| Girly97 a întrebat:

Ce se va intampla mai exact in cadrul testarii nationale de la 1 iunie? Vom fi testati cu totii?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu vom fi testati toti, eșantioane micute

| Digikey a răspuns:

Simultan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine crezi ca e fraier sa se lase testat

| HackerulAnonim2212 a răspuns:

Daca tu nu vrei nu!
Daca ne testeaza fara sa vrem atunci suntem aproape de o noua dictatura!

| Girly97 explică (pentru HackerulAnonim2212):

Ei bine astazi un barbat care a refuzat termoscanarea la un hypermarket Kaufland a fost incatusat de politisti. Deci banuiesc ca vom fi fortati sa ne testam...

| Trex157et777 a răspuns (pentru Girly97):

Eu ma opun! Dar serios, hai sa recunoastem ca oamenii se tem de termometrul ala ca de un pistol cu gloante! Si mie mi-au luat de multe ori si uite...inca traiesc!
Dar sa ma testeze cu forta nici vorba! Eu nu vreau sa ma testez pentru acel test functioneaza cum vor ei! Adica daca e setat sa dea pozitiv da pozitiv daca nu atunci negativ! Nu vreau sa fiu testat ca poate iese pozitiv(daca asa vor ei) si ma baga in spital de unde pot lua o gramada de boli periculoase nu ca covid