Da, stiu asta, dar ma refeream ca poate nu ai cautat special intrebarea mea, doar ai dat de ea din greseala.
Pai nu stiu, macar varsta.
Nu trebuie sa fi uimit, ca nu e chiar cine stie ce. Nu am renuntat complet la anime-uri, doar ca nu m-am mai uitat la un anime de vreo 2 luni.
Heeey, cred ca totusi imi aduc aminte de tine. Stiu ca era un utilizator pe aici care numele incepea cu Wang, dar nu mai stiu continuarea, daca tu oi fi singurul utilizator care are Wang in nume, inseamna ca tu erai acela.
Multumesc frumos. Raspunsul tau mi-a facut ziua mai frumoasa.
E placut sa citesc asta de dimineata dupa ce ma trezesc, ma incarca cu o energie pozitiva.
Multumesc frumos inca o data.
Vad ca esti foarte atasat de acest site sper sa il inchida
"Banuiesc, ca multi deja m-ati uitat, si unii nici nu stiti cine sunt."
Hei! ![]()
Nu, inca nu te-am uitat. ![]()
De ce nu mai intri? Nu-ti mai place de noi? ![]()
"In fine, pentru cei care ma stiu deja, vreau sa va reamintesc, sunt AnimeLover95, sau ma rog, am fost, acum sunt Morikawa Kuroko."
Meh...Era mai fain AnimeLover.
In afara de Drimmero toti utilizatorii mentionati de tine mai sus nu mai sunt activi.
'Si ceilalti... sunteti cam multi sa va mentionez pe toti acum, mai sunteti cu ce erati voi inainte?"
Man, oamenii se schimba.
"cei cu care mai vorbeam inainte, cam cum mai sunteti acum?"
Hmmm...iti stiu contul de cand l-am facut pe al meu(2016),dar nu prea vorbeam, totusi iti citeam mereu intrebarile.
Asta se pune? ![]()
Anyway, sunt ok, nu m-am schimbat...prea mult.
Tot stau o buna parte din timp in casa pe TPU si ma uit la anine-uri.
Daaar am inceput sa-mi fac prieteni, sa socializez si sa ies mai des. =D
"Mai stiti cadoul meu pentru voi de anul nou de acum vreo 2 ani, sau cand l-am facut? "
Ooo, da, cum as putea sa uit? Adica am citit intrebarea, am vazut desenul, dar nu m-am vazut pe mine acolo si m-am intristat. ![]()
Tu cmf?
Si raspunsul tau mi-a adus un zambet larg pe fata, deci sa presupunem ca suntem chit.
(sunt utilizatoare, de fapt, in caz ca nu ti-ai dat seama
, in fine, numele insala...si apropo, si mie imi plac mult serialele coreene si in general culturile asiatice)
Nu am avut intentia sa dau de ea, pur si simplu am gasit-o, dar nu mai tin minte cum.
In jur de 15 ani, ii implinesc curand/
2 luni, e un timp destul de mare, cu facultatea cum mergi? ziceai ca te pregatesti de licenta, deci nu ai nici restante.
O perioada n-am mai fost nici eu activ, disparusem si eu, vor mai veni si perioade de genul, scapi si de mine daca tot o zici ca pe un repros.
Tu mai traiesti?
Kek.
Apropo de chec, am luat de moneda aia o paine alba ca nu mi-a ajuns de graham si m-am constipat.
Am vrut sa ma uit la anime ca sa ies afara, dar dupa ce i-am citit astuia noul nickname, mi-a venit sa ma c@@c imediat.
Later edit, nickname care contine Kuur. Lool. Prima oara citisem koruko
Mda, sunt atat de atasat incat acum vreo 2 luni voiam sa imi sterg contul, dar una dintre admine nu m-a lasat.
Hahaha, macar eu fac asta pentru bani, nu ca tine pe gratis.
Nuuu, nu e asta, sunteti multi pe aici cu care inca ma inteleg, doar ca m-am extins si pe alte site-uri, cum ar fi MAL, mai nou stau o gramada si pe Discord. Daca ai Discord si vrei sa vorbim prin mesaje acolo, poti sa imi trimiti numele si tag-ul tau ca sa te adaug.
Poate era mai fain, dar asa nu era corect pentru manga. De ce sa nu fie si MangaLover? Era discriminare hahaha.
Da, se pune si asta. Dar stai, noi am vorbit si prin mesaje sau felicitari.
Paaaai, nu cred ca te cunosteam pe atunci, de aia nu ai aparut acolo. Totusi, a fost acum vreo 2 ani, tu abia iti facusei cont, dupa cum ai spus si tu, si probabil inca nu aflasei de mine pe atunci.
Eu binisor, astept sa termin cu examenul de diploma mai repede ca nu mai pot. Am absolvit de la facultate, dar mai am de dat licenta, si o sa fie totul gata abia pe 6 iulie. Mai am putin si scap.
Oops, scuze, am crezut ca esti baiat. Da, numele poate sa insele. Pe mine multi ma confunda des cu o fata, dar nu din cauza numelui, ci din cauza felului in care vorbesc.
Serios? Nu stiam asta. Da, cultura asiatica e foarte interesanta.
Apropo, ai Discord? Poate putem vorbi si acolo daca vrei?
Mai citeste o data ce ai scris si iti dai seama.
Este o intrebare, logic ca are legatura cu TPU din moment ce asta este un site de intrebari, iar intrebarea mea a fost pusa la categoria ''conversatii'', deci este o intrebare conversationala.
Hahahahahahaha, nu stii sa minti deloc.
15 ani parca aveai si acum vreo 2 ani, si ii aveai deja impliniti.
Oh da, si mai spuneai ca ai terminat si liceul.
Ceva nu prea se leaga aici hmmmm...
Nope, nu am restante, plus ca am terminat deja facultatea, am absolvit, mai am putin si trebuie sa dau licenta. Pe 6 iulie termin totul si apoi sunt liber.
Ma intreb cat de mare e prostia umana, dar apoi ma gandesc la tine, si imi amintesc.
"...cum ar fi MAL, mai nou stau o gramada si pe Discord. Daca ai Discord si vrei sa vorbim prin mesaje acolo, poti sa imi trimiti numele si tag-ul tau ca sa te adaug."
Pe MAL nu mai pot sa intru. ![]()
Am avut Discord, dar l-am dez dupa ce unu care era in grupul lui Senpie
e un youtuber care face amv-uri, poate ai auzit de el) m-a scos ca ii injuram pe membrii. ![]()
"De ce sa nu fie si MangaLover? Era discriminare hahaha."
Stim cu totii ca manga
Poti sa termini si la 15 ani liceul...doar daca te lasi.
Varsta mea ramane o enigma, ia ghiceste sa vedem pe unde te incadrezi!
E foarte bine asa, mai departe pe unde vrei sa dai? Presupun ca ai deja un job asigurat.
Catre tine era indreptat raspunsul,, nu puteam sa comit greseala asta.
Nu numai ca TPU e viu si activ, dar avem si un nou user activ. Sunt in vacanta acum, sper sa nu ma las. Poate ajung si eu campionu zilei odata
ca nu il face pe sierra la saptamanal
De ce nu mai poti sa intrii pe MAL?
Vezi ca pentru o luna a fost ''down for maintenance'' ca sa spun asa, si nici un utilizator nu a putut sa il acceseze in tot acel timp, dar acum merge din nou.
''Stim cu totii ca manga''
Ca manga ce?
As zice undeva in juur de 30 de ani, plus-minus 2 sau 3 ani.
Hai sa nu mai vorbim de viitor, ca ma deprimez.
Ok.
Meh, campionul zilei nu e chiar cine stie ce, e mai fain sa ajungi campionul lunii *asa cum am fost si eu o data prin 2016 parca* ca primesti si premii reale.
Sau si mai fain este sa ajungi campionul anului, dar e mult de munca pana acolo.
Eu am avut si titlul de campion al zilei, si de campion al lunii, dar nu am ajuns sa am titlul de campion al anului.
Mi se pare ca NOname a avut titlul de campion al anului. Trebuie sa o intreb care e secretul ei.
Eu numai pe locul trei pe saptamana am reusit sa ajung