Stii, eu's plecata in Germania si relatia noastra merge si mai bine :X Daca exista iubire, intelegere si comunicare totul merge bine :X Nu renuntati la iubirea voastra
Poate o sa fie mai greu, dar bucuria revederii nu poate fi inlocuita de nimic
:X Iubiti-va in continuare :*
Daca e chiar asa cum zice el ca te iubeste si ca nu ar renunta la tine, atunci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Oricum, i-ai propus vreodata sa vina cu tine, sau a-ti deschis subiectul? Ce a zis?
Buna si tie. Eu cred ca nu o sa va despartiti asa usor, mai ales daca a-ti facut pasul acesta. Propune-i sa va mutati impreuna, sau sa vina cu tine la Iasi, daca lucreaza acasa sau are scoala sa faca un mic sacrificiu. In cazul in care apar discutii/certuri eu zic sa lasati fiecare de la el si sa trageti de relatie cat mai mult posibil, o sa se merite :X.
Draga Cristina, eu zic sa pui pe cineva sa il urmareasca cat esti tu plecata, daca vrei mai multe inf add uranus1995bz
Impacheteaza'l si pune'l in valiza
asa o sa iti fie mai usor sa te adaptezi intr'un oras nou.si poate parintii tai ar aprecia daca le'ai spune ca te'ai logodit![]()
in fond sunt parintii tai si ar trebui sa accepte pe cine ai ales, indiferent de parerea lor![]()
pupici, loly;
Daca si el te iubeste asa mult, asa RAU... indiferenta o sal omoara si va muri dupa tine si mai rau
depinde de firea lui
Mai bine casatoritiva si poate gasiti o posibilitate sa mearga si el cu tine la Iasi.
Va multumesc pentru raspunsuri. Deschid in fiecare zi subiectul asta sa vina cu mine la Iasi si incerc sa-l conving sa mearga cu mine. Si Ania de casatorie inca nu poate fi vorba. Nu acum. Mai astept ceva timp poate peste 1 an sau 2. Totusi un pic de teama este si va fi. O sa imi fie greu in primele luni dar sper sa fie bine.