Am o parere negativa despre el. Nu stiam de existenta lui, dar am observat scandalul pe Facebook si insta. Rezultatul? Am vazut copii, adolescenti (baieti) de 12-15 ani care ii iau apararea si sustin ca e in regula ce a zis, ca e ceva perfect normal din moment ce ele se imbraca asa. Prea multi influenceri prosti in Ro. NU are dreptul nimeni asupra vietii altcuiva. Chiar daca te imbraci decent, tot vine un needucat ca el sa se ia de tine.
Are 28 de ani, nu 20! La 28 de ani ca barbat trebuie sa stii ce vorbesti, mai ales cand printre abonati sunt si copii.
Corect ar fi sa ii inchida contul. Pana la urma a instigat la ura si actiuni nedemne de o persoana civilizata. Trebuie sa se invete minte cand mai face astfel de afirmatii. Nu e scuza ca a zis-o la caterinca sau ca asta cere publicul, divertisment. Mai marturiseste si,, sincer". Prea multe exemple proaste pe yt, dar asta e. Ce e de calitate e mai putin cunoscut.
Ok, mergem pe varianta ta, caterincă, caterincă, și hai să zicem că nu ajunge niciun copil să violeze din cauza a ce a zis el (Deși la ce handicapați îi iau apărarea pe Facebook, te-ai gândi de 2 ori). ți se pare normal ca la un moment dat un grup din ăsta de puștani să strige după o fată pe stradă exact cuvintele ăstuia? pentru că așa a auzit el pe Youtube și hăhă ce amuzantă caterincă? asta e socitatea pe care vi-o doriți? un grup de maimuțoi care să strige după fete pe stradă „ce bună de viol ești" că așa au văzut la unu și mai prost decât ei pe Youtube? să nu mai zic că -mi imaginez foarte ușor măcar un mic procent de demenți care poate nu violează, dar le rămâne porcăria asta ca o fantezie în minte și poat se duce la gagică-sa și-i propune așa ceva. Nu e normal să promovezi așa ceva la publicul larg și punct. nu există caterincă sau glumă în așa ceva, trebuie să ai 3 neuroni să râzi la asemenea mizerii, sincer.
Credeam ca numai eu am părerea asta despre el. Nepotul lui Anastasia.
E totuși o diferență zic eu între a face scandal relativ inofensiv, gen cum sunt înapoiații ăia 2 de la acces direct sau certurile ăstora pe Youtube, și a afirma public, extrem de serios că e perfect normal să violezi și să bați o femeie + să întrebi un copil de 12 ani public în fața unei comunități întregi pe apel dacă el se masturbează și când zice că nu, vizibil rușinat, să-i spui s-o facă.
Depinde pe cine urmaresti, sunt vloggeri romani care merita mult mai mult, dar nu inteleg toti contentul de calitate a lor, romanul ccoccalarizat prefera ca(n) ca(n)-ul si subiectele de 2 lei.
Are dreptate cand zice de alea cu varste 14-15 dar nici asa sa zica in direct fanteziile lui, ele vor handralai de 30 - 40 si aia de 30 - 40 cauta minore de 15 realitatea consista in asa ceva. Sfantele isi cauta barbat normal caz exceptional
Sunt si de 17 si de 18, stai calm. Insa sunt niste loseri care-si pierd timpul aiurea inloc sa-l investeasca.
Cum el are... cred ca 27 sau undeva pe acolo si inca mai are asemenea comportament, iti dai seama ca mai sunt si altii de varsta lui care sunt fix la fel si se uita la el.
Saptamana trecuta am vazut un video care avea o mica parte dintr-un live de al lui in care efectiv S-A SPERIAT CA I-A INTRAT O BROASCA IN CASA. A chemat si alti 3 prieteni de-ai lui sa-l ajute cu broasca... care si aia erau numai,, AAAAAAAAAAAA". Poftim barbati de 20+ in anul 2020 vs o broasca de maxim 3 cm. Ei cred ca au fost amuzanti, dar mai mult s-au facut de ****.
https://www.youtube.com/watch?v=TjQPTNu3qho
La minutul 3:30 isi suna iubita si ii cere ajutor. Zi-mi sincer, cum te-ai simtit tu, ca femeie, sa te sune barbatul si sa-ti spuna asemenea chestii.
Minutul 10. Cei 4 mushetari.
Dar la 12:25 e the best =)))))))
Daca la o broasca faci asa, ma intreb ce ar fi facut daca era un sarpe. Chema armata.
E ciudat ca pana acum nu a zis nimic despre el, iar cand a sarit unul i s-a alaturat o intreaga echipa in spate. Mi se pare ca seamana cumva cu Vulpita intr-un fel. Adica, spui ca nu iti place, dar tot te uiti de curiozitate. Eu nu l-am placut pe tipul asta niciodata.
