TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
AlexandruPorfir
în 5 Septembrie 2023 | AlexandruPorfir întreabă:

Iubita mea mi-a spus ca nu va face sex pana când nu se căsătorește, dar cu mâinile ne putem atinge, ce pot face? Amândoi avem 18 ani

13
Răspunde Raportează
carminalaura18
în 5 Septembrie 2023 | carminalaura18 întreabă:

Bună! Am o relație de 2 ani jum, din care 4 luni am fost despărtiți, timp în care eu am vorbit și ieșit cu cineva, un băiat cu care mă înțelegeam de minune, el era foarte atent cu mine,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 5 Septembrie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey baieti cum reacționați atunci când iubitele voastre va reproșează ca nu le faceți cadouri scumpe cum fac iubiții prietenelor lor? Cum gestionați situația?

5
Răspunde Raportează
tampon
în 5 Septembrie 2023 | tampon întreabă:

Buna seara TPU acum 2 zile am facut sex cu iubitul meu si el si a pierdut prezervativul in mine. pot ramane insarcinata?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2023 |

Salut, Ati facut vreodata farse la telefon? Ce fel de farse?

3
Răspunde Raportează
Alex737889
în 4 Septembrie 2023 | Alex737889 întreabă:

Buna TPU! Sa zicem ca aveți un/o partener/parteneră pe care îl/o iubiți foarte mult, ii sunteți loial/ă etc. Care ar fi Reactia Dvs. daca ati afla ca respectivul/a va Înșeală, in ciuda loialității...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
VrRos05
în 4 Septembrie 2023 | VrRos05 întreabă:

Dacă merg la o prostituată și ea stă deasupra mea există riscul de a mă săruta dacă ii sunt simpatic?

24
Răspunde Raportează
olga578
în 4 Septembrie 2023 | olga578 întreabă:

Am și eu o întrebare. M- am cunoscut cu un tip cam de 3 ani în urmă și ne- am împrietenit, după am început o relație care e eșuat rapid și deoarece a insistat și eu ținem la el, am acceptat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 4 Septembrie 2023 | UnchiulRamiz întreabă:

Dacă fata are 16 ani și tipul are mai mult de 21 ani, tot viol se numește?

17
Răspunde Raportează
1simply1
în 4 Septembrie 2023 | 1simply1 întreabă:

Salut, înainte de a scrie, îi rog pe toți acei cu glume proaste să se abțină. Deci, vorbesc cu o fată de prin martie 2022, o fostă colegă, acum ea fiind în clasa paralelă. Vorbim non ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2023 |

Este ceva rau daca o femeie este abstinenta sexual timp de mai multi ani, dar in tot acest timp a avut constant pofte pe care si le abtinea? Mi s-a spus de noduli, dar cred ca e prea de SF.

7
Răspunde Raportează
VrRos05

Cum pot să fac o fată să mă iubească din tot sufletul ei? Care e secretul?

13
Răspunde Raportează
nnecunoscut012
în 4 Septembrie 2023 | nnecunoscut012 întreabă:

Bună. Dacă am facut- o neprotejat și nu s- a terminat în mine, iar după s- a șters și iar a băgat în mine, și mi- a întârziat ciclul 2 zile, neavând ciclu regulat, exista șanse sa fiu...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
TheSinner930032
în 4 Septembrie 2023 | TheSinner930032 întreabă:

Ce inseamna cand cineva iti scrie "mrt"?

11
Răspunde Raportează
VrRos05

Deșii consider că arăt bine, știu ca nu am nici o șansă să aduc o fată în punctul de a face sex cu ea. Sunt convins că dacă nu merg la o prostituată o sa fiu virgin și la 30 ani. Nu știu...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
Uatafak
în 4 Septembrie 2023 | Uatafak întreabă:

Salut. Sunt tanar și ma confrunt cu o problema de cateva luni de zile din care sincer nu știu cum sa ies. Am o problema sexuala în relatia cu partenera mea. Se întâmplă destul de des și repet,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
remus0789
în 4 Septembrie 2023 | remus0789 întreabă:

Salut. Sunt tanar și ma confrunt cu o problema de cateva luni de zile din care sincer nu știu cum sa ies. Am o problema sexuala în relatia cu partenera mea. Se întâmplă destul de des și repet,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Geosw
în 4 Septembrie 2023 | Geosw întreabă:

Stie cineva un grup de swing adevarat? In care sa nu fie doar cupluri ci si f singure.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2023 |

Buna TPU! Am făcut sex cu prietena mea si in timpul actului, prezervativul aluneca spre capul penisului, am ejaculat in prezervativ in timpul actului si imediat m- am oprit. Când am vrut sa îmi dau...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
diaaaanaaadi
în 4 Septembrie 2023 | diaaaanaaadi întreabă:

Exista pe TPU ucrainienii?

3
Răspunde Raportează
naliptus76
în 4 Septembrie 2023 | naliptus76 întreabă:

Mă pot masturba cu o capsulă de ariel, și să îmi bag in vagin?

10
Răspunde Raportează
nicoletanicoo
în 4 Septembrie 2023 | nicoletanicoo întreabă:

Bună . știu că pare o întrebare ciudata dar îmi plac rusii, stiți unde as putea găsi un iubit rus. Îmi place accentul lor, și îs și buni la pat

10
Răspunde Raportează
idkdki99
în 4 Septembrie 2023 | idkdki99 întreabă:

Japonezii chiar au penisul mare?

8
Răspunde Raportează
IoanaNatasha2
în 4 Septembrie 2023 | IoanaNatasha2 întreabă:

Bună, sunt fată. Există vreo modalitate ca să prelungesc orgasmul, as vrea să dureze 5 minute sau mai mult timp.

6
Răspunde Raportează
vampirasul
în 3 Septembrie 2023 | vampirasul întreabă:

Salut TPU! Sunt foarte singur si simt nevoie de afectiune. Nu am nici prieteni... Cum imi fac si eu o prietena? Rog seriozitate.

5
Răspunde Raportează
Alandala112
în 3 Septembrie 2023 | Alandala112 întreabă:

Buna, am o dilema și vreau sfatul altor persoane decât cele apropiate, de câțiva ani tot sunt cu gândul la un băiat, ne simțim bine unul in preajma celuilalt, ne- am tot dat "focuri" unul altuia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
liz00az
în 3 Septembrie 2023 | liz00az întreabă:

Acum câteva zile m-am masturbat cu un morcov și a rămas sânge pe el, este posibil să am himenul rupt. Am 14 ani.

5
Răspunde Raportează
danielamirculescu
în 3 Septembrie 2023 | danielamirculescu întreabă:

De ce sunt atrasă numai de bărbații japonezi/coreeni/chinezii E normal asta? Nu mă simt deloc atrasă de românii.

5
Răspunde Raportează
petronela99z
în 3 Septembrie 2023 | petronela99z întreabă:

Bună am 16 ani, exista alte lucruri din casa care poate înlocui un vibrator, și să mă pot masturba și să vibreze.

8
Răspunde Raportează
Anto3457899
în 3 Septembrie 2023 | Anto3457899 întreabă:

Am o situație pe care nu știu cum sa o abordez. Va rog mult sa îmi dați un sfat sau de o părere cu ați reacționa. Problema sta in felul următor, Weekend acesta am fost impreuna cu iubitul meu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 3 Septembrie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey fetelor sunteți de acord ca dacă iubitul vostru nu va plătește facturile voi dsefapt sunteți singure?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2023 |

Salut TPU! Sunt cu o fata impreuna de 3 luni si ceva iar ideea e ca ne vedem o data pe saptamana din pricina faptului ca stam la distanta dar cu toate astea vorbim aproape non- stop si suntem foarte apropiati....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndreeaCristina12
în 3 Septembrie 2023 | AndreeaCristina12 întreabă:

Hey TPU, tocmai ce am fost abandonata de un barbat caruia i am oferit pe tava toata sentimentele mele, el stiind cat il iubesc si ce mult il pretuiesc, m- a vazut si cum plangeam pentru el, credeti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
4evergentleman2023
în 3 Septembrie 2023 | 4evergentleman2023 întreabă:

Întrebare pentru fete și femei: voi ați sta cu un bărbat sarac? Ce calități ar trebui să aibă sa compenseze cu cei bogați? E vreo fata care caută relație și e din Timișoara? Și nu o interesează...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2023 |

Buna TPU! Am făcut sex cu prietena mea si in timpul actului, prezervativul aluneca spre capul penisului, am ejaculat in prezervativ in timpul actului si imediat m- am oprit. Când am vrut sa îmi dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2023 |

Băieți/bărbați, ce părere aveți de o fată/femeie care vă alinta in feluri de mâncare dulci, gen vă zice "prăjiturica mea", "plăcinta mea"? :))

