|

Salut, ce părere aveți de faptul ca poligamia este ilegala?Ați fi de acord ca poligamia sa fie legala?Personal consider ca poligamia ar trebuie sa fie legala, dacă societatea din ziua de azi poate accepta Homosexualitatea de ce nu ar putea sa accepte și poligamia?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa strangem semnaturi pentru referendum. laughing

Pe de alta parte, la ce-ti trebuie 7 neveste/soti, nu e de multe ori prea mult si una/unu, in conditiile in care nu te impiedica nimeni sa ai relatii cu oricati parteneri in acelasi timp, doar sa nu te casatoresti?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da cine a zis că poligamia nu este legală, sunt o grămadă de oameni care au mai mulți parteneri/e de sex și nu are nimeni nici o treabă cu ei.
E mai complicat natural bărbații și femeile nu sunt la fel, natural bărbații am fii poligami chiar daca societatea ne impune să avem doar o singura nevasta, natural ar fi sa avem mai multe pentru că gena noastră sa se poată răspândi mai larg.
In schimb femeile nu sunt poligame, sunt monogame pentru că tind să aleagă cel mai bun care îl pot atrage deci e natural ca femeile sa aibă o natură monogamă(pentru că vor securitate) și bărbații poligama. Femeile doar se supun societății în care trăiesc. Daca acum societatea ar avea că baza poligamia și ar fi considerată normala ele s-ar supune, doar feminismul din zilele noastre le permite sa aibă mai mulți parteneri și să se comporte că și niste bărbați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt curioasa cum ai intretine tu doua, trei sau mai multe femei.
Intrebarea asta si-a pus-o vreun sustinator al poligamiei?
Ca pe internet va credeti toti cetateni ai Qatarului sau ai Arabiei Saudite, dar in buzunare va bate vantul. laughing
Chiar vreau sa-mi raspunzi la asta, cam cate neveste ti-ai lua presupunand ca poligamia devine o realitate in Romania, sa stea cu tine in apartamentul tau de doua camere din Berceni?
Uite, eu sunt de acord cu poligamia! happy
Cu ce ma intretii pe mine si pe inca trei?batting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu esti din ala ce considera ca nu ar trebui sa plateasca pentru apa si curent, nu? laughing Si nici CNP sa nu ai. In cazul asta, nu ma surprinde nici ideea asta.
Nu, prietene, nu as fi de acord, deoarece incalca regulile moralitatii si solemnitatea casatoriei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează