| AlexDorinel a întrebat:

De ce în lume și chiar Europa cazurile de coronavirus sunt în scădere iar în România se dublează de la săptămână la săptămână?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica, de ce cresc cazurile?
Asa-i efectul plimbarile la munte, la mare, la cumparaturi, distractii, spectacole, dezmat, fara protectie, fara masca, acum vin ca plata pentru ce nu s-a respectat, cu suferinta si boala.

| Lukasssz a răspuns:

Untold

| Werrich a răspuns:

Pentru ca la Untold NU se respecta purtatul măștilor de protectie si distantarea fizica.

| aumih16 a răspuns:

Cand te plimbi fara masca si nu respecti ce ti se cere! asta este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rata de vaccinare e de 50-60 % în Europa. În Ro e sub 30%. Ne place sa debitam multe ineptii în Ro, astfel încât toți idioții au devenit experți epidemiologi. În fine... De asta a scăzut în Europa.

| Cksihja a răspuns:

Presa are și ea o vină în treaba asta dramatizează cam mult, dacă te iei după presă în țara asta se întâmplă doar infracțiuni, și copii noștri se uită și văd un conținut nepotrivit pentru vârsta lor.
Doar crime și violuri și alte infracțiuni iar unii copii chiar fac ce văd la TV incendiile sunt o dovadă, chiar eu am prins niște copii cum au pornit intenționat un incendiu, dacă nu-l stinge-am, acum ajungea la TV.

Răspuns utilizator avertizat
| MoonwalkPhenomenon a răspuns:

M-am saturat de discutia asta. de ce cresc cazurile acum cand a inceput scoala si nu au crescut vara, cand oamenii erau in concediu? era in vacanta covidul, nu?

| suntserios a răspuns (pentru MoonwalkPhenomenon):

Pentru ca acum se vad urmarile.
pentru ca in vacanta lumea se inghesuie, nu se testeaza si nu zic nimic daca sunt bolnavi ca sa nu piarda vacanta.

| MoonwalkPhenomenon a răspuns:

Nu zic ca nu exista covid, cunosc cazuri de oameni care au avut si chiar au murit, dar presa stie numai sa dramatizeze.

Răspuns utilizator avertizat