|

Inainte, in Anglia daca doreai sa donezi organele dupa moarte, trebuia sa declari sau sa specifici acest lucru. De cateva zile, au emis englezii o lege care zice contrariul. Acum trebuie sa specifici in mod expres sau sa-ti exprimi dorinta familiei si celor apropiati daca NU vrei sa donezi organele dupa moarte, altminteri esti automat considerat donator. (doar adultii).
PS: Englezii nu-s deranjati de aceasta lege, majoritatea doneaza oricum.
Ne-ar trebui si noua o astfel de lege? Sau spiritul nostru altruistic si de ajutorare al aproapelui nu are nevoie sa fie,, stimulat''.
Pace

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ortul, adică hoitul e al popii încă la noi. Această lege funcționează aici. Până când spiritele sunt condues de ingnoranța promovată de popi, așa o lege la noi este imposibilă.

| a răspuns:

Sunt de acord să se facă asta și la noi. Decât să putrezim mai bine să oferim o șansă cuiva.

| a răspuns:

Nah, spiritul vostru (că eu nu am iubire nici de țară și nici de români, am doar de oameni cu un caracter aparte deci nu mă includ) încă e însetat de Sfânta împărtășanie cu aceeași linguriță a unui număr mare de oameni, că doar e pandemie, ce se poate întâmpla?
Nu m-am interesat dar, alții plătesc amenzi mari că ies din casă fără o declarație sau nu au mască, preoții de genul au primit măcar?