| xxBRDxx a întrebat:

Am si eu o probleme.Imi place de o fata eu sunt in italia si ea este in clasa cu mine, nu stiu ce sa fac ea este filipina frumoasa si atragatoare.
Eu am iventat ca am o prietena ca am una urata in clasa si toti spuena ca imi place de ea i-am dat facebook meu lui fata de care imi place mie si i-am aratat niste poza ca se la spuna lor.Mai am un filipin in clasa este frumusel dar cred ca nu il place asa de mult, am avut cateva momente care cred ca ma place.Doar pe voi ma bazez dau fundita
1.Am mers in sala unde vedem filme si stateam langa ea, si ma atingea cu piciora ei pe picioru meu, mai are niste momente cand ii vine sa mai ia de mana dar se retrage repede se intampla la scoala.

2.Filipinul acela, cred ca ei ii place si de el un pic, dar si de mine cred, chiar dupa ce i-am aratat ca am o prietena dar am iventat.
PE VOI MA BAZEZhappy

3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Nu trebuia sa inventezi nicio prietena si mai ales sa-i mai arati si niste poze cu iubita ta fictiva. S-ar putea ca filipineza pe care o placi sa dea inapoi, sa nu vrea sa aiba o relatie cu tine crezand ca chiar ai o prietena. Explica-i situatia, spune-i ca o placi si ca ai facut chestia cu prietena inventata doar ca sa-i testezi reactia. Bafta!

| xxBRDxx explică:

Imi este cam rusine sa ii spun:S

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sane, te-ai scos! Dupa 15 ani de navigat cu filipinezii, care au incercat de atitea ori sa ma cupleze cu verisoarele lor, un fel de roboti veseli de bucatarie, plus ca sunt singurele asiatice care stiu la ce se foloseste un pat, nu pot decit sa iti urez Casa de piatra! Vezi insa ca au familii mai numeroase decit ale lui Stefan cel Mare, si vine toata la pachet. Deci principala problema ar fi sa ii placa lui mama ta de ea, ca o sa stea bot in bot cu ea urmatorii 100 de ani.