| RAY a întrebat:

Daca vaccinul este eficient de ce trebuie sa suportam același restrictii ca și cei nevaccinati? Trebuie sa purtam masca, sa păstrăm distanta, sa ne spălăm pe mâini, același reguli, același restrictii, eu ca vaccinat nu am nici un beneficiu ca m-am vaccinat, cică sa ne vaccinam.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| RAY explică:

Asta ai înțeles ma

| Mosotti a răspuns:

Ba ai beneficiu mare, in caz ca ti-o iei poate nici nu simti sau ai simptome usoare, trebuie restrictii pentru ca tot poti lua si transmite boala, dar mai greu daca esti vaccinat, iar ala nevaccinat poate sa ti-o dea tie, si nu e bine sa ti-o iei deloc, chiar daca in caz ca ti-ai lua-o, treci mai usor prin boala.

Si tu ca vaccinat poti da boala unui alt vaccinat sau nevaccinat.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Nu ma refer la vaccin, ma refer ca guvernul asta nu are încredere în vaccin, sunt birotica, pupaturi de ciolane