| Anonim5647 a întrebat:

E o presiune foarte mare care s-a pus peste mine, toti profesorii ne cer imposibilul dupa noua declaratie data de ministru.Eu fiind pe mate-info dau bacul la romana,mate si info,insa ceilalti profesori ne cer sa copiez lectii intregi si sa le trimitem pe mail pentru note,meditatorii trag de noi cu zeci de subiecte pe sapt. la fiecare nestiind la care sa ne impartim,nimeni nu e multumit de noi,nu am timp sa recapitulez singur,ci doar sa lucrez ce ne dau meditatorii,nu am timp sa invat operele, deoarece orice ora pierduta, ma dezavantajeaza, mai ales cand am aflat ca intr-o luna jumate vom sustine bacalaureatul.Nu am timp sa recapitulez fiecare materie asa cum imi doresc eu si asta pentru se pune presiune pe noi si de catre celelalte materii si de catre fiecare meditator.Voi cei de a12a ce faceti?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i presiune baiete, ci teme zilnice, ca atunci cand mergi la scoala, doar ca acum nu mai pierzi timpul pe drum si ai 16 ore la dispozitie, ca 8 ore le dormi.
Invatarea operelor trebuia sa se faca in ziua cand au fost predate, ca acum doar sa recapitulezi acea materie, dar daca ai fost puturos, acum chiar nu ai de ce sa te plangi, pentru lenea cu care ai tratat lectiile si nu le-ai invatat atunci.
Am trecut prin a 12-a si am dat BAC-ul, pe vremea cand nu se ofereau 5 lectii selectate la BAC, ci toata materia dintr-a Xi-a si a XII-a, si toti am tratat BAC-ul cu seriozitate, fara sa ne mai plangem ca voi, cu 5 lectii de recapitaluat si nici pe alea, nu sunteti in stare sa le invatati.
Pune mana seriosi pe carte si lasa statul pe internet, ca de aceea nu ai timp.
Inchide telefonul si computerul si tratateaza temele si BAC-ul cu seriozitate!

| sierra1 a răspuns:

"dau bacul la romana, mate si info"

celelalte materii NU mai există, gata (a zis ministra)

| Zorn a răspuns:

Te axezi pe materiile din care se da bacul, ca e mai important de 100 de ori decat notele celelalte.
Ai urmarit noua declaratie a ministrului invatamantului? Daca ai deja 2 note ti se poate incheia media foarte furmos, chiar si fara sa mai dai teza.

| JulyDreams a răspuns:

Nu inteleg cum e asta cu copiatul lectiei. Poate la o limba straina noua sa ajute, ca sa inveti cuvintele. Dar la alte materii de ce ai copia lectia, la ce ajuta?

| Anonim a răspuns (pentru JulyDreams):

Ca asa se cere. Totul tine de formalitate., ca ce inveti la liceu oricum n-o sa te ajute mai departe

| Anonim5647 explică:

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, doar ca m-am super grabit sa scriu pentru a ma reintoarce la teme