| 3v1lM1nD a întrebat:

Cosmarul cu ascensorul - visul cu liftul | Mai are cineva vise in care se deplaseaza cu liftul iar acesta se poate deplasa pe verticala si orizontala?

4 răspunsuri:
| dopmic a răspuns:

Liftul reprezinta o crestere a statutului si a bogatiei. Este posibil sa fi ajuns la un nivel mai inalt de constiinta, esti privit(a) dintr-un punct de vedere mai elevat.
- Daca liftul se deplaseaza in sus lipsit de control sau iese prin acoperis, atunci aceasta indica faptul ca esti catapultat(a) intr-o pozitie de putere in care inca nu sti cu ceeea ce ai de-a face. Te temi de noile responsabilitati.
- Un lift ce coboara sugereaza revenirea la realitate. Aceasta inseamna, de asemenea, esecuri si nenorociri.
- Daca liftul va duce la subsol, in realitate trebuie sa va examinati sentimentele, pentru ca s-ar putea sa iasa la iveala ceva socant.
In general, actiunea in sus si in jos din lift reprezinta suisurile si coborasurile din viata ta. Liftul simbolizeaza, de asemenea, emotiile si gandurile care sunt in curs de dezvoltare in subconstientul tau.
Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale.
- Daca in vis este ceva in neregula cu liftul si acesta nu poate fi oprit, inseamna ca emotiile tale au scapat de sub control. Aceasta poate fi o rflectare a vietii sau a carierei tale. Te simti blocat in unele aspecte ale vietii tale, indiferent daca este vorba de cariera, relatie, etc.
- Visul in care liftul se deplaseaza in lateral inseamna eforturi contraproductive. Te inderepti spre nicaieri la munca, in relatie sau in alta situatie. Fundita? :3

| 3v1lM1nD explică (pentru dopmic):


Am intrebat daca mai are cineva acest vis nu sa imi dai copy paste de aici:

http://www.visele.ro/cauta.php?vis=Lift

in speranta ca ce?

Era o intrebare daca si altcineva mai impartaseste acest tip de vis, nu doream un copy paste de pe un site care contine aberatii.
Acea explicatie dupa site ul trimis de tine este de departe cea mai aberanta privind un vis din cate am vazut/auzit.

In alta ordine de idei nu inteleg de ce sa dai un sfat si sa astepti ceva inapoi? Eu nu astept nimic de la site ul asta inapoi daca reusesc sa ajut printr-un sfat bine daca nu asta e.
Si nu cred ca este o fundita ci mai degraba un sigiliu sau o decoratie tip insigna.
Deasemenea nu inteleg psihoza asta cu "fundite"... poti sa ajuti si vrei sa ajuti? nu cersii nimic inapoi.

| dopmic a răspuns (pentru 3v1lM1nD):

Usurel credeam ca te poate ajuta acel raspuns intr-adevar copiat, siteúl ala nu e chiar o aberatie, pe mine m-a ajutat siteúl ala "inutil". Ce te enervezi asa? laughing)

| 3v1lM1nD explică (pentru dopmic):

Pai sunt 2 motive pentru care sunt dezamagit si nu nervos.
1 mai nimeni nu cisteste intrebarea propriu zisa adica se citeste dar raspunde la ce se doreste.
2 cerseala de badge > fundita > decoratie > sigiliu document sau cum vrei sa ii spui.