| raidu2004 a întrebat:

Imi este rusine de romani nu de Romania. Daca un roman de al nostru pateste ceva toti sariti cu gura ca o merita chiar daca nu stiti ce s-a intamplat acolo. Asta da unitate de asta a ajuns tara asta unde este acum suntem o tara de pupincuristi si pentru noi mandria de a fi roman chiar nu mai inseamna nimic, Sa va fie rusine celor care condamnati oameni inainte de a sti ce s-a intamplat.

Răspuns Câştigător
| andreig a răspuns:

Imi place cum gandesti oricine ai fi! Te inteleg perfect si ai mare dreptate. In ziua de azi asta ii caracterizeaza pe romani: mandria si ranchiunea fata de semeni! Nu putem face nimic, decat sa privim cum sub ochii nostri fenomenul ia amploare!

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Raidule, asa bine as putea sa fiu si eu rautacios sa spun ca mi-e rusine de romani, si sa ma refer la tine, ca nu stii sa scrii corect gramatical ( ''s-a intamplat'' ).
Acum, eu nu condamn pe nimeni dar nici nu pot sa-i elogiez. Ei s-au dus sa ne reprezinte, sa ne sustina. Esti ma rog informat asupra comportamentului lor de acolo? Pai tu stii ce au scris pe banner sarmanii nostri romani? Hai sa-ti zic eu : ''Cat tine femeia maghiara copilul in ea? 9 luni!''. Pai ti se pare normal stimabile? Si-ti mentionez faptul ca si eu am ceva cu maghiarii ( fiindca am interactionat in Baile Tusnad cu unele persoane ) si-ti mai mentionez faptul ca fac parte dintr-o galerie de fotbal din tara. Si nu sunt de acord cu astfel de atitudini! Tu crezi ca ei au ajuns acolo datorita cuminteniei? Datorita faptului ca au vrut doar sa-si sustina echipa?
Mandria de a fi roman e altceva, mentalitea de a demonstra ca esti ultras si bataus e cu totul altceva!
Asa ca te rog frumos fii mai echilibrat in afirmatii. Si daca doresti informatii, asupra ce s-a intamplat acolo, o sa-ti dau sa vezi. Si dupa sa vedem daca mai declari rusine. Apropo, vezi ca eu n-am postat la intrebarea aia. Dar ce-a scris un coleg de-a nostru zilele trecute ai vazut?
http://www.TPU.ro/......-stelisti/

| greg a răspuns:

Acum ce vrei sa facem Razboi Mondial? Ei cand au afisat bannerul ala a fost bine?

| sese a răspuns:

Chiar ce s-a intamplat?

| raidu2004 explică:

Nu stiu uitate si tu aici si vezi singur http://www.tpu.ro/......ce-parere/

| raidu2004 explică:

Pt anonimul. Tu nici macar nu ai avut curaj sa arati cine esti si mai ai tupeu sa lasi un comentariu. Eu sunt convins ca tu nu esti roman si esti ungur, dar daca esti roman sigur esti un lasi care nu a realizat nimic cu viata lui si inca lucreaza in uzina pentru 500 de lei si asta te frustreaza. Daca erai un roman adevarat analizai toate faptele si dupa bagai un comentariu aici asa ca hai paaaa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce s-a intamplat, ce-i cu inversunarea asta? happy Nu toti suntem asa, nu generaliza. Mie nu mi-e rusine ca sunt romanca si nici nu-mi dau cu pareri si judecati intr-o chestiune in care nu sunt bine informata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mi-e rusine ca barbat roman, ca niste fatalai de la ultras steaua, din lasitate si din lipsa de barbatie, au ajuns sa se lege de femeile maghiare. acum, multi nu va dati seama, dar dupa ce va trece "febra" veti vedea ca este o imensa umilinta pentru barbatul roman ceea ce s-a intamplat cu acel banner. inca o data (of Doamne... a cat'a oara?) mi-e rusine ca sunt roman.