De ce draga ti-a facut greata?! Doar n-a vorbit de canibalism, a vb de o relatie, nu conteaza ca fata are 13 si baiatul 11, 5, ce are? Important e sa se placa si atat, si daca e ceva, sa se protejeze. In occident de pe la 13 ani incep relatiile, nu e nimic aiurea.
Din moment ce fata simte atractie, deja corpul ei este facut pentru a avea o relatie, altfel nu simtea cum nu simtea la 10 ani, daca a venit si ciclu e clar.
Fortarea relatiilor mai tarziu era doar o chestie sociala, nu si naturala.
Plus ca gandeste-te ca mancarea hormonata a grabit ceva dezvoltarea la copii, si de aia apare mai devreme atractia, nu e asa simplu pe cat pare.
Acum 30 ani asta aparea de la 15 ani in sus, acum de pe la 13.
Si asa apare depresia la astia de 15 ani si-i vezi cu citate filozofice si poze cu vene taiate pe Instagram/Facebook.
Stai departe de-o relatie pentru ca nu esti pregatita emotional sa treci printr-o despartire. Peste 2-3 ani cand dau hormonii peste el incepe sa se uite dupa alte fete, tu devi geloasa, va certati va despartiti, unul din voi intra in depresie pentru ca nu sunteti capabili sa va gestionati probleme dintr-o relatie.
Totul e roz si frumos cand e bine, cand e rau ce stiu sa fac 2 copii? Nici adulti nu stiu cum sa lase de la ei ca sa fie bine, cu 2 copii nici nu imi imaginez ce iese.
De la expertii astia in relatii primesti doar sfaturi egale cu 0 si critici egale cu 0. Ei se gandesc la alte bazaconii dar nu iti prezinta adevaratele probleme.
Ti-ai pus intrebarea daca trec 2-3 ani si te atasezi enorm de el sau invers si unul dintre voi se schimba brusc? Unul dintre voi o sa sufere enorm, o sa se teama ulterior sa-si faca alte relatii pentru ca prima a fost un esec, etc.
Fratele tau a fost un caz fericit, dar nu totul in lume e roz.
Si fratele meu are o iubita de la 14 ani iar acum are 20 doar ca el este mai mare cu un an, a avit foarte mult noroc cu acea fata si ma bucur enorm pentru ei si pentru cei care dupa atatia ani inca formeaza un cuplu
Am mai dat exemple in doua raspunsuri si daca are 11 ani poate sa aiba mentalitatea mai matura gen na, cunosc persoane
Prima relație am avut-o la 12 ani si mama a știut pentru ca i-am zis iar ea nu a fost chiar asa fericita dar nici nu mi-a interzis sa fiu cu el
Nu exista ''mentalitate matura'' la 11 ani. Nu mai fi tembela. Asa mama, asa fiica.
Nu e nici o problema, daca iti place e f okey, totul este sa va placeti, si daca facei ceva, sa va protejati neaparat pentru a nu apare o sarcina nedorita.
Nu e deloc ciudat, nu conteaza care e mai mare sau mai mic, totul e sa va placeti, 1, 5 ani nu e mult, sa nu fie 10 ani.
E f okey, da-i inainte, sa va placeti, sa va respectati, sa va iubiti si atat conteaza, si am zis in caz de ceva sa va protejati neaparat, el sa foloseasca prezervativ, sa nu zici "Aaa, am fost proasta, aaa s-a intamplat sa raman gravida", daca ai avut ciclu, atunci poti ramane gravida oricand.
Pe tine te atrage f mult figura lui in principal.
Nu e asa, ei simt atractie deja, deci corpul lor e pregatit pentru asta, si se intampla asa pentru ca din cauza alimentatiei cu E-uri, hormoni si altele, grabeste dezvoltarea copiilor, si de aia acum 30 ani aparea atractia dupa 15 ani, si acum pe la 13.
Mai ales daca ea are deja ciclu, e deja pregatita clar pentru o relatie, totu e sa se protejeze adica sa foloseasca el prezervativ ca sa nu fie o sarcina nedorita, altfel e f ok.
Fi draga mai open mind! La mine la liceu fetele de 15 ani deja aveau gagii, acum 28 ani adica, doar cam cu 2 ani s-a decalat.
Nu ma gandesc sa imi incep viata sexuala la 13 ani si da, mi-a venit acum 8 luni dar pur si simplu e super misto sa ai un iubit/o iubita care sa tina la tine, cu care sa iesi, cu care sa petreci timpul si multe altele, o sa am timp destul si pentru alte lucruri dar mersi pentru parerea ta, apreciez
Nu te gandesti dar poate te si gandesti dupa un timp, nu se stie, eu am zis ca sa ai in vedere, mai bine sa stii si sa fi in tema cu protectia decat sa nu fii, in caz ca se intampla, nu stii ce va fi mai in colo, si cum vei gandi mai in colo, daca va placeti tare si el o sa vrea, o sa vrei clar si tu. In occident de pe la 13 ani incep relatiile cu ssex cu tot, asa ca aia e. Dar aia-s educati sa se protejeze.
