Haha, very funny, ei bine, eu nu imi amintesc de tine. Hmmm, banuiesc, ca nu ai fost destul de important ca sa te tin minte; p
Heeey, si eu te stiu pe tine.
Sunt bine, am zis si eu sa mai trec pe aici, tu ce mai faci?
Salutari! In mod evident, pasiunea asta nu dispare vreodata, o am pana mor, fanul unei singure echipe, care de altfel o si iubesc. E ca si cum ai iubi o femeie neconditionat, doar ca iubirea pentru echipa e mult mai mare,, e ceva ce nu pot explica in cuvinte vreodata.
Revenind, in schimb sunt ok, incerc sa ma regasesc dupa perioade si perioade...mai tin minte momentele de pe aici, si poza aceea, chiar de curand am dat de ea si m-ai lasat fara cap in desen, nu te uit pentru asta/
Tu cum o mai duci, prietene?
''chiar de curand am dat de ea si m-ai lasat fara cap in desen, nu te uit pentru asta/''
Hahahahaha, daaaa, pai tu erai misteriosul de care nu stiam mai nimic, deci ti-am pus un semn al intrebarii in loc de cap. Nu pot sa cred ca inca nu m-ai iertat pentru asta hahaha.
Apropo, cum ai gasit-o dupa atata timp?
Eu binisor, am terminat facultatea, si acum sunt stresat cu examenul de diploma sau licenta, cum vrei sa-i spui, si apoi cu masterul, ma gandesc sa ma duc in Cluj la design si arte.
Ma tot gandeam sa ma duc la limbi straine, ceva engleza, japoneza, coreeana, mda, mai nou m-am apucat sa invat si coreeana, ca nu m-am saturat doar cu japoneza, LOL, si am lasat-o mai usor cu anime-urile, dar m-am apucat de k-drame, sau drame asiatice in general, coreene, japoneze, thailandeze, chinezesti, taiwaneze.
Dar din cate am auzit, la limbi straine trebuie sa stii o limba la un anumit nivel, iar eu cum am facut self-study, iti dai seama ca imi e cam greu, asa ca o sa ma duc la Cluj, la desing si arte, la ceva cu animatii, ca am vazut ca au asa ceva in una din programe, si mi-a starnit interesul.
In afara de asta, mai nimic, doar mai bantui si eu pe internet zilnic.
Mi-a venit si mie sa pun acum intrebarea asta, ca sa vad daca mai traiesc utilizatorii cu care vorbeam pe aici. Sunt cam multi, nici nu cred ca ii mai stiu pe toti, dar stiu ca pe unii nu ii voi uita niciodata, si astia sunt cei cu care vorbeam mai mult.
Pe romana, sau engleza te rog, orice preferi tu RAY.
Nu ma lua pe mine cu germana, ca ma arunci prin praf hahaha.
O dau si eu pe japoneza sau pe coreeana, daca vrei.
Ce mai faci?
Sa stii ca nu o sa te uit niciodata, ca m-ai sters din lista de prieteni, iar pe Florentina nu ai sters-o.
Eu eram copilul vostru virtual, cum ai putut sa imi faci asta?
Iar ea voia sa ma dea la orfelinat. Rusineeeee.
Chiar, ea mai e activa pe aici, sau a murit ca si ceilalti?
Yooooo, nu mai bagi lumea in seama, huh?
Te intrebasem de Facebook de Discord, si mi-ai inchis gura cu acel ''NU''.
Ce mai faci?
am iesit la pensie o necajesc pe maicata, tot curvar am ramas si ea tot tarfa
Sa stii ca nu o sa te uit niciodata, ca m-ai sters din lista de prieteni, iar pe Florentina nu ai sters-o.
de ce te am scos de la prieteni nu stiu,ce face iarba din om, ne am inteles foarte bine din ce imi amintesc,flory m-a inselat cu un cadavru de suparare ca o insel cu masa, am scos-o si pe ea la produs, sa stii ca te asteptam acasa, sa ne dai alocatia pe ultimi anii, ai plecat si in urma ta au ramas datorii multe
Iar ea voia sa ma dea la orfelinat. Rusineeeee.
pacat ca nu erai la fata ca te trimiteam la produs
Chiar, ea mai e activa pe aici, sau a murit ca si ceilalti?
nu, ne am despartit si sa sinucis virtual
''am iesit la pensie o necajesc pe maicata, tot curvar am ramas si ea tot tarfa''
Pffft, prima data credeam ca incepusei sa ma injuri, si apoi mi-am dat seama ca vorbeai de Flory, mamica virtuala.
