| Vreausapot a întrebat:

Ma calca rau un parazit pe nervi.
Ca sa clarificam lucrurile din start eu stau la sat.
Este acel tip de fata fitoasa de oras care se crede cea mai buna.
Eu sunt obligat sa ma intalnesc cu ea odata pe saptamana cand ma duc la meditatii deoarece profa si ea sunt prietene bune si se cunosc de mult.De ce acolo? Fiindca este un drum de 2 km si nu mi-e greu sa merg.
Acum sa va zic comportamentul acestui animal.
Rade de mine cand vede ca gresesc la pregatire si vorbeste de asemenea peste mine cand fac exercitii sa le faca ea.
Moare de nacaz cand vede ca stiu si ea nu.
Imi spune mie ca ea de abia asteapta sa isi cumpere iphone 8 de craciunul viitor si ca ii place sa se imbrace numai de firma.Wtf adica de ce mi-ar pasa mie.Se baga singura in discutie.
Apoi daca incerci sa vorbesti cu ea nu te baga in seama.
Mia ucis si ultimul neuron cand m-a intrebat pe mine nu stiu ce si apoi a sunat-o taicasu (eu nu am auzit) si apoi a facut semnul acela pe care il fac fitoasele din maine ca sa tac.Deci miau venit toti dracii pe ea in momentul acela.Incepe conversatia si apoi nu te baga in seama.Ce fel de animal prost poti sa fi ca sa faci asa ceva.
Sa va mai zic ce mi-a facut acest drac.
Trebuia sa citesc odata(m-a pus profa) si a inceput sa vorbeasca tare cu profesoara.Sau certat 2 minute si eu bine crescut am tacut ca oricum nu auzea doamna nimic. Apoi dupa ce au terminat cearta m-a certat doamna pe mine ca de ce nu am citit mai repede si nu stiu ce.(WTF)Adica se cearta cu ea ca toti dracii si se asteapta sa le intrerup discutia? Ce m-a enervat pe mine a fost faza ca sia varsat nervii pe mine eu nefacand nimic.
Dar saracul parazit... tatal ei este agricultor la noi in sat -.-(facepalm).Ne face pe noi tarani si ea se lauda ca are taicaso 7 glorii (sunt utilaje cu care seceri graul, secara etc.)Tatal ei imi secera mie pamanturile si ea ma face taran.In ce lume o trai fata.
Ce pot face sa scap de acest parazit cretin? Am incercat sa nu o bag in seama dar tot ea incepe conversatia cu mine.
[Limbajul expresiv pe care l-am folosit se potriveste perfect acelei fete. Daca crezi ca eu am probleme ca jignesc lumea asa sa stii ca am dreptate cand spun ce spun]
Cea mai buna moda sa castige!(nu folosesesc paranix sau raid)

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu i mai face jocul, nu o mai baga în seama chiar dacă începe conversația, ii spui ca nu prea te interesează subiectele ei ca te plictisești. Încearcă sa fii indiferent și sa ii spui ca oamenii care sunt cu adevărat cineva, nu se lauda, doar parveniții fac asta. Încearcă sa i le întorci dar fără sa jignești, felul ei de a fii nu ar trebui sa te afecteze, ea e mai limitata

1 răspuns:
| Lioana a răspuns:

Dacă te enervează înseamnă că ai anumite așteptări neîmplinite din partea ei iar ea nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.
Ia-o așa cum e. Nu te mai aștepta la nimic din partea ei. Tu sa te simți OK in pielea ta indiferent de ce spune ea sau oricine altcineva.