| Maxxxi a întrebat:

Salut,Nicolae Ceausescu a achitat toate datoriile tarii? Sau o sa mai fie periaode in care o sa ducem lipsa?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, pe langa aia lasa lumea sa faca foamea si curent cu restrictie apa calda cu restrictie, un ciudat care sclaviza romanii dar a facut tara sa fie misto atunci

| Harfagre a răspuns (pentru mgtow):

Apa rece și apa caldă au continuat să fie cu restricție până prin 1996 - 1997 în unele orașe mari. Se construiseră prea multe blocuri pe vremea lui Ceaușescu și erau prea dese, rețelele de apă existente nu făceau față la un consum așa mare. După 1990 a fost mai întâi nevoie de conducte noi și de stații de pompare noi. Abia după aceea au dispărut și restricțiile la apă, după 6-7 ani.

| Ofiintă a răspuns:

Nicolae Ceaușescu să fie problema...

| Wr3nch a răspuns:

Le-a achitat la vremea lui. Nu o sa ducem lipsa daca nu apare un razboi mondial, pnetru ca guvernele actuale nu vor aplica aceleasi metode ca el. Si deja avem o gramada de datorii btwlaughing

| Heraclit a răspuns:

Le-a achitat degeaba ca oricum ar fi fost iertate. Tampitul de ceasca a infometat Romania degeaba

| Harfagre a răspuns:

Nicolae Ceaușescu a achitat datoriile care erau pe vremea lui, până în 1989. La momentul de față România stă destul de bine, nu are datorii mari. Alte state stau mai rău (Italia, Franța, UK) chiar dacă sunt mai bogate. Lipsurile de pe vremea lui Ceaușescu au fost din cauza politicilor lui greșite, nu din cauza datoriilor. Nu l-a obligat nimeni să achite datoriile, i s-a părut lui că devine mai independent dacă le achită, dar nu e adevărat.

Ca țară, e bine să ai datorii, celelelate țări te ajută când nu le poți plăti. Tot în perioada aceea, Poloniei i s-au redus la jumătate datoriile, pentru că nu le putea plăti pe toate. Dacă România își plătea datoriile, nu i le-a redus nimeni, iar oamenii trăiau în sărăcie cruntă.