| HelpMeNow a întrebat:

Salutare la toti, am o mare intrebare crying Ieri am fost la sala si am facut picioare, dupa vreo ora de cand am inceput, m-a luat o durere groaznica de cap si un gol in stomac, am mai stat 20 min si m-am dus acasa unde am mancat si m-am culcat, am dormit vreo 2 ore, m-am trezit cu febra 38 si cu o durere nemaipomenita pe cap, o astfel de durere nu am avut niciodata in 17 ani. pe langa asta am avut si ameteala, am incercat sa ma ridic din pat, am stat 2 sec in picioare si am cazut, astazi am iar febra 38.4... ce pot sa fac? imi puteti spune din ce cauza patesc asta? deodata?

FUNDA!

2 răspunsuri:
| MaGicElEmEnt a răspuns:

Sal.Poate nu-s eu geniu dar eu cred ca ai facut o alergie si o raceala raceala e cu febra si durerea si ameteala e dela alergie vezi si uh sa nu fi facut o alergie serioasa si pentru cap ia Ketanov si pentru stomac ia Ranitidina sper ca te-am ajutat funda?big grin

| Emin3m_6886 a răspuns:

Posibil sa fi facut aprindere si cand ai inceput sa faci picoare tziai obosit corpul si te-ai slabit mai tare incearca sa te tratezi de raceala. sper ca tziam fost de ajutor. trimiti si uh asta mai departe? http://xat.com/IssabellaEmin3m?p=1 mersi mult.