|

Nu mai pot avea prietene femei/fete deoarece am avut odata cea mai buna prietena si a facut sex chat cu fostul meu iubit si el s-a dat la ea si ea nu mi-a zis nimic pana am vazut eu conversatia. Nu mai am incredere in femei deci jur.
Credeti ca trauma asta va disparea vreodata? Mi se pare ca barbatii sunt mai okay ca prieteni, daca se dau la tine pur si simplu ii refuzi. Doar ca este naspa nu toti iubitii ar accepta o fata sa aiba vreo 10 prieteni barbati rolling on the floor Macar ei nu imi pot fura iubitul

3 răspunsuri:
| a răspuns:

De desfranate va avea grija Dumnezeul meu, mult si bine, sa lasam judecata lor pe seama Creatorului. Poti incerca sa iti faci prietene crestine, asa macar vei stii ca nu te vor insela happy. Iubitul tau a fost diavolul in carne si oase din cate vad, iar dupa draci nu trebuie sa suferi. Nu toti barbatii sunt niste cwrve, niste marionete cu sfori ale placerii, cine te iubeste cu adevarat nu te insala. In cazul acesta, il vei sterge din memorie si vei merge mai departe, de parca nimic nu s-a intamplat. O noua persoana, un nou inceput, o noua sansa la fericirea adevarata.

| a răspuns:

Scuze pentru exprimarea de r*****
Eu este prost LOL

| a răspuns:

Adica fostul iubit te-a inselat si tie ti-e frica de femei? rolling on the floor