| vlad1000 a întrebat:

Salutare. Caut un centru de testare rapidă covid în apropierea gării de Nord din București cu program de luni până duminică. Există prin apropiere ceva de genul?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Acum 2 saptamani am fost la gara si am dat un pachet sa plece cu trenul. Cand am iesit din gara pe la clasa I, statia de taxiuri de langa metrou-am vazut un container metalic pe care scria ca este centru de testare. Nu era deschis, drept e ca nici nu era lume prin preajma si nici nu am fost interesat sa intreb.
Poate ca merita mai degraba facut la o clinica particulara. Parerea mea.

| dinaprilie a răspuns:

Salut, duminica cam greu. Din ce stiu este unul chiar in gara - Laborator Sf Maria, mai este Laborator Synevo pe Sos N Titulescu.