No, no, no, nu e iarba de vina, mi-ai spus ca tu ti in lista de prieteni doar prietenii, de aia m-am suparat, ca eu credeam ca suntem prieteni, in fine, eventual mi-a trecut supararea.
Mda, am fost plecat in Triunghiul Bermudelor cu avionul personal si m-am ratacit pe acolo, de aia nu am mai dat pe acasa ca sa va dau voua alocatia mea, si acum sunteti cu datorii.
La produs? Pfffft, cine, eu? N-ai sa vezi asa ceva, eu ma duceam si de buna voie, nu trebuia sa ma trimiteti voi.
Just kidding.
Awwww, s-a sinucis virtual. Pacat, era de treaba, chiar daca era cam materialista *asa ca mine*, chiar daca ea spunea ca s-a schimbat si acum e ok si cu un iubit cu bicicleta, nu neaparat cu masina.
Scuze ca te am dezamagit man, dar mereu am spus ca si eu dezamagesc, eu nu cer incredere nimanui, iar legat de prieteni nu cred in cuvantul asta
"Sunt bine, am zis si eu sa mai trec pe aici, *tu ce mai faci*?"
Bn pa.
Haha, stai linistit, in ultimii ani m-am schimbat. Nu m-ai dezamagit, inteleg ce simteai, sa stii ca acum si mie imi e greu sa numesc pe cineva ''prieten'', si am invatat asta in modul nasol.
Din fericire am intalnit cativa oameni in lumea asta cu care ma inteleg de minune, si tinem legatura de cel putin un an, si am incredere in ei, si chiar ii pot numi prieteni.
Cea mai buna prietena a mea e o fata din India pe care o cunosc de mai bine de un an, si e ca o sora mai mare pentru mine. Mereu ma protejeaza de oameni toxici.
Meh, acum degeaba iti explic, daca tu nu crezi in asta.
Cine? Aaaah, cred ca o stiu.
Nu, nu sunt ea.
Nici macar nu sunt o ''ea'', dar nu conteaza.
Inainte gandeam foarte negativ dar o intamplare mi-a schimbat perceptia de viata, cred in prietenie dar nu pot garanta ca nu voi dezamagi
Ok, am inteles.
Eu acum o sa ma bag la somn.
Mai vorbim si alta data.
Nu stiu, am dat de intrebarea ta fara sa vreau, si acum daca scormonesc putin, voi da.
Nu neaparat ca sunt misterios, dar trebuie sa ai grija cui ii dai de la tine din vagauna.
Ce pot sa zic, succes si virtute!
Te-ai reprofilat, a?
Wow, dar e de asa de mult timp. Chiar asa de mort a devenit site-ul de poti sa-mi gasesti usor intrebarea de acum 2 ani?
Mda, stiu ce zici, dar mie puteai sa-mi spui, nu sunt chiar asa de dubios. Nu vezi ce prietenos sunt?
Hehe, mersi.
Nu inteleg la ce te referi prin ''reprofilat'', cred ca te referi la chestia cu anime-urile si acum cu dramele asiatice, nu? Banuiesc acum, nu stiu sigur daca la asta te refereai.
Totul pe internet este stocat intr-o baza de date, gasesti imediat ceea ce vrei sa cauti,, deci nu este deloc greu.
Ce vrei sa aflii despre mine mai exact?
Da, la schimbarea aceea ma refeream eu, sunt uimit.
Acum o ora era 00:00 fara 3 minute si acum e 1 fara 3 minute, ce sa fac?
Hey...
Cred si sigur ca tu nu-ti mai aduci aminte de mine, dar eu de tine da, si pot s-o spun ca oarecum cu placere.
Cont pe TPU mi-am facut cam acum 2 ani (si fiind tu popular pe atunci, banuiesc ca mai mult din cauza asta mi-ai ramas in minte)...nu am interactionat prea mult, dar mi-aduc aminte totusi cu placere de intrebarile si raspunsurile tale.(unele chiar foarte bune si care chiar m-au facut sa inteleg anumite lucruri atunci).
Am vorbit odata si prin mesaje daca nu ma insel ...in fine.
Mi-a facut placere