6
Răspunde Raportează
Alex00615
în 3 Septembrie 2023 | Alex00615 întreabă:

Salut. Bă, de ce vor fetele băieți toxici, cocalari care să le bată și să le înjure, iar apoi să le și obiectifice văzându- le doar ca pe niște obiecte sexuale? Gen, ele își găsesc ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sshell
în 3 Septembrie 2023 | Sshell întreabă:

Am si eu o intrebare. Sa zicem ca sunteti prieteni buni cu o fata, insa aceasta nu are sentimete mai mult decat de prietenie, insa tu ca barbat ai si ai vrea mai mult. Vi s- a intamplat ca daca schimbati...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MichaelParker03
în 3 Septembrie 2023 | MichaelParker03 întreabă:

Buna. Stie cineva anumite locuri frumoase prin Ploiesti sau pe langa Ploiesti unde poti merge cu iubita si poti fi singur cu ea? Noi am mai fost la Seciu si Barajul Paltinu dar voiam sa intreb daca mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
superpissy40
în 3 Septembrie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Cum pot scapa de teama durerii unui act sexual? Mentionez ca nu am experienta in domeniu ca sa spun asa, iar pe viitor m-ar ajuta sfaturile voastre(am 24 ani). Multumesc tare mult!

8
Răspunde Raportează
IonPulumac98
în 3 Septembrie 2023 | IonPulumac98 întreabă:

Salut TPU! de putin timp ma intreb, eu asa nu am avut prietena, si sunt virgin, ma masturbez de la varsta de 12 ani. Acum am 25 de ani, credeti ca daca ma mai masturbez o sa turbez? SAU cel mai rau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
George0508
în 3 Septembrie 2023 | George0508 întreabă:

Am o intrebare, iau pastile contraceptive de 2 luni, primul ciclu a fost ok, totul normal, dar luna aceasta mi- a venit, a trecut și acum după o săptămâna iar mi- a venit, am stari de greata,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VrRos05
în 2 Septembrie 2023 | VrRos05 întreabă:

De ce 80% din populația femeilor sunt lesbiene? Adică s-au pupat cel puțin o data pe gură cu o alta fată

13
Răspunde Raportează
Marius2222v11
în 2 Septembrie 2023 | Marius2222v11 întreabă:

Salutare TPU, este posibil ca iubita mea să rămână însărcinată daca mi- a făcut handjob, a avut puțină spermă pe degete, s- a șters cu un șervețel umed si după si a aranjat chiloții? ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
VrRos05
în 2 Septembrie 2023 | VrRos05 întreabă:

Ce e în mintea femeilor când accepta să le sarute un cântăreț sau o persoana celebră, vedetă? Aici intervine acel stadiu de persoană cunoscută? Asta înseamnă că le dă valoare? Când ei...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2023 |

Salut TPU. Am și eu o întrebare care vine cu mai multe chestii pe lângă ea. Nu cred ca va mai amintiți dar eu sunt băiatul ala care s- a dus în India după ce am vorbit cu o fată de acolo...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
silentiu
în 2 Septembrie 2023 | silentiu întreabă:

Lichid apos si abundent din vagin, ce este?

8
Răspunde Raportează
laviniabeluska11
în 2 Septembrie 2023 | laviniabeluska11 întreabă:

Bună! Care ar putea fi motivele reale pentru care un bărbat de 30 de ani nu ejaculează după ce face chiar și 3 ore de sex încontinuu?

13
Răspunde Raportează
Simona418
în 2 Septembrie 2023 | Simona418 întreabă:

Buna TPU, fac parte din comunitatea de rromi si sunt presata de o situatie. E varsta la care trebuie sa ma marit si sa imi iau adio de la puritate. Problema este ca acum 3 luni de zile mi- am oferit puritatea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
muncesc45
în 2 Septembrie 2023 | muncesc45 întreabă:

Am facut dragoste cu o dama de companie de lux, mi- a ramas prezervativul la ea in zona pelviana, nu stiu ce sa zic, eu nu am simtit nimic ca mi- a intrat in gaurica nici ea cica nu am simtit, am mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă acum 19 ore

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 4 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă acum 18 ore

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 11 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.782
  • Întrebări: 3.953.209
  • Răspunsuri: 17.654.394
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Ratatouille

Ratatouille

Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.812 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii