Am o parere negativa despre el. Nu stiam de existenta lui, dar am observat scandalul pe Facebook si insta. Rezultatul? Am vazut copii, adolescenti (baieti) de 12-15 ani care ii iau apararea si sustin ca e in regula ce a zis, ca e ceva perfect normal din moment ce ele se imbraca asa. Prea multi influenceri prosti in Ro. NU are dreptul nimeni asupra vietii altcuiva. Chiar daca te imbraci decent, tot vine un needucat ca el sa se ia de tine.
Are 28 de ani, nu 20! La 28 de ani ca barbat trebuie sa stii ce vorbesti, mai ales cand printre abonati sunt si copii.
Corect ar fi sa ii inchida contul. Pana la urma a instigat la ura si actiuni nedemne de o persoana civilizata. Trebuie sa se invete minte cand mai face astfel de afirmatii. Nu e scuza ca a zis-o la caterinca sau ca asta cere publicul, divertisment. Mai marturiseste si,, sincer". Prea multe exemple proaste pe yt, dar asta e. Ce e de calitate e mai putin cunoscut.
Nu era asa Plato, dar ii dai dreptate prin prisma evaluarilor, cat de logic... nu este
''Wc public'' era insulta lui preferată
cred că avea probleme cu puțica de sexul era ca mersul la baie pentru el.
Ba da, și Plato era cu Dumnezeu (că nu degeaba e în halul ăla de misogin). Toată ziua o dădea cu singura carte pe care a citit-o, Mizerabilii, cu găsirea sufletului pereche pentru că sexul pentru el era încununarea iubirii sau ceva b-llsh-t pompos ![]()
Dacă nu e Celcestietot Plato sper să fie plecat la sparanghel și să rămână acolo
Dar nu m-aș mira să fie el, că prea îmi dă vibe-ul lui la modul general și mai are și anime la avatar
Nu ai citit Biblia in viata ta si dai cu evaluari, cat de,, matur''
!
Asa se respecta gandurile altor persoane, nu? Esti imorala.
)) ohh mann godlike just. just godlike.
Apropo hai sa facem amandoi o cerere la admin ca doar cei care au citit biblia sa poata da voturi pe TPU, ce zici? Fiecare user nou trebuie sa aplice si o sa dea un test cu intrebari din biblie. Daca-l trece, poate sa dea voturi, daca nu aia e. Mai incearca la anul'.
Ai dreptate, le-am folosit si eu. Ramai cu squadul tau bit...
Eu nu ma laud ca citesc carti de dezvoltare personala, relationare si educatie financiara. Dar cei care citesc biblia se pot lauda deoarece e,, totul in una". Acolo inveti cum sa te dezvolti tu ca om din toate punctele de vedere. Sa te rogi, ca doar asa vine succesul. Despre relationare ca femeia trebuie sa se supuna barbatului, sa le bati, sa nu accepti sexualitatea unei femei. Daca nu mai e virgina gata. nu mai e buna. Despre educatia financiara ca banii sunt ochiul dracului si ca cine vrea bani e prieten cu dracu. Bogatii sunt rai. Singura bogatie e cea sufleteasca. Deci eu am citit numai cacaturi pana acum. Biblia e totul. Apuca-te de citit biblia. Lasa celelalte carti.
Mai in gluma, mai in serios. Ii urasc pe aia care-s de tipu
-Ai citit biblia?
-Nu
-Atunci nu ai ce vorbi cu mine. Esti un prost. Du-te si citeste biblia si apoi sa te intorci la mine.
Penibil...
Biblia e o lucrare de fictiune. In orice carte de gen apare si un dislaimer de genul "Orice asemanare cu personaje si fapte reale e pur intimplatoare." insa la ea nu apare asa ceva...
Nu isi avea rostul comentariul tau, nu ai fost tu intrebat. Sa nu mai vad in viitor un asemenea comportament din partea ta...
Eu vazusem de mult timp clipul si il considerasem ca gluma inca de atunci. Ce-i drept a exagerat putin, dar nu este ceva strigator la cer, toata lumea greseste si doar pentru ca el este persoana publica nu inseamna ca si trebuie sa ii dam atata hate. Desigur, trebuie sa plateasca pentru faptele sale, mai mult ca sigur.
Eu am opinii neutre, si vad situatia ca ceva simplu. Influenceri mai rai decat colo au fost si inca mai exista deci hai sa nu profitam de greseala unui om si sa ne bagam *** in munca lui(multa sau putina, e munca).
Nu o sa mai vezi. Vine sezonul ochelarilor de soare.
"Totuși chiar atât să nu-l ducă capu cât să realizeze că nu câștigi decât hate spunând asemenea prostii?"
Pana acum cateva zile, timp de un an, nu s-a luat nimeni de el, nu i-a facut nimeni hate, nu si-a reziliat contractul nicio firma care il sponsoriza, nu a facut cercetari niciun organ. Nu stiu ce sa zic.
M-a avertizat ca ce? Sa nu iau numele sfintei fantome la misto? Bai, si daca mi-ai pune un pistol la timpla nu as putea sa iau povestea asta in serios.