| Maripapaia a întrebat:

Aseara am avut un vis oribil. Deci eram cu iubitul meu si cu fosta lui (care avea o alta înfățișare, dar era ea) intr-o casa ciudată. Nu stiu cum, dar ei doi au ajuns sa se culce pe acelasi pat. (Unu la o margina si celalalt la alta). Si la un moment dat, au ajuns intr-o poziție in care erau față in față si foarte apropiați. In acel moment inima parca mi s-a frânt in mii de bucăți. Am explodat de gelozie si i-am sculat. Ea a disparut cand s-au sculat iar cu el am început sa ma cert. Dupa ceva timp am găsit niște foi si am inceput sa le citesc de față cu el. Erau niște scrisori sub formă de jurnal. El povestea jurnalului despre el si fosta lui. Ceva de genul. Aceste foi urma sa i le dea ei. Ceva mai tarziu, am ajuns toti trei+ altă lume necunoscută la plajă, in apă. Si iubitul meu a inceput sa zica ca fosta lui are un fund bombă și a ridicat-o in sus, a pus mâna pe fund si zicea "uitați ce bucată" sau ceva de genul.(Ea in realitate nu e bombă deloc, doar ca in vis avea altă înfățișare). Si acolo, parca mi-a cazut cerul in cap, nu mai vedeam de nervi si gelozie.
Dupa aia am aparut dintr-o data iară in casa aia. Eram doar eu cu el si eu am sunat-o pe cea mai bună prietena a mea ca sa-i povestesc cele întâmplate si ea imi zicea ca cel mai bine era sa ma despart de el.
Ce înseamnă acest vis? Tin sa spun ca iubitul meu in realitate nu e asa. Relatia noastră merge foarte bine si nu-l cred in stare de asa ceva. Plus ca o urăște pe fosta lui. Doar ca acest vis a fost un coșmar, m-am trezit de dimineață si nu am mai putut sa dorm. Vreau totuși sa stiu daca acest vis înseamnă ceva anume.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti teribil de geloasa si ca, nici in somn nu te poti potolii, fiindca iti este frica sa-l pierzi.
daca exista dragoste adevarata intre voi, nu-l vei pierde!
Nu-i spune de visul asta prostesc, pentru ca il poate interpreta in defavoarea ta si-l va necajii.
Linisteste-te si fii mai buna si mai blanda decat "fosta", ca sa nu te paraseasca si pe tine.

| ywar a răspuns:

Bea si tu cana de ceai de tei, inainte de culcare ca sa nu mai visezi prostii. Sau lapte.

| ziftode a răspuns:

Sigur ca inseamna ceva anume: mai lasa cofeina si du-te la doctor, foarte probabil ca ai hipertensiune!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E clar, el este convins ca fost e o bucatica buna-buna, altfel nu ai fi visat asta. Trebuie sa iti manifesti gelozia, astfel incat sa inteleaga ca tu esti mai bucatica decat fosta. Esti mai bucatica decat ea?

| Uvox a răspuns:

Înseamnă că inca nu ai ajuns la nivelul de inteligenta si cultura necesar ca sa înțelegi ca nu inseamna nimic. Poate doar ca esti obsedată si atat.

| iAMVi a răspuns:

Visele nu înseamnă nimic, sunt imaginația noastră. Dacă tu te gândești la un lucru obsesiv, îl vei visa. Tu te gândești mereu să nu se întâlnească el cu fosta probabil și așa visezi.

Eu am visat că zbor, ce înseamnă? laughing