| Anonim7765 a întrebat:

Parintii mei s-au despartit din cauza ca noi eram intr-o casa mama, tata, mamaia, tataia, fratele meu si eu
Pe scurt mama voia casa noastra doar ea, tata si copiii ei
Nu s-a putut. Din ce motive, nu stiu. (Noi mai aveam un frate doar de mama) Mama a ajuns sa il insele pe tata si sa faca o fata cu acel barbat, care si el mai avea copii la randul lui.
Din cauza asta au divortat. Noi am ramas la tatavdar mergeam si destul de des la mama. Tin sa precizez totusi ca ambele "grupe" si grupa mamei cat si a tatalui sunt destul de sarace, locuim la tara.
Sincer s-au intamplat atatea faze ca am ramas traumatizat, cum acel barbat o batea pe mama si asa mai departe.
In continuare locuiesc la tatal meu unde nu am camera.mea, nu am spatiul meu, e o camera cu doua paturi unde in unul dorm mamaia si fratele meu, in celalalt eu. Nu am spatiul meu deloc si deasupra toata lumea se poarta urat cu mine "nu esti in stare de nimic", "esti la fel de prost ca mama ta" si asa mai departe.
Am pana si carii in gura si mi-e rusine sa rad, dar nu sunt in stare sa ma ajute sa rezolv cu ele
Eu efectiv nu mai pot. Nu stiu ce sa mai fac cand incerc sa zic ca o sa fie bine si peste doi ani sa ma mut si sa imi rezolv problemele singur, iar fix atunci baie trezeste mamaia sau cineva sa imi zica ca sunt un nimic si ca nu o sa fac nimic in viata la cat de prost sunt, nici nu pot sa plang si sa ma descarc pentru ca nu am camera mea si sunt nevoit sa suport atatea chestii... Numai eu stiu cate...
mai are rost sa traiesc, sincer? De ce o fac?
Ce e de facut?

4 răspunsuri:
| CortinaDeLut a răspuns:

Nu mai are rost

| Naty1 a răspuns:

Orce femeie va dori sa aiba propria casa pe care sa o dramuiasca cum doreste.
Nu stiu cati ani ai dar cred ca ar trebui sa mergi la munca cu ziua cum poti si sa iti pui bani deoparte sa pleci.Asta este singura solutie sa scapi si sa ai un viitor

| Intum a răspuns:

Nu inteleg de ce naiba stai acolo? Pe bune, acum vezi fa-ti rost de un job si carate de acolo, nu e de mirare ca maica-ta la lasat pe taica-to, gen inebunea sa stea intr-un astfel de mediu.

| Emma30555 a răspuns:

Fii puternic si toate vor trece. Te inteleg ca ti e greu, ca nu ai intimitate dar nu te descuraja, nu i asculta când te critica, vei reuși sa pleci de acasă când vei creste și vei fii pe picioarele tale, vei găsi soluții.