| benetton a întrebat:

In romania rasismul este foarte aparent. credeti ca este justificat?

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Da, pai din pacate asa e...rasismul a devenit o problema aici in Romania dar si in alte colturi ale lumii, eu nu am absolut nimic cu nimeni, daca nu mi-a facut niciun rau, nu am nimic impotriva nimanui, ei sunt oameni deasemnea oricum ar arata, orice natie ar avea si orice religie, etc...nu tin cont de asta, sincer imi place sa ma imprietenesc cu toata lumea, nu aduc critici si nu sunt o rasista, nicidecum!

| xibalba a răspuns:

@deejayra, te informez de ceva: nu numai rromi se iau de oameni pe strada, ci si romanii. Nu doar rromi sunt inculti si ne fac tara de ras, ci si romanii (si inca cum!). Asa ca daca e sa stam si sa judecam, sa judecam ambele parti, pentru ca nici noi, romanii, nu suntem usa de biserica. Mai mult decat atat, consider ca ar trebui sa ne vedem de ograda noastra, si sa nu mai judecam rromi atat, nici rromi, nici pe altcineva. Vorbesc de rromi cinstiti si de modul lor de viata. Tiganii au anumite legi de viata, reguli, precum cea cu maritatul copiilor timpuriu, si asa mai departe, iar noi... nu ii putem judeca pentru lucrul asta, ci mai degraba ar trebui sa le respectam traditiile.

| oz a răspuns:

Rasism...cocalari?
Rasism...cocalari?
hmm...eu rasist... niciodata... dar cand cineva ma trage in jos(cocalarii)... ii arunc peste bord, ca sa fie barca mai usoara nu de alta.

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Pai nu sunt de scord cu asta... dar cand aia au venit cu cerere sa ne ia Juma' de tara nu pot spune ca ii imbatisez...

| deejayra a răspuns:

Sa inteleg ca vb despre rromi. Daca ar fi niste oameni civilizati, cuminti, atunci ar fi bine primiti in societate. Dar 90% din populatia rroma fura, se ia aiurea de lume pe strada, sunt inculti, si ne fac tara de **** peste hotare, acolo unde se duc sa fure, lumea recunoscandu-i drept romani

| deejayra a răspuns:

Xibalba...prea multi romani traiesc printre rromi si le copiaza obiceiurile, ai dreptate, nici romanii nu sunt sfinti, dar sa ne uitam putin pe la TV... ce vedem...gruparea interlopa X a talharit pe Y(aflam dupa ca e vorba de o grupare de rromi), incaierare la mall intre 2 grupa rivale(din nou aflam ca e vorba de rromi), multi romani din Italia trebuie sa suporte jignirile si dispretul italienilor din cauza rromilor care fura peste masura, acestia fiind recunoscuti ca romani.
Multor oameni le e frica sa treaca printr-un cartier sau printr-un loc frecventat de rromi.Am ajuns sa ne fie frica in tara noastra...pentru asta au luptat Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul...pentru asta s-a varsat atata sange in 1916, 1941, 1989? Pentru asta au luptat eroii nostri?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E aparent? L-ai ascultat vreodata pe Vadim?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu cred ca este justificat, sunt de parere ca acesta a fost insuflat de catre strini.

Întrebări similare