| AC4S4 a întrebat:

Cum se planuieste a se incheia pandemia?

Vad ca in Austria vaccinul J&J nu mai este considerat eficient pentru noua varianta. Cazurile au explodat peste tot, pentru ca daca te-ai vaccinat poti circula liber, dar tot transmiti/primesti virusul, doar ca nu faci o forma grava. Asadar, ne vaccinam tot la 6 luni si asta e?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| AC4S4 explică:

Parca acum un an ni se zicea ca asta e scopul vaccinului, sa stopam raspandirea.

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns:

Probabil Trece de la sine.

| AnemonaP a răspuns:

Dacă toată lumea ar respecta măsurile de distanțare socială și s-ar și vaccina, totul ar fi mult mai bine. Vom vedea când se va termina tot. Dar nici la celelalte vaccinuri, pentru omnicron, primele doze nu sunt eficiente. Din moment ce apar multe tulpini, nu putem fi protejați pentru toate. Acum vom vedea, vaccinul îl facem pentru sanatatea noastră.

| AC4S4 explică (pentru AnemonaP):

Pai marii conducatori ai lumii, presedinti, prim-ministri ziceau ca daca ne vaccinam scapam de pandemie.

| suntserios a răspuns (pentru AC4S4):

Pana acum virusul a fost mai eficient si mai destept ca noi... doar ca pierde putere.