anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sunt momente cand din diverse motive cad in stari depresive, destul de neplacute, nu ma mai motiveaza nimic si nu imi mai gasesc puterea sa privesc partea buna a vietii. Sunt un om sensibil, iar aceasta sensibilitate ma determina sa pun totul la suflet. Am incercat sa ma schimb, dar au fost incercari esuate. Am apelat si la psiholog, insa am renuntat din motive financiare, sedintele fiind destul de costisitoare pentru mine. Ce as putea sa fac in aceste momente?

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Cu toţi avem momente de genul acesta, pe unii îi motivează muzica, pe alţi o vorbă bună, sau nimic.
E doar o stare o să treacă crede-mă. Învaţă să apreciezi mai mult viaţa, gândeşte-te cât de noroc eşti că respiri şi că nu ai ceva boli incurabile sau stai într-un cărucior.

Sensibilitatea nu se poate vindeca niciodată.

| MihaiN a răspuns:

"Cei sase stalpi ai increderii in sine" - Nathaniel Branden.Recomand cartea, e absolut geniala in c eea ce priveste increderea si stima de sine; o poti gasi online. Daca vrei sa vorbim mai multe, imi poti da add pe messenger, mihaitheatheist happy O zi frumoasa iti urez happy

| Somebodyღ a răspuns (pentru MihaiN):

Multumesc frumos pentru recomandare!

| MihaiN a răspuns:

Adaug ceva: SE pot face multe in privinta sensibilitatii, la fel si cu depresia.A pune la suflet reprezinta de fapt concentrarea noastra prea mare asupra unor anumite lucruri care ne fac rau, iar de aici se ajunge la urmatorul lucru: suntem raniti.E ca un mic cerc vicios, si de aceea si simti ca e demotivant. Putem vorbi mai multe pe messenger, e greu de spus totul intr-un singur raspuns, dar m-as bucura sa avem o discutie happy
Mihai

| HiddenWorld a răspuns:

În momentele astea fă ceea ce simți, ceea ce îți place.Pe mine nu mă consolează nimic mai mult decât libertatea. Încearcă să faci ceva ce iți face plăcere, să citeşti, să vezi un film este foarte recomandat. Sper că ți-am fost de ajutor big grin.