| intrebcenustiu a întrebat:

Recomandati vaccinul? Cu argumente

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il recomanda medicii.

Ce alta recomandare mei vrei? E mai importanta aia de pe TPU?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca cifrele alea nu sunt doar in Romania. Cifrele alea sunt in toata lumea.

| johnnny123 a răspuns:

Din cei 207 oameni care au murit de covid in ultimele 24 de ore, 197 erau nevaccinati (95%).

Mai ai nevoie si de alte argumente?

| johnnny123 a răspuns:

"Sunt niste cifre, dar de unde stim noi ca aceste cifre sunt reale?"

Nu cumva s-ar putea pune aceeasi intrebare despre 99.99% dintre lucrurile pe care le crezi in clipa asta?

De unde ai stiut ca ultima paine pe care ai cumparat-o nu a fost otravita? Ai dus-o la testat inainte sa o mananci? Raspunsul este: Nu stiai. Dar ai avut incredere in producatorul painii.

De unde ai stiut ca soferul autobuzului cu care ai mers ultima oara stia sa conduca autobuzul? Raspunsul este: Nu stiai. Ai avut insa incredere in regulile si testarile impuse de compania de transport.

O societate nu poate functiona si progresa daca toti oamenii se indoiesc de toate lucrurile si sar dintr-o teorie a conspiratiei in alta.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare