| Gabygabyb3 a întrebat:

Buna, ma poate ajuta cineva va rog sa-mi calculez perioada ovulației și fertilitatea pe luna Iulie? Eu in mare le știu deja pentru ca folosesc aplicația FLO și mereu a aratat datele corect, însă acum am luat alta aplicație și îmi da cam aceleași date dar un pic diferite. Aplicația mea spunea ca eu am fost fertila intre 21- 27 iulie cu ovulatia pe data de 25. Eu am avut contact sexual pe 29. Deci nu mai eram fertila. Va voi lasă aici ultimile dați când mi-a venit ciclul poate ma ajuta cineva va rog sa văd dacă e totul Ok : 26 aprilie, 23 mai, 19 Iunie, 14 Iulie. Trebuia sa îmi vina acum pe 9 August însă nu mi-a venit cred ca e întârziere de la pastila pe care am luat-o.

3 răspunsuri:
| Oanaoni a răspuns:

Tu nu ai dat datele corect în acele aplicații. Folosește "Calendarul meu" E cea mai bună dacă introduci zilele corect. Îți calculează tot. Câte zile ai menstruație?

| Oanaoni a răspuns:

Și dacă menstruația ai avut.o în 19 iunie, cum tu ai fost fertila din 21? Ai avut doar 2 zile?

| Gabygabyb3 explică (pentru Oanaoni):

Am avut menstruație pe 19 Iunie, și 14 Iulie, am menționat ca am fost fertila începând cu 21 Iulie! Am folosit aplicația Flo care este la fel ca calendarul meu, și astăzi am pus datele in aplicația calendarul meu și mi-a le-a dat aproape exact la fel