| lucyannicolae a întrebat:

Voi ce părere aveți despre fetele în ziua de azi? Gen toate caută "bombardieri", oare ce le atrag? Pur și simplu mă gandesc la mine, sunt diferit de alți băieți și totuși simt că nu sunt ceea ce caută fetele în ziua de azi. Și culmea este că nu arăt rău, am un caracter și o personalitate foarte bună și puternică. Parcă am așa un ghinion la fete. De când m-am despărțit de fosta, adică 7 luni în urmă. M-am refăcut emoțional dar parcă nu mai întalnesc ceva bun pentru mine. Când mă uit în jurul meu și privesc cum sunt umilite fetele de "bombardieri", iar ele nu au o problema cu asta. Deci intrebarea este de ce pentru fete sunt mai atragatori acesti baieti si nu cei cu personalitate si caracter frumos si civilizat?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Salut! Îți spun din perspectiva unei fete ca nu e chiar așa valabil per general. Nu, nu toată specia feminină e atrasa de așa ceva. Singurele defecte care mă deranjează la o persoana sunt snobismul dar mai ales misoginismul și lipsa de maniere. Deci ca sa îmi placa de așa ceva ar fi imposibil. Comportamentul și bunele maniere fac totul. Poate momentan nu a fost sa fie sa îți găsești pe cineva acum, poate mai ai nevoie de timp pentru tine. Vei găsi la un moment dat o fata de treaba care nu va fi atrasa de "bombardieri" happy.
Ai rabdare, toate la timpul lor. Numai bine!

8 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Din cauza evoluţiei.
https://youtu.be/fToWq56LGbw

Pe ele le atrag barbatii dominanţi cu incredere in ei, aici se incadreaza si "bombardierii", chiar daca sunt prosti de bubuie (ei bine si tarfele care ii aleg sunt batute in cap, nu e o pierdere pentru cineva cu capul pe umeri)
Problema la baietii nice e ca sunt prea emotivi, femeile ne testeaza mereu, daca spune ceva si te superi si esti pampalau deja ai pierdut.
Ele vor barbati masculini, nu femei, vor barbati cu încredere in ei.
(Poti sa-l iei exemplu pe James Bond)
Daca vine cineva la tine si te injura(dau un exemplu), te face sa te simti prost, lasi capul jos si te retragi rapid, in schimb el nu are nici o reacţie, ramane pe poziţie si daca e sa se retraga spune "Mersi" cu zambetul pe buze si se retrage slowly, nu il afecteaza deloc, ca si cum asta nu s-ar fi întâmplat si face ce avea de facut... Asta da incredere...
De exemplu tu ai vrea o fata care face bodybuilding si arata ca un barbat? Hell no, asa nici fetele nu vor băieţi sentimentali si emotivi.
E ok sa arati uneori vulnerabilitate, dar nu slăbiciune.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Păi și pentru tine de ce nu sunt atractive fetele care se îndrăgostesc de tine și au un caracter civilizat, de ce te uiți numai la fete rele care se uită numai după astfel de caractere.
Asta tine de orgoliu, tu de fapt nu ai suferit pentru fata aia, ai suferit atât de mult pentru că ți-a fost rănit orgliul, ai suferit după un vagin că nu ții la dat tie și după o prietena imaginară(adica după anema, fata din capul tau), daca te-ai fi certat cu un prieten tip, nu ai fi suferit atât de mult, pentru că oricum sunt sigur că nu ai cunoscut fata aia din copilărie sa fi avut o relație extraordinar de lungă.
Singurele persoane importante sunt prietenii băieți, aia o sa ți stea la bine și la greu, indiferent de situație, tarfele vin și pleacă, iar o data ce nu le mai aduci nici un beneficiu, vad că nu pot sa profite cu nimic de pe urma ta, atunci se despart de tine sau te refuza. Chiar crezi că merită să suferi pentru asta?

Încearcă semen retention pentru 100 de zile, și ignora sexual tipele, cea mai buna vorba care i-o poți spune uneia este "NU". Astfel nu o sa mai fi așa depenedent de vreun vagin amarat.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum imi pare rău ca mi-am irosit timpul dandu-i niste sfaturi utile.
Fetele mint de rup, cand spun ca vor baieti cuminti si emotivi, in adancul lor nu vor, si la cat e de bleg se pare ca ia de bune sfaturile Nirvanei.
Pfoai ce rău imi pare ca mi-am irosit timpul cu asta, si tu la fel.

| Anonim a răspuns (pentru raMLesS):

Arata-i răspunsul tau unei fete din Realitate, sa vezi ce zice, e de acord cu tine sau cu ea? Probabil o sa zică că ești idiot.
In afara de tarfele alea masculine care au mai mult testosteron decat niște tipi emotivi, numai alea o să-ți de-a dreptate.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricat va placeti voua sa omiteti si sa nu luati in considerare, realitatea e tot una, degeaba vorbiti voi de sentimente si de suflet si de blocaje mintale laughing
Felul in care reactionezi de cele mai multe ori sunt reactii primitive, ca sa ai succes cu femeile trebuie sa le intelegi mai intai mecanismul de gandire si cum percep ele situaţia, pentru ca toate au acelasi mecanism de gandire, chiar daca unele sunt mai destepte iar altele nu. Ele tot cel mai masculin barbat o sa aleaga orice ar fi.
Daca ai incredere in tine, nu esti o tarfa masculina.

| Anonim a răspuns (pentru raMLesS):

Păi din cate vad eu realitatea fetele își aleg pe aia cuminți, care îi pot controla, nu își aleg nici un tip masculin, știu pe multi care sunt imaturi in toate felurile posibile și tot au iubite. Deci nu vad ce legătură ar avea masculinitatea cu succesul la femei, poți să ai 0 masculinitate și să ai succes la femei. Dar poți să fi 100 masculin și să nu ai pe nici una.

Nu știu ce te referi tu prin masculinitate.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Las-o asa.

| apoIIo a răspuns:

Viata si imaginea sociala e mai importanta decat viata lor personala. Dar stai linistit, nu toate sunt asa. Vad peste tot, atat in realitate cat si pe net cupluri formate din iubire, dar cuplurile sociale intr-adevar sunt fruntase.