Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Am luat o pastila contraceptivă după 15 ore de la primul contact sexual, iar al doilea după ce am luat pastila...mă puteți ajuta va rog frumos cu un sfat? Pot rămâne gravidă?
Hello TPU, deci vreau sa va intreb ceva dar sa nu ma luati la misto, vreau niste raspunsuri care au si argumente clare. Deci impreuna cu iubitul meu ne am masturbat reciproc, iar el mi- a bagat degetele...? (mai mult)
Bună TPU, ce tehnici de masturbare îmi puteți oferi? (sunt băiat)
O relație se formează la un loc de muncă comun, la un sport comun sau la facultate? De ce nu se mai abordează pe stradă sau se considera hartuire, de feministe?
Hey, am 17 ani. Credeti ca e ok sa am contacte sexuale cu iubitul meu de 22 de ani in fiecare saptamana? Ne stim de cand eram mici, nu am avut niciodata nicio problema, e super intelegator si daca nu...? (mai mult)
Sunt impreuna de 3 luni cu o fata si momentan nu ne-am pupat deloc, doar imbratisari…Credeti ca e ceva in neregula?
Bună ziua, am luat pastila de a doua zi doar ca nu prea am simptome de greata sau dureri de cap cum spun unele persoane ca le este foarte rău. adică am foarte rar o stare de greata sau sa ma doară...? (mai mult)
Buna TPU, am revenit cu o intrebare poate puțin stupida, sunt destul de informata despre aceste lucruri, dar totuși a fost prima data și vreau sa fiu foarte sigura pentru ca părerile sunt împărțite....? (mai mult)
Bună ziua! Am o nelămurire legată de un anumit aspect.Am avut un moment mai intim cu iubitul meu, în care acesta si- a atins penisul pentru câteva secunde (nu a ejaculat, ultima ejaculare a avut ...? (mai mult)
Se dă următorul caz: un bărbat căsătorit se întâlnește pe ascuns cu o femeie mai tânără decât el. Fac sex, se sărută, etc. Dintre cei doi, doar ea are mustrări de conștiință, el...? (mai mult)
Buna! Stiti niste medicamante pentru cresterea potentei? Mie imi moare penisul cand vreau sa fac dragoste cu iubita mea.
Intrebare m- ai ales adresat fetelor. Ce atributii trebuie sa aiba un baiat la 28 de ani, care de ex vrea sa cucereasca sa starneasca interesul unei femei de 35 de ani. Sa zicem ca femeie e citita, ...? (mai mult)
Buna. Daca fata are 20 este în Ro și el 40 in Grecia, divorțat iar copilul este la mamă, iar el o cheamă pe tânăra în vacanta pe banii ei cu speranța unei relații el fiind motociclist și libertin,...? (mai mult)
Acum cateva zile stateam cu iubita mea, nu vreau sa intru in detalii, dar am realizat ca am ejaculat precoce, purtand doar lenjerie intima. La un moment dat ea se urca pe mine, fara a purta lenjerie...? (mai mult)
Ma uitam pe un live și am văzut pe unul urat sărutând pe una frumoasa foc. Aia era și puțin beată. E normal să am invidie sau e normal ca fetele în ziua de azi sa se îmbete pana nu mai știu...? (mai mult)
Buna, am o intrebaree, mi-am inceput viata sexuala acum 1 sapt si ceva iar de 2 zile am mancarimi si ma ustura in zona intima. Imi puteti spune daca a mai patit cineva la fel sau de la ce e?
Hei, am nevoie de sfaturi, sunt stresată. Menstruația am avut- o 3- 8 iulie, iar pe 9 a venit iubitul meu la mine. Nu am făcut nimic, deci e totul okay. Pe 11 însă a venit din nou la mine și ...? (mai mult)
Sunt baiat am 28 de ani. Pot spune ca sunt destul de deschis, glumet, simplu, empatic, apreciez oamenii cu bun simt, sunt mai serios putin, inteligent nu dar nici prost, urat nu pot spune ca sunt...? (mai mult)
Helloo. Sunt confuz cu abordarile in legatura cu fete/femei. Care este abordarea corecta, sau daca este una ideala. Ok, sa zicem ca te priveste frumos, iti vorbeste, simti ca poate fii ceva. 'Clar...? (mai mult)
Mi se pare mie frustrant sau majoritatea fetelor pe care le abordeaza omul, daca arati o intentie ok, si mergi mai departe sa zic asa arati ca esti dragut, numit nice guy, ii faci cateva complimente,...? (mai mult)
Am 20 de ani si ma intalnesc cu un barbat de 35. Stiu ca nu ma iubeste, iar eu de asta as avea nevoie, insa macar nu e agresiv cum au fost altii. Eu lucrez la o cafenea si el e IT- ist intr- una din...? (mai mult)
Povestea e lungaaa si prea multe chestii "importante " dar pe scurt ne- am cunoscut, placut, am petrecut timp impreuna (doar cand el putea deoarece se presupune ca jobul lui ii ocupa 90% din timp spusele...? (mai mult)
Am pus o întrebare simplă femeilor, de câte ori fac dragoste pe lună și nu le-a convenit să răspundă niciuna. Ia să vă aud pe voi bărbații atunci De câte ori faceți sex pe lună?
BN TPU, hey de ce mereu când încerc să fiu cu cineva îmi dă FAIL OUT? Eu nu îș chiar nașpa, am un prieten, problema e când ne vad fetele in sat incep să își dea ghioante și să râdă, ...? (mai mult)
Nu isi doreste relatie cu mine, dar de fiecare data cand iesim afara ne imbratisam, mozolim, etc si pe langa asta isi doreste sa faca sex cu mine. Ce as putea face in aceasta situatie?
De ce am sânii foarte moi?
Salut! Am o intrebare.Sunt fata,cum as putea excita un baiat,gen cand iesim afara sau asa, apoi stiti ce urmeaza.Dar vreau sa stiu cum.Nu am chef de răspunsuri aiurea, scrieti doar cum sa o fac!
Am o curiozitate și eu, astia de faceți sex și după căutați pastila de a doua zi pe TPU voi ca și cuplu comunicați? Sau măcar știți unii de altii că postați aici?
Daca am facut de 2 ori sex neprotejat in decurs de 20 de ore, iar la a 2 a partida dupa o ora i-am dat iubitei mele pastila de a 2 a zi, pastila se aplica pentru ambele partide?
Mi- a devenit penisul circumcised in timpul sexului, e normal? Am fost toată viața cu pielea aceea acoperită peste tot penisul, dar după prima partida de sex pur și simplu mi- a coborât pielea ...? (mai mult)
De ce ma doare când ma atinge la păsărica? N-am mai avut avut niciun act sexual pana acum. Doar ma atinge și ma cam doare. De ce? Nu trebuia sa îmi placa?
Dacă iau escapelle in ziua ovulației, își mai face efectul? Am luat-o la o ora jumate de la contact.
Ce comunități online de asexuali sunt în România?
Hey doamnelor cum reacționați atunci când mergeți în concediu iar soțul, fiind zgârcit va obliga sa luați ingrediente de acasă și acolo la cazare va obliga sa gatiti ca sa economsiti bani și...? (mai mult)
Buna TPU, am 14 ani si am pe pielea testiculeleor piele uscata alba (asa as zice ca e) (pe amandoua testiculele). Pot avea ciuperca sau ceva de genul? (fiind copil). Sau e macar normal ce mi se intampla...? (mai mult)
Salutare,mai sunt virgin daca am facut sex si am folosit prezervativ?
Hey doamnelor cum reacționați când soțul va trimite sa ii luați mâncare de la Mac Donalds pentru ca ii foame?
Salut grup. Știe cineva dacă este plajă de nudiști în Jud Timiș sau Arad? Eu sunt din Sânnicolau Mare.
Buna ati fi intr-o relatie cu o milfa? Dar cu o nimfomana?
Hey baieti cum ati reacționa dacă soția voastră v-ar înșela cu un tip care e în scaun cu rotile și decide sa divorțeze de voi pentru ca isi dorește un viitor cu el?
Ia să aud doamnele și domnisoarele. De câte ori pe luna faceți sex?
Hey lume ce parere aveti de barbati care isi obliga femeile sa caute oferte de vacanta pe Facebook și sa le pună sa se târguiască ca la piața ca sa prinda cel mai bun preț în timp ce ei stau cu ...? (mai mult)
Salut N am avut relație relație, deșii am o varsta destul de inaintată, dar din ce îmi povestesc mulți trebuie să aștepți 3 luni după o fată, ceea ce mă demotivează și mai tare să îmi...? (mai mult)
Hey TPU, eu vreau să- mi cumpăr jucării sexuale, am 20 de ani, dar problema mea este că locuiesc cu părinții mei, iar dacă cumpăr de pe net asa ceva, sunt șanse ca, curierul să vadă că...? (mai mult)
De ce Mama e mai bună decât fata? De ce majoritatea femeile sunt mai frumoase decât cele tinere, la corp, la tot. ce se întâmplă. Și pe strada când văd mama fică, cu toată jena și să mă...? (mai mult)
Poți rămâne insarcinata dacă nu a ejaculat în tine? El zice ca nu și-a dat drumul dar când am fost la baie îmi curgea un lichid o fi spermă?
Salutare TPU. Sunt fata, am varsta de 22 de ani, iar acum 3 luni am facut pentru prima data sex, de atunci imi vine menstruatia in mod regulat doar ca cantitatea de sange e mai putina, e normal? Sarcina...? (mai mult)
Unii oameni folosesc expresia "orgasm mental". Ce inseamna? Ati avut vreodata unul?
Buna ziua! Am o intrebare e putin cam ciudata.Am 19 ani si nu am facut sex inca si pana acum o luna obisnuiam sa ma masturbez o data la 2 zile.Cat de curand vreau sa mi incep viata sexuala si voiam sa ...? (mai mult)
Bună,vreau să cer niste sfaturi înainte să îmi incep viața sexuală.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului