și mă mut la a ta, ce am rezolvat cu asta? Oricum nimeni nu poate învinge pe Dumnezeu, deci... omul nu Îl poate învinge garantat. Nu câștigi nimic dacă ești împotriva Sa, mai mult rău îți faci. Eu nu sunt împotriva Sa, că nu mi-a făcut nimic rău, sunt pentru El. Mie mi-a demonstrat că este pentru oameni, dacă oamenii nu îl ascultă și comit imoralități este problemă lor. Dumnezeu nu vrea ceva imoral, dacă comitem așa ceva pedepsește. Omul a făcut păcatul, Dumnezeu a sancționat. Tu din câte îmi povestești, omul nu are greșeli, nu este nimic greșit în a fi imoral (furat, violat, omorât etc), tu susți acestea, că dacă ai fi fost împotriva lor, ai fi fost pentru Dumnezeu. Sper că înțelegi, că Dumnezeu nu are vină în acestea, ci omul, nu? Citește Biblia pe propria piele, mai ales Geneza, că durează cel mult o ora, asta când ai timp, și o să fi convins că Dumnezeu nu are nimic cu omul (după ce citești). Citește și vei fi de acord cu mine, nu mai asculta pe altul care nu știe, că eu știu, că am citit. Fi și tu așa ca mine, citit la capitolul Geneză măcar, și eu cred că vei fi ca mine. Chiar vreau să citești, că de acolo din Geneza se desprinde comportamentul lui Dumnezeu, o să aflii garantat că nu este un monstru, ci că este un creator cu valori morale superioare omului de rând, și puterii de înțelegere a omului. Eu sunt pentru El. Nu Îl judeca înainte să treci tu prin situație și să aflii cum Este de fapt, că alții pot sa te inducă in eroare, tu trebuie să aflii pe pielea...2008 - 2076 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Castorii faceau baraje cu mult inaintea omului, apropos de animalu' care nu a creat nimic. Esti teroare, sa mor eu. Daca te lasi de gindirea ta si te multi la a mea, nu iti mai faci probleme ca te chinuie careva dupa ce crapi daca nu pupi crucea popii si nu te inchini prin fata bisericii. Sint impotriva indobitocirii prin religie, nu impotriva unui dumnezeu inexistent. Legat de lipsa lui de vina...sa fim seriosi. Daca eu ii dau copilului un cutit si il trimit cu el la joaca, nu e vina mea daca incepe sa ii cresteze pe ceilalti copii? P.S. Am citit biblia pe la vreo 12 ani. M-am cracanat de ris. Acum chiar nu am atita rabdare, pentru ca ma enervez cand citesc chestii care imi jignesc inteligenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu Dumnezeu a dat "cuțitul" în mână, ci îngerii cazuți. Vezi, se vede că nu mai ți minte nimic din Biblie, poate nici atunci nu ai citit cu atenție. Castorul și ce dacă a făcut baraje înaintea omului, el ca specie mai mult de atât nici nu a evoluat, nu a făcut saltul tehnologic de exemplu. Alt exemplu și exemple care nu duc nicăieri. Tu negi existența lui Dumnezeu din ambiție, chiar și dacă ar fi adevărat așa ceva, chiar de L-ai vedea în fața ochilor după moarte de exemplu, tot nu ai crede că Există (exemplu). Da, și pentru tine presupunem că, viața după moarte chiar există. Fară "presupunem" nu ești de acord cu așa ceva. Cu ce mă îndobitocește credința pe mine și pe ceilalți, aceasta nu influențează negativ viața mea personala, ba chiar din contră, crează o moralitate superioară față de un ateu de exemplu. De exemplu, noi spunem ceva fără interes de scandal, voi direct săriți cu gura și cu jignirile din aceasta. Nu influențează negativ credința în niciun fel, nici nu vad cum de ar putea să facă așa ceva (credința ortodoxă). Acestea sunt doar ideile tale greșite despre lume, și doar niste teoria ale conspirației care întăresc lepădarea de credința / adept al ateismului. Voi sunteți spălați pe creier nu noi, prin așa zisese "informații științifice". Nu ai căutat și nici nu vei căuta niciodată pe Dumnezeu din cauza încăpățânării tale, doar ai citi Biblia la o vârstă când nici nu înțelegeau ce este aia viață, și de atunci ai inceput să crezi doar informațiile eronate. Spiritul de turmă mai este o alta caracteristica a omului din ziua de astăzi, pe lângă alte calități negative. Biblia nu învață absolut nimic rău, doar îl condamnă pe aceste acțiuni imorale, dar dacă tu nu citești cu atenție, ce să înțelegi. Și vezi că tot tu ai o tenta de jignire din ambiție asupra mea și a noastră? Fă-ți un update în ale credinței.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Ingerii cazuti, haha. Pai pe aia cine i-a facut? Tata lor! Nu neg breh din nici o ambitie. Tu vezi elefantul roz de pe perete? Spune-ti de o mie de ori ca e acolo un elefant roz! Intreaba de acum timp de un an toate persoanele care iti treg pragul daca e un elefant roz pe perete si sa iti raspunda toate ca da, e, citamai elefantul roz pe perete. MORALITATE SUPERIOARA? Ca tu te temi de o poveste sa faci niste chestii? Asta e superior aici? Faptul ca de la dumnezo' asta ajungeti sa considerati ca e ok sa curga bani in visteria bisericii in loc sa avem scoli si spitale? P.S. Nu mai fa atitea presupuneri. Habar nu ai cate si ce citisem eu pana la varsta aia. Nu aveam internet si nici teveu de pierdut timpul cu pisici si catei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cine a spus că fac toate acestea din frică? La ce ai spus : „Ingerii cazuti, haha. Pai pe aia cine i-a facut? Tata lor!", se vede că nu ai înțeles nimic din Geneza, și că nu vrei să accepți adevărul sub nicio forma. Acolo nici nu spune așa ceva, numai interpretările tale total pe din afară a ceea ce ai citit. Fă o reanalizare acesteia de curând, că mintea se mai schimba de la 12 ani. Ia dă-mi mie citat, și să îl analizăm amândoi, că nu reiese că Domnul i-a făcut răi. Dacă ai curaj sa dai citat ești tare, dar oricum o sa vezi că te înșeli și dacă dai. Ești un ateu înrăit care pur și simplu neaga totul din ambiție. Dacă dai tu citat e minune de sus laughing, dacă nu, demonstrezi că ești ateu înrăit. Eu am ascultat absolut tot ceea ce ai spus, am analizat, acum e rândul tău să dai citat unde scrie că ceea ce a creat Dumnezeu este rău, scos din fabrica practic, nu că a devenit așa pe parcurs. Dacă îmi dai tu așa ceva, îți dau câți bani vrei tu, să îmi lași contul sau ce vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu i-a facut rai, insa STIA ca vor decadea. Ce vrei mai mult de atit? Amuzant paradoxul cu citatul. Vezi ca totusi ai un elefant roz pe perete. Daca negi asta, esti unul care neaga elefantul roz de pe perete. Inrait.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Și ce dacă știa că vor cădea, asta a fost alegerea lor, nu este El vinovat pentru alegerile lor. Dacă era să nu ai dreptul de a alege, ce mai spuneai? Orice aș spune tot rău l-ai vedea pe Dumnezeu, datorită încăpățânării tale. Parcă zici că El te-a terminat pe viață de aduci atâta blasfemie Lui. Am spus sa dai citat și ai dat, deci tot că mine a fost într-un final, nu ca tine. Așa mai ești și la alte subiecte Biblice, neștiutor și rău cu gura. El a dat, noi am ales, nu este El vinovat de acțiunile noastre, că doar ne-a dat minte ca să o folosim. El are proprie voință, la fel și noi. Se pare că tu nu înțelegi ce este aceea proprie voință, că dacă ai înțelege nu ai mai blasfemia atât pe Domnul. Dacă de exemplu, copilul tau ajunge rău, deși tu i-ai dat o educație bună, ești tu de vina pentru asta? Copilul tau a ales că sa fie așa, cum tu ai ales sa fi ateu. Vezi, propria voință. Răspunde că nu este nimic ofensator, doar discuție.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Blasfemie, lol. Amuzant. Uite ce ti-as raspunde eu acum - si incerc de ceva vreme sa o fac - exprimat intr-un mod destul de clar. https://www.youtube.com/watch?v=j0kCAPljSzA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Asta este felul Dumnezeului nostru de a fi, asta nu înseamnă că este un "farsor". Datorită căderii în păcat se întâmplă tot răul în lume. Dacă nu mă crezi citește, nu numai Biblia, dar și în alte religii ca hinduismul de exemplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Dumnezeul tau, nu al nostru. Revenim la caderea in pacat care a fost permisa de catre el. Si tu zici ca ne-a dat liberul arbitru, si prelungim discutia pana la a saptea venire a lui Cristos si tot nicaieri nu ajungem. Sa inteleg ca esti de acord si cu pacatul stramosesc, o alta mizerie sinistra a crestinismului - ar fi culmea sa nu fii, dar poti sa ma surprinzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu prea înțeleg la ce aș putea să fiu de acord cu păcatul strămoșesc, dar o să spun ceva legat de subiect. Uite ce a spus Domnul, nu reiese deloc ca această cădere a fost permisă de către El, ba din contră, uite :

★„15. Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească.
16. A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă şi a zis: "Din toţi pomii din rai poţi să mănânci,
17. Iar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit!"

Alt capitol și verset legat tot de cădere :

★„10. Răspuns-a acesta: "Am auzit glasul Tău în rai şi m-am temut, căci sunt gol, şi m-am ascuns".
11. Şi i-a zis Dumnezeu: "Cine ti-a spus că eşti gol? Nu cumva ai mâncat din pomul din care ti-am poruncit să nu mănânci?"

De unde reiese că Dumnezeu este rău, când El ne-a spus clar să nu mâncăm din pom? Dacă prin spusa
„esti de acord si cu pacatul strămoșesc" te referi dacă sunt de acord cu Dumnezeu, atunci da, sunt de acord cu El și cu acțiunile sale, pentru că nu văd absolut nimic greșit în asta și nu vad urma de violența fara avertisment dat de El. Tu ce vezi greșit la El, că eu chiar nu te înțeleg? Dacă vezi ceva greșit, dă-mi și mie un exemplu care sa mă facă să cred ca tine, dacă tu chiar spui că Dumnezeu este rău. Dă-mi măcar un exemplu, cel mai bun pe care îl ști tu cu argumente solide și eu le voi analiza în amănunt și voi vedea daca chiar așa este.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Ai putea sa fii de acord ca da, copiii se nasc pacatosi sau ca da, faptul ca se nasc pacatosi fiindca parintii lor bla bla e o prostie sinistra. Legat de citatele tale: 17 denota ca dumnezo' asta e un mincinos ordinar! Hai, zi-mi ca "vei muri negresit" era de fapt o metafora!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

"Dacă vezi ceva greșit, dă-mi și mie un exemplu care sa mă facă să cred ca tine, dacă tu chiar spui că Dumnezeu este rău." Sodoma si Gomorra, potopul, amenintarea cu apocalipsa. Suficiente?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu era o metafora, ci un avertisment. Deci Dumnezeul nu este rău, ci omul că nu a ascultat. Se înțelege altceva cumva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

"Iar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit!" Adan a mincat si nu a murit. Daca eu iti spun sa nu pui mina pe o chestie ca frige iar tu cand pui mina e rece, atunci ce naiba rezulta? Ca am spus adevarul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Să o luăm cu potopul întâi. Potopul este urmarea răutății omului instalate în suflet (vezi in Biblie dacă nu crezi), potopul este distrugerea omului, iar după potop tot Dumnezeu ne-a iertat, chit că noi am inceput. Vezi cât de bun a fost Domnul cu noi? Citește în Biblie dacă nu mă crezi, serios. Acum cu apocalipsa. Apocalipsa este o viziune in viitor a unui apostol (adică a acestuia), viziune arătată de Dumnezeu lui, ca un avertisment asupra omenirii, a ceea ce va urma. A dat aceasta (viziune) în ideea că omul se va schimba dacă aude de aceste vești, dar se pare că omul nu se schimbă. Deci, apocalipsa este ceva foarte real care are a se întâmplă în curând, tot datorită neascultării noastre. Avem sute de arme nucleare în ziua de astăzi, apocalipsa este foarte probabilă / posibilă. Dacă nu mă crezi, chiar îți recomand să citești în Biblie, serios. Și în alte mitologii / credințe ale altor civilizații este pomenită. Bun, acestea sunt lămurite, acum partea cu Sodoma și Gomora. Dumnezeu mai întâi de distrugerea acestora, A aflat de păcatele celor 2 cetăți (altfel nu știu cum să le spun, poate orașe), a analizat situația și după a distrus. Dar putem spune că a și avertizat, uite :

★„16. Apoi S-au sculat Oamenii aceia de acolo şi S-au îndreptat spre Sodoma şi Gomora şi s-a dus şi Avraam cu Ei, ca să-I petreacă.
17. Domnul însă a zis: "Tăinui-voi Eu oare de Avraam, sluga Mea, ceea ce voiesc să fac?
18. Din Avraam cu adevărat se va ridica un popor mare şi tare şi printr-însul se vor binecuvânta toate neamurile pământului,
19. Că l-am ales, ca să înveţe pe fiii şi casa sa după sine să umble în calea Domnului şi să facă judecată şi dreptate; pentru ca să aducă Domnul asupra lui Avraam toate câte i-a făgăduit".
20. Zis-a deci Domnul: "Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat...2009 - 2224 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

S-a referit că nu va mai fi nemuritor. Dacă nu mă crezi citește. Omul era destinat în a fi nemuritor fizic, se pare că tu nu ai înțeles asta. Altă dată citește cu atenție plz.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Deci avem:
"Daca faci x, mori." si "Daca faci x, iti pierzi nemurirea/devii nemuritor." Asa daca iei orice masina suficient la pila, iese motocicleta. La fel si cu citatele astea. Oricind le poti interpreta cit sa iasa ce vrei tu.
Legat de Sodoma si potopul... no comment. Te fac atit de prost incit sa iti tai miinile, apoi iti dau si un ciocan in cap fiindca ti-ai taiat miinile. Liberul arbitru!
P.S. Legat de potop, una buna: ai auzit de circuitul apei in natura, nu? Iti dai seama ca nu exista pe planeta asta si in atmosfera suficienta apa cit sa acopere uscatul in stilul potopului biblic, nu? Iar daca a existat, unde a disparut dupa aia? Despre cum poti construi citamai portavionul din lemn si cu unelte de acum tzshpe mii de ani, nici nu mai discutam... a avut ajutor divin, sunt sigur de asta.winking
P.S. 2 Ce are sexul in grup breh? Si animalele il practica uneori. Nu, nu sunt de acord cu "pedepsele divine". E ca si cum m-ai intreba daca sunt de acord cu batutul copiilor ca metoda de educatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

PS 1 și 2 răspuns : Dumnezeu poate manipula toate elementele din univers din moment ce El a creat universul, deci El a produs ploaia. Scrie in Biblie ce s-a întâmplat cu apa după potop, citește și tu. Animalele ca animalele (deși nu cred), dar noi suntem oameni, niște ființe raționale, nu ar trebui sa comitem imoralități. Presupunem că o ruda de a ta are o fată, iar aceasta este violata de 5 bărbați (un exemplu banal). Tu ai fi de acord? Ști că era viol cu forța în Sodoma și Gomora, nu? Și chiar te contrazic la animalele și s*x-ul în grup. Până și acestea când vor să aibă "copii", doar atunci se reproduc, altfel nu. Este documentat acest fapt de mai multe instituții.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BBĂBĂCIUNE2006):

Fiecare cu activitatea sa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Da, apa s-a retras dupa potop. UNDE? Sexul in grup de comun acord nu e totuna cu violul. Ce e cu abordarea asta cepefista?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Delfinii fac sex de placere, inclusiv gay si in grup. Hiper-documentat, nu povesti din carti de inspiratie divina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ce știu eu unde s-au dus, probabil în Patala, subliniez probabil. Oricum sa nu înțelegi că sunt pentru homo, din mai multe motive nelegate de Biblie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Știam asta. Oricum Dumnezeu ne-a dat lege nouă, nu si animalelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Ce inseamna "pentru homo"? Daca sunt de acord ca orice om are dreptul sa asculte ce mizerii de muzica vrea, inclusiv manele, asta nu inseamna ca sunt "pentru manele". Eu vreau omul sa fie OM, si la ce se inchina si cu cine se babardeste sunt fix ultimele lucruri care ma intereseaza, atita vreme cit nu are intentia sa mi le bage pe git.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mă refeream la gay prin homo. Eu nu le bag pe gât, eu doar informez. Nici mie nu îmi place să îmi bage pe gat cineva muzica. Era o discuție cu tenta informativă, nu te simți atacat. Acum îți dai seama că faci ce vrei, crezi sau nu. Eu doar te-am informat, mi-am făcut datoria de creștin. Să nu spui, că nu ți-am spus, ce este bine și ce nu, din punct de vedere religios. Să nu îmi spui dacă vei întâlni așa ceva în fața lui Dumnezeu, eu te-am informat, așa o să îți Spună și ție, o să mă de-a exemplu poate pe mine. Că poate mă faci nebun, asta este treaba ta, cum treabă mea a fost să te informez eu pe tine. Alegerea îți aparține, dar să nu regreți mai târziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Am inteles la ce te referi, cred ca ne-am convins pana acum ca nici unul dintre noi nu e idiot. Era un fel de intrebare retorica, pentru ca prin asta ai vrut sa zici ca nu ai fi pro-gay. Vezi, asta e buba la "datoria de crestin" care nu aduce nimic in plus crestinismului fata de glumele gen martoii lu' Yee-ho-wa. Vrei sa ajuti pe cei din jur? Fa-o pur si simplu uman, fara sa ii informezi despre povestile biblice pe care oricum mai toata lumea le cunoaste, si mai ales atitudinea asta de "ti-am zis eu" care nu are nimic in plus fata de pariul lui Pascal. Uite, ca o paranteza - nu ma dau mare sau ceva - fiica-mea are un coleg la scoala cu parintii crestini cam fanatici, antivaxeri, printre semnatarii care au initiat aberatia aia de referendum de modificare a constitutiei. De multe ori il iau pe ala mic si il duc la scoala alaturi de fiica-mea, am mai baut cate o bere cu taica-su, am mai stat la povesti. Legat de vaccinuri si credinta nu discutam decat tangential, nici unul nu incercam sa bagam pe gitul celuilalt ideile proprii, si toate bune. As putea foarte bine sa nu ii ajut si sa o las pe mama lui asta mic sa se tiriie cu el la scoala si cu inca vreo trei dupa ei (bine, doi, acum e din nou gravida - cresteti si va inmultiti, chiar daca stati in chirie), eu as cistiga vreo 20 de minute de viata in plus pentru mine si ale mele. De ce ii ajut? Pentru ca am ocazia, pot, si poate ca intr-o zi se va echilibra balanta universala si voi fi si eu ajutat de cineva la nevoie. Daca miine crap si se stinge lumina si gata, end game, nu o sa imi para rau. Oare citi dintre bunii crestini de pe TPU ar ajuta un ateu eventual si gay fara a avea vreun avantaj si fara a fi caz de viata/moarte, pur si simplu pentru ca ii pot face viata mai usoara? Daca esti printre ei, bravo tie. Pina la urma despre asta e vorba - sa fii OM. Nu ai nevoie de povesti si frica de pacate si alte bazaconii ca sa fii om. P.S. Am prin vecini unul politist, umbla cu vreo trei scripturi in masina. L-am intrebat, a...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, aș ajuta o persoană fără a primi ceva in schimb. Am încercat să ajut in modul meu, asta nu înseamnă, că este ceva greșit în asta, fiecare are modul său de a ajuta. Acum cine știe, poate vei afla adevărul după moarte dacă tot suntem legați de religie, poate ne vom întâlni acolo. Cine știe... poate vei ajunge să crezi și tu odată în așa ceva. Eu cred in viața după moarte nu datorită religiei neapărat, datorită mai multor motive, am analizat asta, am cercetat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu sa ajuti pur si simplu fara sa primesti ceva in schimb, ci sa ajuti pe cineva care stii ca e gay & ateu sau ce combinatie mai vrei. O combinatie de genul asta. Intelegi ce am vrut sa zic.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, înțelegwinking.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciodata. Evident, nimeni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Specia umana duce acum un altfel de razboi sunt: bolile, accidentele, crimele, violuriile, lipsa iubirii, foametea, suferinta, saracia, depresia, singuratatea, violenta, avortul, orfelinatele, amaraciunea si nu in ultimul rand OMUL pentru ca omul e cea mai periculoasa creatura de pe Terra poti sa te astepti la ori ce de la el e imprevizibil citeste Biblia si o sa afli in fiecare seara catea 5 pagini si o sa te lamuresti. Razboaile mondiale au fost din interese si ambitii ascunse ale celor de sus adica interese economice, teritoriale si nu in ultimul rand sa elimine si sa steraga de pe fata Europei evreii si tiganii si in Germania Hitler vroia sa creeze rasa pura s-au "rasa aeriana" ceea nordica cum ii spun ei ca sa salveze poporul german de la disparitie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Rasa ariana ai vrut sa spui, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Celcestietot):

Asa e scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie dar e sambata si sunt putin baut, scuza-ma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ok, nicio problemawinking.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

ARIANA nu aeriana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Barbatii sunt suferinzi si femeiile purtatoare cred ca razboiul asta despre care vorbesti este lupta impotriva prostiei umane ca de acolo au inceput toate razboaiele, interse, ambitii ascunse, invidie, rautate si nu in ultimul rand setea dupa bani si putere aceea sete pe care o au parlamentarii care a furat RO in ultimii 30 de ani si care o fac si in continuare. Sa iti mai spun eu ceva draguta ceva ce tu nu sti, in trecut razboaiele nu incepeau numai cu ordinul si aprobarea celor de sus incepeau cu voia lui Dumnezeu. Mai exact toate poparele din Europa au dus razboaie fie cu alte popoare fie razboaie civile dar un singur lucru trebuie sa stii ca acele razboaie nu erau doar cu ordinul dat de conducatori din anumite interese erau razboaie divine care plecau de la Dumnezeu de la voia lui, daca ai citit Biblia de la PSALMIUL 56 aliniatul 7 din cate tin minte era un pasaj care spunea asa "Vor scapa ei prin nelegiuirea lor?
Doboara Doamne popoarele caci numai tu ai puterea de ati bate joc de ele"
ce a vrut sa spuna prin asta?
E simplu cand oamenii vor deveni mult, mult prea prosti va veni sfarsitul lumii si cand spun asta ma refer la tot dar chiar la tot.
Tot la PSALMUL 56 spunea asa "Ai mila de mine, Dumnezeule, caci omul ar vrea sa ma inghita. Toata ziua imi face razboi si ma chinuieste." e s-au nu e asa si in viata reala?
Atunci cand cineva si-a pus pata pe tine si ti-a pus gand rau cauta sa te DISTRUGA, ar putea sa fie sotul daca afla ca l-ai inselat, ar putea sa fie propriul copil daca afla ca a trait in minciuna si ca tatal lui nu e de fapt tatal lui biologic ci de fapt altcineva, ar putea fi o prietena foarte bunca care ar vrea sa iti fure barbatul de langa tine vazand ca nu-i convine ceva sunt multe variante.
Tot la PSALMUL 56 spune asa "Toata ziua ei imi sucesc cuvintele si toate gindurile lor sunt impotriva mea spre rau.
Uneltesc, pindesc si imi urmaresc pasii vietii mele, pentru ca vor sa-mi ia viata."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceea ce traim noi acum in prezent e un altfel de razboi e un razboi cu noi insine dar si cu cei din jurul nostru (parintii, fratii, propri copii, prietenii, dusmanii, strainii, guvernul, sistemul de stat adica totul) nu uita un lucru foarte important "din viata scapa cine poate" deci nu e o joaca o data ce ai inceput nu mai e cale de intoarcere decat inainte s-au sus sti tu unde, asa si cu razboaiele. In trecut nu stiu daca acum mai e asa dar cand incepea razboiul si tu ca soldat dezertai (adica fugeai si iti abandonai armata ca sa iti salvezi fun+dul si viata iar asta insemna tradare fata de tara) comandantii si generalii adica spueriorii tai trimiteau cercetasi si trupe de cautare ca sa te prinda pentru ca ai dezertat si ai fugit iar daca te prindeau "be+leai pu+la" mai pe romaneste spus si te executau direct fara sa stai la discutii adica glontul era altau acum nu stiu daca mai e asa tot ce stiu e ca daca te prind de baga la puscarie s-au iti fac ei ceva.
Legat de intrebarea ta "Când credeți că va veni următorul război mondial și cine credeți că-l va câștiga?" e posibil ca un asemenea razboi sa inceapa cat de curand pentru ca unii preoti spuneau ca rasa galbena adica asiaticii chinezii, japonezii, coreenii si alte popoare din asia sa inceapa un razboi la scara planetara pentru ca Asia ca si continent pe langa ca e cel mai mare continent e si cel mai populat de pe Terra 4, 5 miliarde de suflete traiesc acolo, deci e posibil sa inceapa in orice moment mai ales ca China are zeci de mii de rachete nucleare si balistice si Coreea de Nord are una s-au trei maxim si Japonia nu stiu aia au roboti si mai multa tehnologie dar este posibil ori ce in lumea in care traim, uitate la acest video care e in engleza https://www.youtube.com/watch?v=PNwsBPtDJoc iar la acest video o sa vezi cum se va schimba lumea in viitor https://www.youtube.com/watch?v=PT63SMRKIn0 e foarte interesant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu esti fata se spune ca femeia este o fiinta emotionala nu rationala si ca in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica s-au ca oglinda fiecarui barbat este femeia dar sa stii ca daca cade barbatul cade si femeia pentru ca un barbat nu poate trai fara o femeie alaturi in schimb voi femeiile va puteti descurca si singure dar nu in tot dea una si nu chiar in toate situatiile intelegi asa si pe timp de razboi. Acest razboi care se tot vorbeste ca va veni o data si o data nu o sa fie doar un razboi fizic adica fata in fata ci va fi si un razboi de suflet in care se va vedea care e drept, care e cu sufletul curat si care e ticalos nenorocit si javra "„Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma" fiecare om in sinea lui stie si simte ca ceva rau i se va intampla s-au urmeaza sa i se intample. Acest razboi e ca lupta dintre bine si rau numai ca cei buni vor fi luati primii dintre noi si vor ramane pe pamant numai ticalosii care in final o sa se omoare intre ei pentru bani, putere, prestigiu, respect si altele dar sa stii un singur lucru ca atunci cand mori nu ei nimic cu tine in mormant ci doar hainele de pe tine atat. Sa iti mai spun eu ceva, ceva ce tu nu sti acum in ziua de azi adica in prezent se doreste un singur lucru prostirea populatiei cu cat esti mai prost cu atat esti mai usor de folosit de manipulat si de controlat iar cei care vor sa faca asta o fac ca sa profite de pe urma ta a nostra a tuturor, daca ai observat mancarea de la orase din supermarket e plina de euri si alte rahaturi la fel si dulciuriile si tot ce e acolo, televizolul e pentru publivul larg ca sa il indobitoceasca cu stiri de rahat si prost informate, vaccinurile si medicamentele...2014 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca familia parintii, fratii si copii nu sunt cu tine sa stii ca altul strain nu iti va dori binele niciodata ci va cauta sa profite de tine de slabiciuniile tale si nu in ultimul rand sa iti ia tot ce a mai ramas drag in inima ta asta e razboiul nostru acesta e razboiul pe care il duc oamenii acum si sa stii ca e o lupta care va dura mult timp de acum in colo generatii intregi „Va veni si mai rau". Zic: „Parca toate sunt otravite. Nici nu ne mai vine sa mancam". „Ma, faceti semnul sfintei cruci pe tot ce mancati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mancare, paine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfanta Cruce anuleaza tot ce este otravit" si inca ceva „Trebuie sa ne intarim spiritualiceste, ca altfel viata noastra este moarta, chiar daca ne merge numele ca traim."
Sa nu ti-se para ca exagerez dar Parintele Arsenie Boca a spus ca:
"Vasile, americanii pe care stiu ca-i astepti, nu vor veni! Pe noi, singuri, ne asteapta o lupta grea si lunga. Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiitori.
Asta va fi burta lor moale si-i va duce la pierzare cand va veni din Rasarit un om cu stea in frunte.
Dar va fi peste multi ani, peste foarte multi ani si noua Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi. Tu nu vei putea vedea americanii care atunci vor veni! Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas! Caci, vezi tu, Vasile, dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor mai fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimitii [vanduti dusmanului] si abia atunci va incepe o noua lupta, poate mai usoara, caci fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer sa fiu in vremuriile astea de final pe care le traim cu totii e posibil orice un razboi la scara mondiala nu ar face altceva decat sa scartaie si sa clatine economia tariilor din toata lumea pentru ca economia e baza, economia e legata de toate tariile de pe Terra iar cifrele nu mint cei de la FMI si banca mondiala stiu treaba asta la fel si liderii mondiali, daca tariile puternice vor incepe un razboi celelalte tari mai mici si mai slabe vor avea doua obtiuni fie se imprumuta de la alte tari si de la FMI si banca mondiala ca sa isi faca pregatiriile de razboi cumparand armament si cheltuind pe antrenamente fie se vor supune tariilor puternice, dar un razboi ar fi imposibil pentru ca SUA, UK, Rusia, China au ambasadori si diplomati in toate tariile chiar si la SRI sunt americani de la CIA si FBI care trimit informatii cu tot ce se intampla aici deci treaba asta cu razboiul nu cred ca se va intampla si daca spun daca se va intampla cu siguranta o vor face sub pretextul ca Rusia e gata sa invadeze Europa s-au vor scorni ei ceva ca sa minta si sa prosteasca populatia ca ei asta urmaresc de fapt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un intelept spunea odata "sa nu crezi ceea ce vezi ci numai ceea ce simti" s-au "sa nu crezi tot ceea ce citesti" pentru ca s-ar putea sa fie fals intelegi. Pe net informatiile sunt 51% credibile si 49% false depinde numai de tine daca pui sau nu botul la tot ce e acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inca ceva Diavolul de-a bia asteapta sa gresim sa cadem in pacat sa ne lasam dusi in ispita, de ce? pentru ca EL cu asta se hraneste asta il face mai puternic, foarte multi teologi, preoti, oameni de stinta, cercetatori, jurnalisti spun si unii chiar cred ca Papa de la Vatican e insusi diavolul pe pamant pentru ca Papa pe palaria lui conica pe care o poarta pe cap atunci cand iese la balcon are scris in limba latina niste lucruri care traduse in limba romana s-au in oricare alta limba esta asa "Impotriva fiului lui Dumnezeu adica Iisus urmat de simbolurile 666" oamenii nu stiu ca ce e scris pe palaria Papei e adevarat, EL nu e ceea ce pare exact ce scrie in Biblie "Nici unu nu este drept"/"nici unu nu este curat" Papa nu e ceea ce cred oamenii ca e, el nu este sfant si in trecut toti cei ce au detinut titlul de Papa au pornit toate razboaiele si nenorociriile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suntem in golden Age. Probabil peste 3.000/10.000 de ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimeni nu il va castiga, doar se va opri, datorita distrugerii in masa a populatiei. Poti citi in Biblie sa vezi ce se spune despre asta. Mai multe nu spun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sper sa vina cat mai curand.

Castigatorul va fi rasa umana, nu o tara.
Deoarece destructia o sa fie fatala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Război sau religie? Despre ce era vorba?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciodată. Nimeni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sper sa nu vina "Al treilea razboi mondial" deoarece nu va mai fi un castigator anume.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In trecut era din cauza:
bolilor, crimelor, violuriilor, lipsa iubirilor, foametelor, suferintelor, saraciilor, depresiilor, singuratatiilor, violentelor, amaraciuniile si nu in ultimul rand OMUL pentru ca omul e cea mai periculoasa creatura de pe Terra si a fost.

Nimeni nu stie daca v-a mai fi, eu cred ca poate are in plan Rusia dar neh nu cred ca vor razboi acum sau peste cativa ani. nu se stie si oricum de ce ai pune intrebarea asta? si eu de multe ori ma intreb si ma duce mintea ca tine si altii cu totii ne gandim la chestii si chestii dupa ce se v-a intampla dupa moarte, ce se afla in afara galaxiei etc nu pot explica doar intr-un singur mesaj. totusi m-ai facut curioasa de intrebarea pe care ai adresat-o si am intrebat-o pe mama mea si a zis ca spera sa nu mai fie si o zis ca nu stie. vezi? toti avem opinii diferite chiar eu am zis ceva, mama a zis altceva, altii au zis chestii diferite..si totusi oamenii tot nu se inteleg intre ei de asta ma intristeaza cel mai tare OMENIREA! si nu vreau sa-l mai lungesc adica mesajul asa ca o zi buna sa ai!

PWP happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Va veni cât de curând posibil, cred!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează