| Faranume1910 a întrebat:

Salut.
Clientul trebuie să poarte mască în frizerii?
Sau cum se procedează?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Depinde de frizerie, mi se pare normal și de bun simț să da dar am avut și destui care nu. eu am avut și doamna de acolo m-a întrebat dacă mai pot și sigur m-ar fi lăsat și fără

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Obligatoriu sa poarte masca peste tot, si la femei trebuie masca daca e practicant de meserie

Bula
| Bula a răspuns:

DA.
Mai ales cand te barbiereste frizerul... laughing

| AnaQ a răspuns:

În mod normal da, se poartă mască oriunde în spații închise, iar dacă te pune sa o dai jos, refuza, virusul e peste tot și dacă nu o porți că așa îți spune o inconștientă, te poți infecta.
Frizerii sunt obligați sa poarte mănuși, mască și vizieră.

| Numepubliccasavadalumea a răspuns:

Salut, eu m-am tuns acum o saptamana si mi-a zis doamna care ma tundea sa-mi dau masca jos pentru ca nu putea sa ma tunda bine.
Acum nu stiu cum e in alte locuri, eu m-am tuns in mall