|

Cum pot sa bat o fata?batting eyelashes Si eu tot fata sunt, si sa va spun de ce vreau sa o bat.

Am comentat la o poza pe facebook in care i-am spus une fete ma, iar acea fata a crezut ca m-am certat cu ea. Si apoi mi-a zis : Diana Violeta tu ce te bagi? Du-te dracu, si mai multe injuraturi. Dupa aceea ne-am injurat rau de tot pe mess, pentru ca eu nu puteam sa stau cu mana in san.thinking Si fata asta este foarte tupeista, adica anul trecut cand era a6a, a batut o fata de a8a. Si acum a zis ca vrea sa ma bata. Cum pot sa o bat eu pe ea, inainte de a ma bate ea pe mine?laughing

Plss funda cel care imi spune cum s-o bat :-s!:X

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt singura careia i se pare injositor ca doua fete sa se bata?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Intra pe id:lucianredy si te invat eu tot sa fii as

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ii explici ca nu are de ce sa te bata, ea sa isi vada de treaba ei, si sa lase lumea in pace, sa puna mana pe o carte sa citeasca, nu e frumos cand va bateti.batting eyelashes Ia'o si tu putin de par si gata. Ii spui ca merita. Altceva nu mai stiu. Bafta oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dai vreo doi pumni in fata (fix in gura) ia-o de par si fa-o roata putin si gatahappy.
Oricum daca vine la tine sa te bata si nu apuci sa ii dai tu prima rolling on the floor Dai cu ce poti pumni, palme, suturi.Nu sta.
Baftakiss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai sa-ti spun cum fac eu, urmatoarea tactica este doar una dintre multele pe care le folosesc : Pai prima oara te duci la ea o iei la palme ca sa o ametesti de tot dupa ii bagi mana in par (dar o prinzi bine ) si o dau cu fata de genunchiul tau ii faci asa de 2 ori ( e de ajuns) dupa o ridici ii dai un pumn in gura dar tare (din fundu' curtii ) ii dai un picior la muschiul piciorului ca sa nu mai poata sa mearga ii mai dai un pumn in fata si o pui jos dupa hop pe ea sh dai cu pumni palme cu ce apuci
sau
Daca esti langa vreun perete ceva ii bagi mana in par sh ii faci cunostinta cu peretele laughing
Eu asa fac si nimeni nu se ia de mine
Si app dupa ce o pui jos ii mai tragi si o flecma si ii spui ceva de genu "o scuipi si Firi'a dracu sa te mai prind ca'mi zici ceva ca te fac una cu pamantu' "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ioanitescu):

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează