Buna si tie.
In primul rand, nu ma dau drept baiat, ci sunt baiat, cel putin biologic vorbind.
Si in al doilea rand, nu stiu doar de BTS, stiu si de BlackPink, Seventeen, Astro, Twice, Red Velvet, Mamamoo, EXO, CLC, Girl's Generation, NCT, GOT7, Girl's Day, Stray Kids, The Boyz, Nu'Est, 24K, 4Minute *care nu mai e trupa acum*, fx, Apink, BIG BANG, Block B, Pentagon, BTOB, B.A.P, EXID, Kard, Infinite, Momoland, Monsta X, MVP, SF9, SHINee, Speed *care nu mai e trupa acum*, Winner, Wanna One, Gugudan, iKON, ToppDogg, si multe altele, plus cantareti solo, sau care au fost in trupe, dar acum sunt solo, sau unii care sunt inca in trupe, dar canta si solo.
Daca nu stii nici cel mai mic lucru despre mine, nu incerca sa te prefaci ca stii, ca nu o sa iti iasa.
Am o intrebare, esti pe Facebook in grupul I love K-pop Romania? Vreau sa vad daca ne-am intalnit pe acolo cumva pana acum.
Nu sunt în grup și nici nu vreau, că dacă aș fi ar fi imposibil să nu văd BTS. Pur și simplu m-am săturat să-i văd peste tot, de fiecare dată când văd poze cu ei pe Instagram, la explore, că pe prima pagină nu-mi apar, simt o durere de cap. Am fost army.
A da, am ascultat din tot ce ai enumerat acolo în afară de MVP și Speed.
Mda, ar fi imposibil sa nu vezi BTS pe acolo, dar de obicei foarte rar. Sunt foarte multe postari despre alte trupe.
''Am fost army''
Pai daca ai fost, nu ai spune despre ei ceea ce ai spus. Inseamna ca nu ai fost army in primul rand, daca ai spus ca te doare capul doar cand auzi de ei sau vezi poze cu ei. Poate doar voiai sa te prefaci ca esti army, dar de fapt nu ai fost niciodata.
Ma bucur pentru tine ca ai ascultat aproape din tot ce am enumerat.
Am spus eu ca e ceva iesit din comun? Nope. Am spus doar ca m-ai uimit, sau surprins, nu mai stiu exact.
Apropo, m-ai surprins intr-un mod placut.
Oo.mi-ar face placere, dar din pacate nu am Discord (spre rusinea mea nici nu am auzit de el pana acum).
Pasiunea mea pentru tot ce tine de Asia, mai trebuie cultivata...tot ce stiu despre, e ce am invatat din seriale (doar coreene), la care ma uit de vreo 4 ani, dar totusi vreau sa mai degust si din alte ramuri, cum ar fi muzica lor, sa incerc sa ma uit si la cateva anime/animeuri (sunt o multime si nu stiu cu care as putea incepe)..si da, eu mai am de invatat, spre deosebire de tine care stii deja mult mai multe despre.
Am totusi o presimtire ca peste ceva timp (daca va fi sa fie), te voi cauta, in legatura tot cu din astea, sa te intreb si sa dezbatem cateva subiecte.(daca te voi mai gasi, desigur
)
A, esti primul (si cel mai probabil si ultimul) baiat de care am auzit ca urmareste acele seriale.
Sper sa-ti pastrezi aceasta pasiune (daca ii pot spune asa).
Nu as spune ca stiu mult mai multe, la drame coreene si asiatice in general ma uit de mai putin de 1 an, dar la anime-uri ma uit inca din 2015.
Yep, o sa imi pastrez pasiunea asta. Si mi-ar placea sa mai vorbim si sa mai dezbatem pe acest subiect.
Ai cont pe MyDramaList? Putem sa ne adaugam la prieteni acolo si asa stim unde ne putem gasi mai usor. MyDramaList, sau MDL pe scurt este un site unde iti adaugi toate dramele asiatice. E ca si MyAnimeList sau MAL unde adaugi anime-urile si manga-urile.
"Draga mea, eu glumeam, nu iti ceream socoteala..."
Oh, e vina mea, nu-mi dau seama cand glumesti sau cand vorbesti serios. Poate pentru ca am fost exclusa de catre colegi 8 ani si acum nu stiu cand cineva face o gluma si de asta o iau de buna...
"Iti sunt eu chiar asa simpatic de zici toate acestea?"
Dada, vorbeam si prin 2015 cand aveam alt cont.
Ai fost primul meu prieten virtual de pe TPU. :'D
"Nu prea mai raspundeam pe aici, intram sa vad doar notificarile, dar in maxim 10 minute ma evaporam."
In cazul asta acele perioade in care nu mai dadeai raspunsuri nu erau atat de lungi ca eu te vad mereu aici.
Hahaha, da, acum m-a apucat nostalgia.
Apropo, vezi ca ti-am trimis ceva pe Discord. Parca.
Ti-am trimis un video de la Kyutie.
Cred ca atunci cand a spus prieten virtual, se referea la prieten, nu la iubit LOL.
Nu am pus emoticoane sau semne si de aia nu ai observat, e foarte posibil.
Pai de ce ai fost exclusa?
I-auzi, eu habar nu aveam,, cum te numeai?
Planuiam un timp sa nu mai intru deloc, dar am vrut sa vad ce notificari mai apar.
"Pai de ce ai fost exclusa?"
Poveste lunga si plictisitoare, nu are rost sa explic. ![]()
"Nu am pus emoticoane sau semne si de aia nu ai observat, e foarte posibil."
Poate.
"I-auzi, eu habar nu aveam,, cum te numeai?"
Mai stiu eu ce nick aveam prin 2015 pe un site unde intram la cateva zile pret de 5-10 min? ![]()
"Planuiam un timp sa nu mai intru deloc, dar am vrut sa vad ce notificari mai apar."
Nu ne parasi, TPU nu va mai fi la fel fara tine.
Cum vrei tu, nu insist pe subiect, dar imi pari o tipa matura, nu vad vreun motiv incriminator pentru treaba asta, la prima vedere.
Ai tinut minte ca vorbeam,, dar nu retii nick-ul? Ceva e 'putred in Danemarca'.
Bwhahahaha, m-ai facut sa rad la ultima afirmatie...de unde pana unde?
"...dar imi pari o tipa matura, nu vad vreun motiv incriminator pentru treaba asta, la prima vedere."
Si de asta se feresc copiii de varsta mea, de cei carora nu le place sa rada din orice motiv si arata seriozitate.Plus ca sunt tacuta si ma cred plictisitoare.
"Ai tinut minte ca vorbeam,, dar nu retii nick-ul? Ceva e 'putred in Danemarca'."
Pai am vorbit de cateva ori...nu prin mesaje sau felicitari.
Iti raspundeam la intrebari din cand in cand si tu dadeai reply. Dupa iti dadeam si eu, iar astfel vorbeam. Daaar erai singurul care imi dadea reply(intotdeauna), deci ai fost primul meu amic de pe TPU. ![]()
Chiar nu mai stiu nick-ul ca dupa 2-3 luni l-am schimbat(incepusem.sa-l schimb la cateva zile ca ma plictiseam de el.Adica de fiecare data cand intram).
Odata stiu ca a fost "NyanCat"?
Si "Infinity" si "KpopLover" si "WomanCat" ![]()
(nici astea n-au tinut mai mult de o saptamana, iar cel original pe care l-am avut cateva luni nu-l mai stiu).
"...de unde pana unde?"
Haideee, stii ca tinem la tine.Esti printre putinii care mai aduc un farmec acestui site.
Raspunsurile tale ma fac mereu sa rad.Restul utilizatorilor se transforma in KatyEscu.
Un singur motiv, sunt prea copii, la 15 ani nu stiu cata maturitate poti arata, dar sunt si exceptii.
Am inteles, imi aduc aminte ceca de niste denumiri de genul, eu oricum te stiu dupa contul asta, faceam referire pentru celalt cont de al tau.
Apreciez ce zici, imi esti simpatica, dar ti-am zis, suntem straini printre straini, doar denumiri aruncate pe o platforma,, e drept ca sunt mai carismatic de fel, dar nu caut sa fiu placut, nu e intentia mea.
Serios? Scuze, dar eu nu imi amintesc de tine, ai avut cumva un alt nume si ti l-ai schimbat?
Yaaay, in sfarsit ti-ai facut si tu aparitia pe aici. Credeam ca ai disparut de tot.
Ma bucur sa te revad, sincer, chiar mi-a fost dor de tine.
Inca imi amintesc ca acum cativa ani cand eram nervos, mi-ai spus sa sparg niste borcane ca sa ma simt mai bine, hahaha.
Apropo, nu mi-ai raspuns la intrebare, mai esti cu zacusca? Hahaha.
Ce simpatic esti, awwe. ![]()
Mnu, acum am dat-o pe altceva, am evoluat, prietene.
)