Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 8 Decembrie 2025 sunt:
Hi TPU! imi pare rau ca postez aici desi e cea mai vizitata categorie dar morrr de nervi eu am avut o carie, o gaura micuta in mijlocul dintilor din fata cei de iepuras sa zic asa iar acum am muscat din...? (mai mult)
Particip la un proiect de schimb de experienta cu Antalia. Desi au plecat la sfarsitul lunii noiembrie, unul dintre ei mi-a trimis cerere de prietenie facebook. Am vorbit de cateva ori pe facebook. Este...? (mai mult)
hi TPU! imi pare rau ca postez aici desi e cea mai vizitata categorie dar morrr de nerviX( eu am avut o carie, o gaura micuta in mijlocul dintilor din fata cei de iepuras sa zic asa=)) iar acum am muscat...? (mai mult)
am 16 ani, si as vrea sa stiu un lucru, niste tehnici de seductie, etc... Umblu prin discoteca de ceva timp, am niste prieteni care, dintr-o data imi zic, uite ce buna ii tipa aia, ma duc? (mai mult)
Buna:)Imi doresc sa ma impac cu el. dar sincer nu stiu daca totusi ceva pentru mine m-ai simte?! Am fost impreuna cu un baiat astazi am fii facut 3ani dar ne-am despartit acum 1luna si jumatate, am...? (mai mult)
Voi ii dati cadouri iubitului/iubitei in ziua de 24 sau 25?
Ce poti face cand ubesti 2 baieti deodata? dau funda:)
Pe parcursuri unei activitati am cunoscut pe un tip, la inceput nu mi-a fost deloc simpatic dar el fiind foarte dragut si atent tot timpul am inceput sa ii acord atentie.Toata lumea din jur a observat...? (mai mult)
Sambata ma vad cu el cu un prieten pe care il iubesc enorm si vreau sa ii spun asta dar nu stiu cum cum sa o fac sa nu il speri? va rog ajutati-ma am nevoie de sfaturi si incurajari si nu am de la cine...? (mai mult)
Ce e rosu si vine regulat? (sa va vad aici:))) cine raspunde corect are fundita...:X:X
Pff`u :(( Vreau si mesaje de despartire :(((( C` vreau sa ma despart de prietenu` meu si prin msj asta sa-l fac sa inteleaga ca inca`l mai iubesc si ca vreau sa ne despartim pentru. ca asa e mai bine...? (mai mult)
Va rog frum secret de a invata as vrea adica invat bine dar iau cam mereu la teza 8. Si as vrea sa iau 9-10 dar nu stiu cum sa fac adica ma apuk de scris si ma grabesc casa intru pe calculator ca ma plictisesc...? (mai mult)
Am mai pus o intrebare asemanatoare. dar s`a mai schimbat ceva de atunci.Am impresia ca baiatul pe care il plac o place pe prietena mea. El ma cam evita.Inainte ma suna mereu sa ies afara, ma lua in brate.si...? (mai mult)
De ce iubim si ranim in acelasi timp:((?
As vrea sa intreb ceva"Am fost impreuna cu o fata, dar acum ne-am despartit si ma tot gandesc la ea". Vara trecuta stateam in fiecare zi pe la ea la bloc si o tineam in brate si o sarutam. Dar de...? (mai mult)
Sallz TPU Cunosc o fata si pot sa spun chiar ca o iubesc dar cu timpul mi-am pierdut cumpatul pentru ea si nu am curaj cum sa ii spun ca o iubesc... ca vreau sa fim impreuna. Ma puteti ajuta va rog :X Dau? (mai mult)
Ce cadouri dati la iubit\a?
Am si eu o intrebare desi suna cam asa (complicata). Mie imi place de un coleg (de clasa)dar am aflat de curand ca anul trecut lui ii placea de o colega de-a mea(de clasa) pe care in prezent o considera...? (mai mult)
Heii TPU. eu il iubesc. el nu cred. nu formam un cuplu. am vorbit o singura data fata in fata. si nu stiu ce sa fac. e cu 3 ani mai mare.:d vreau sa fiu cu el... sfaturii ce-as putea sa fac! dau fundoi.:))? (mai mult)
as dori sa va intreb, pe copii care au numai note bune, care e secretul de a lua note bune, cum va organizati timpul? Scuze pentru categorie.
Cum imi pot dezinstala messengerul la windows vista? (scuze catgoria : o3)
Buna all :) in primul rand sarbatori fericite!; ; ) in al doilea rand as vrea sa imi dati un sfat... deci de craciun as vrea sa merg cu prietenul meu la o petrecere el e mai mare ca si mine cu? (mai mult)
O problema cu adevarat! Am o iubita ( ma rog... aveam ) de 1 an si jumatate! Ne-am iubit la nebunie si inca ne iubim insa au intervenit anumite aspecte in viata noastra ce au dus la o despartire ( sper? (mai mult)
Hello lume... Dati-mi si mie niste mesaje de iubire frumoase, cele mai frumoase primesc fundita:D HELP MY
Ce doriti de la mos craciun
Care aveti skipe va rog ajutati-ma cu un sfat.nu merge sa ma conectez deloc, sau sa sun sa fiu ofline.nu raspunde conexiunea dau funda
Buna TPU... Am o relatie cu un tip de 19 ani din Bucuresti... Eu am 14 ani si sunt din Constanta, ne vedem pe web, ne auzim la telefon; am facut schimb de idiuri asta vara si acum ne-am apropiat mai? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu Mariela www.tpu.ro/utilizator/kvkx stiu ca ea punea intrebari la categoria asta?
Acum cateva luni am cunoscut o fata. Ea e cu 2 ani si ceva mai mare ca mine.Am inceput sa vorbim si...am inceput sa o plac. Ea si-a dat seama si a zis ca nu o deranjeaza.Ba chiar a inceput sa flirteze.Am? (mai mult)
Cum pot ajunge la opera nationala din bucuresti? Eu pot ajunge repede in zona unirii si usor dar de acolo nu stiu ce sa iau spre opera nationala. am postat la categoria asta deoarece e cea mai vizitata,...? (mai mult)
Va deranjez din nou cu o intrebare. Am cautat pe net raspunsul, dar in zadar. Ciclul imi tot intarzie de vreo 6 zile si de vreo 2 zile am inceput sa am dureri abdominale in partea de jos (cam pe...? (mai mult)
Cum fac sa sterg intrebarile pe care le pun aici?
vinerea asta am cunoscut un baiat la patinoar care mi-a placut mult, am vorbit neam distrat si cand sa plec a venit si mi-a cerut numarul... De atunci tot am vorbit si asa. si duminica a spus ca? (mai mult)
Am o problema. luna trecuta cand am fost la menstruatie am facut sex cu prietenul meu. a ejaculat in mine. am terminat menstruatia.au trecut doar 2 saptamani si mi-a venit iar. m'a tinut vreo 5 zile...? (mai mult)
este un baiat de care`mi place si vreau statusuri sa il atinga :X el stie ca il plac :X. dau funda :*
Salut va rog mult spuneti-mi dc cind incerc s ma loghet la skype se coneteaza siapoi imi zice ca nu poate fi gasit? ce pot sa fac va rog ajutati-ma promit fundita
Buna tuturor. Am si eu o intrebare la care rog seriozitate.In ficare vacanta la vecinii mei vin nepoatele lor. Cu una din aceasta fata eu si prietena mea cea mai buna ne intelegem de minune si ne este prietena...? (mai mult)
Baieti va place sa va muste iubita?:> si daca da.de limbutza sau de buza?:"> Funda, pentru cel mai detaliat si mai bun rasp.
Cuv pastilicious in caractere hi5, imi puteti pune? au funda pentru cea mai faina! scuze de categorie
Uitati o intrebare relativ simpla in romania exista mentalitatea"daca ma culc cu el ma va parasii(pentru virgine) si fetele incearca sa isi tina virginitatea pana la 35 de ani" acest lucru din cate am...? (mai mult)
Hey. am nevoie de putin ajutor sad Imi place foarte mult de un baiat si nu stiu ce sa fac sa ma placa si el. Asa vorbesc cu el, mai vine pe la mine. dar nimic mai mult. El a avut o prietena [ a vorbit...? (mai mult)
Oare este posibil sa fii atasat de doua persoane in acelasi timp?
Ce alint mai pervers as putea sa ii dau prietenului meu(ex:el imi zice pasarik).
Ce sa fac? iubitul meu ma inseala cu o alta fata ce sa fac?
Cum de facut cind ai o prietena si te jenezi sa iesi in public cu ea sa te arati prietenilor?
Cum se poate de dat seama ca o fata e gata sa faca sex?
Cum ii pot convinge pe ai mei sa aiba mai multa incredere in mine? Am aproape 16 ani si ma deranjeaza ca nu ma lasa si pe mine prin oras prea des. Am un prieten de 19 ani, il cunoaste mama(tata inca nu...? (mai mult)
De ce fetele nu vreau sa se priznaeasca ca vor dragoste...cine raspunde primeste pe o noapte va astept fetelor
TPU am nevoie urgent de sfatul vostru.am luat escapelle pastila de urgenta credeti ca voi patii ceva? va rog astept raspuns
Ce parere aveti de pastrarea virginitatii pana in noaptea nuntii? E un principiu "expirat", sau va ganditi si la Dumnezeu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.