anonim_4396
| Anonim întreabă:

Chiar e adevarat studiul ala ca cica Romania e pe locul 2 in topul celor mai grasi europeni? Adica eu cand ies pe strada in Bucuresti vad numai oameni slabi...

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Sursa? Eu am gasit alte date: http://stirileprotv.ro/......ologi.html
http://stirileprotv.ro/......utate.html
http://www.zf.ro/......e-16632197
Ingrijoratoare nu sunt datele in sine ci viteza de crestere. In plus se spunea ca obezitatea infantila este in crestere accelerata.
Persoane supraponderale sunt foarte multe doar ca lucrul asta nu e vizibil cu ochiul liber la toate. Rata persoanelor supraponderale si obeze creste dupa 30 de ani si se accelereaza dupa 50. Nu mai vorbesc de diabetul de tip 2 care este aproape epidemie la persoanele de peste 60-70 de ani.

| Bondarel99 a răspuns (pentru andreia67):

Pe Antena 1 la Observator a zis chestia asta, dar nu am mai cautat pe net sa verific, m-am gandit ca or fi avut si ei surse.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu la fel albinuto,sigur e facut de americani sau de englezi au confundat Bucuresti cu Londra, bine era daca era Bucuresti Londra, nu e adevarat asa e, romanii tin la fizicul lor, de asta sunt s multe fete frumoase, romanii pun accent pe fizic, daca merg in Anglia o sa devin gay serios

| Caro34 a răspuns:

Draga Albinuta simpatica, cred ca-s minciuni! Se mai confunda coada vacii cu stampila Primariei ca deh, suntem oameni supusi greselii. E adevarat ca in Ardeal oamenii sunt mai bine făcuți insa totusi, raportat la populația României, tot nu suntem grasuti europeni!winking Noapte buna!
P.S. Poza din avatarul tau imi place la nebunie! happy

Răspuns utilizator avertizat