Pur și simplu acu s-a întâmplat să ajungă în atenția cuiva care a luat și inițiativă. foarte bine, decât deloc. dacă nu se lua inițiativă, gunoiu ăsta continua să facă asemnea conținut fără „să-i pară rău" vreodată. Cum a mai zis cineva, pur și simplu s-au uitat la el numa oameni de același nivel care nu s-au sesizat sau dacă i s-a părut vreun pic deplasat s-a luat după celălalte maimuțe că „hăhă e caterincă". Eu nu-s de acord ce zic unii că dacă are 800.000 de abonați automat atâtția oameni se uită la el, și eu sunt abonată la canale de care nici n-am habar până mă trezesc să mai fac curățenie să șterg din ele. abonații cu adevărat activi sunt vizualizările, like-urile poate dslike-urile și comentariile
Omu' e un meltean, eu nu sunt surprins de loc.
Știi care-i faza, că el în meltenismul lui nu-și dă seamă că e urmărit de copii, și nu mă refer la cei de 14-15+ care înțeleg că nu-i ok așa ceva și dacă nu înțeleg la vârsta asta nici la 40 n-o să înțeleagă, dar, sunt ăia mai mici, sub 12-13 care ar putea să înțeleagă că-i ok așa ceva, și nu neapărat să violeze dar ar putea să ajungă să aibă un anumit comportament cu fetițele de la scoală.
Nu-i ok când ești urmărit de sute de mii de copii să vorbești așa de spontan și natural de un lucru ca ăsta pentru că unii din ei, mai melteni cu gena sau fără educație o să te ia în serios, ș-așa există băieței de 11-12 care au anumite comportamente și cu siguranță aceștia dacă se uită la cineva pe internet se uită la colo. Tot ceea ce s-a creat după este dovada că nu suntem un popor de melteni cum ar vrea unii să credem.
Toată ziua fluturați cărticica de povești cu zeul imaginar, dar când e vorba de oameni reali și probleme reale, sunteți indiferenți sau mai rău, minimizați gravitatea unor mizerii pentru că auzi tu, e ''vechi'' video-ul și asta e foooarte relevant. N-ai cum să fii ''misogin, sexist, narcisist schizofrenic'' și ''sănătos mintal'' în același timp. Trebuie să alegi: 1 sau 2
.
Trebuie sa ne gandim la sentimentele celui pe care il avem si vedem cum actionam, DAR in cupluri fiecare isi are propria mentalitate, pana la urma, rufele se spala in familie in acest caz. Daca o faci fara sa vrea, una s-ar putea sa creada ca este violata, alta nu, deci, difera foarte mult din cate se poate observa. Dar, asa nu ar fi o problema. Doresti sa mai adaugi ceva, ti-ai format o concluzie si doresti sa o impartasesti?
Ce nu face omul când e disperat după bani şi nici nu ştie prea multe aşa în general? Se vede după cum vorbeşte că n-a citit o carte în viaţa lui.Ce pretenţii ai putea avea de la maimuţoi de genul? Sper doar să se facă ceva în privinţa lui.Ar merita printre altele să i se mai şteargă canalul şi toate conturile de pe site-urile de socializare şi să nu mai aibă acces la ele o bună perioadă de timp, până mai creşte şi micuţul de el.
Dacă nu zicea nimeni nimic despre clipul ăla, cine ştie ce mai făcea/scotea pe gură în viitor.Nici nu vreau să-mi imaginez.
Da, una s-ar putea SA CREADA CA NU E VIOLATA fiindca in cartea aia de povesti scrie sa iti asculti barbatul, nu? Doar ca definitia violului e destul de clara.
Nu scrie chiar asta si se numeste Biblie, nu carte cu povesti
!
Dar de ce m-ai evaluat asa, nu am si eu sentimente? Ai vreun anume motiv? Scrie-mi si mie doar daca ai, bineinteles, dar nu ma astept sa o faci...
Ala era dublura lui vadim
))))))))))))))))
De fiecare data cand punea o fata o intrebare legata de sex, mai ales daca era minora, nu lipsea plato din a lasa un comentariu cu,, FA HANDICAPATA DRACULUI! CURVA JEGOASA! DESFRANATO, NENOROCITO "
)))))))))))). Asta e mai biblic. Plato nu era asa din ce tin eu minte.
Am vazut ca m-ai evaluat negativ si la acest comentariu :,, acum 25 minute | Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):
Nu scrie chiar asta si se numeste Biblie, nu carte cu povesti happy!''
Ce este in neregula cu tine? Ai citit Biblia si cutezi sa ma contrazici?