Nu ca nu trebuie sa stie ca si asa nu face, lasa sa stie ca daca face?! Ca oricum a face ssex nu e ceva rau la o adica, e placere pana la urma.
Normal ca e misto sa ai pe cineva care sa tina la tine chiar daca nu se face ssex la o adica.
Ea deja il place ca baiat, are o figura masculina, de aia nici nu pare de 11, 5 ani, nu prea e doar amicitie aici, asa pare.
Dupa cum descrie asa este, daca e doar amicitie e altceva, insa nu cred.
Da, parintii lor sa stie mereu unde sunt, cat stau si ce fac, bine, daca e ceva mai intim, aia sa nu stie parintii daca au niste parinti incuiati la cap, doar ca in caz de asta cum am zis, el neaparat sa se protejeze. A zis ca nu vrea sa-si inceapa ea viata ssexuala dar nu se stie cum va gandi dupa un timp. Mai bine sa fie in tema.
In occident de pe la 13 ani multi au relatii, e ceva normal acolo, doar ca aia se protejeaza si nu se intampla nimic daca fac ceva.
Eu am 42 ani jumate si nu am treaba, sunt open mind, dar la noi sunt multi din generatia mea loviti in cap, cand aud de relatii, de ssex parca aud de crime. In loc sa educe copiii sa stie ce si cum, ei nu ii educa cu gandu ca nuuu face copilul lor din astea, deci nu e cazu sa le zica, total fals si naiv.
Total nepotrivita la varstele astea!
Este arhicunoscut ca baietii se dezvolta cam 2 ani mai incet decat fetele.
Asadar, ce sa faca o fata de 13 ani cu un copilas de 11 ani?
Eu cred ca sunt doar amici,insa a spus,, relatie'' pentru a,, putere'' mai mare.
Din clasa a I pana intr=a VIII am fost clasa mixta, acasa ma jucam si cu baieti fara a ma gandi la o.,, relatie'
Mintea unora de aici e asa de,, creata'' incat imediat cand doi copilasi de sub 16 ani zic ca sunt,, iubiti '' relatii ii si vad facand sex!
Exista copii cu pubertati precoce. Care se mast]rbeaza la 7-8 ani. Asta inseamna ca sunt pregatiti pentru sex? Pentru ca simt atractie? Ma dezgusti. Corpul si mintea nu sunt in armonie cand vine vorba despre asta. Corpul merge pe instincte. Mintea e necoapta. Nu au discernamant. Sau maturitate. De asta avem legi si de asta avem parinti. Ma rog. Ea nu are, se pare
42 jumate, pardon. Am zis de ce am facut conturi false pe matrimoniale, ca sa vad cum gandesc barbatii/femeile, ce vor de la celalat, sa nu mor prost sau sa ma trezesc abia la 40 ani cand mi-am luat-o, am vrut sa stiu din timp.
Eu am scris si pentru altii nu doar pentru tine. Ca aici vad toti ce se discuta.
De unde stii ca nu au pareri? Ti-am zis ca, copiii in ziua de azi se dezvolta mai repede din cauza otravurilor din mancare din pacate. Eu nu zic ca e bine, ca ne f si sanatatea, dar asta e.
Si nu am zis neaparat ca o fi dragoste, dar am zis in caz ca e, ca de multe ori zici ca nu ca nu, si te trezesti ca vine fi-ta cu burta la gura, mai bine sa fie in tema in caz ca, macar sa nu fie cazul.
Am observat ca relatiile si atractiile incep pe la 13 ani si la fete, tu nu ai observat? "Imi place de un coleg...", la 10 ani nu le auzi asa, deci e clar ca mintea lor ajunge mai devreme la stadiul ala.
Daca ala o avea mutra mai masculina, si creierul ei valideaza, cine stie, se poate aprinde atractia mai ales ca e la varsta la care multe fete au asta in ziua de azi. Ce te mira omule?
Colegele mele erau hranite mai natural in anul 1991 cand aveam noi 13 ani, in liceu fetele de 15 ani erau deja cu atractia. Si aratau toti a copii!
Acuma...vad fete de 12 ani zici ca au 16, multe, mai ales alea asa mai supraponderale! Pe bune iti zic.
Nu e ok cu mancarea asta, o sa murim de cancere dar aia e.
___Enzo întreabă: