anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey lumeeee.
Banuiesc, ca multi deja m-ati uitat, si unii nici nu stiti cine sunt.
In fine, pentru cei care ma stiu deja, vreau sa va reamintesc, sunt AnimeLover95, sau ma rog, am fost, acum sunt Morikawa Kuroko.
Voiam sa va intreb ce mai faceti? Sunteti bine? Mai sunteti activi pe aici? Mai sunt activi utilizatorii cu care obisnuiam sa interactionez inainte?
Prin inainte ma refer cam acum vreo 1-2 ani, cand eram si eu activ pe aici mai mult, nu ca acum.
Site-ul mai este viu, sau a murit de tot?
Drimmero, mai esti cu fotbal-ul?
Doub, mai esti cu zacusca?
Chifteluta, mai esti cu intrebarile ciudate?
Denisa, mai esti cu imbratisarile si pupicii?
Si ceilalti... sunteti cam multi sa va mentionez pe toti acum, mai sunteti cu ce erati voi inainte?
In fine, voiam doar sa mai trec pe aici si sa imi amintesc cu drag de momentele cand eram popular pe aici, si acum doar un necunoscut, si sa va inteb pe voi cei cu care mai vorbeam inainte, cam cum mai sunteti acum?
Mai stiti cadoul meu pentru voi de anul nou de acum vreo 2 ani, sau cand l-am facut? *Acel desen cu descrieri*, inca il mai am in camera la mine, ca sa imi amintesc de momentele frumoase petrecute impreuna cu voi.
Intr-un fel, mi-a fost dor de TPU si de voi, si imi cam pare rau ca nu am mai fost activ pe aici...
Admini, va rog, nu-mi stergeti intrebarea. Multumesc.
Pupici, bye bye.

131 răspunsuri:
| Matthew1995 a răspuns (pentru annempx):

Noua? Mai ai putin si faci un an de cand esti aici, dar da, in comparatie cu mine, esti noua pe aici.

| Matthew1995 a răspuns (pentru Doub):

Awwwwe, multumesc.
Altceva? Ce altceva? Pe coliva, sau pe ce? LOL.

| puscahoreangaion2000 a răspuns:

Care este intrebarea pretenas?

| Matthew1995 a răspuns (pentru puscahoreangaion2000):

Daca citesti cu atentie, o sa vezi ca de fapt sunt mai multe.

| Doub a răspuns (pentru Matthew1995):

Pe NEBUNEALA
ignora-ma pls

| Matthew1995 a răspuns (pentru Doub):

De ce sa te ignor cand esti asa de amuzanta?

| Doub a răspuns (pentru Matthew1995):

Adevarrrraaat

| Geanin a răspuns (pentru Matthew1995):

Eu voiam sa vb da nu mi place discordul din experienta si ma enerveaza denumierea si persoanele care il folosesc si de asemenea scopurile in care este folosita aceasta minuata aplicatie

| Matthew1995 a răspuns (pentru Geanin):

Adica si eu te enervez, nu?

| 400001365 a răspuns (pentru deadhoe):

Prietenas te-a bagat cineva in seama?

| Sktrkdk a răspuns (pentru deadhoe):

Canta tu sa vedem ce voce de inger ai atunci bai smechero