| Ioana47471 a întrebat:

Buna seara! Am o nelamurire.
Am o relatie de aproximativ 5 luni, totul o fost ok timp de 5 luni iar in ultimele 3 zile parca pare totul de nerecunoscut.
Tipul respectiv trebuia sa plece pentru o zi, nu mi-a spus nimic concret iar in ziua in care o plecat, m-a trezit si mi-a spus ca trebuie sa plec (eu locuind cu el) nu am putut ramane la el din anumite motive.
M-am trezit si am plecat, o venit dupa mine si mi-a spus ca trebuie sa plece neaparat, mi-a lasat 100 de lei sa merg la un hotel si m-a abandonat acolo. După asta s-a intors iar m-am intors să-mi iau hainelele, el s-a comportat aproape normal. Dupa asta i-am spus că-mi caut o locuinta unde sa stau, persoana la care trebuia sa merg nu era o persoana tocmai ok iar el m-a lasat sa plec, o insistat de cateva ori iar eu nu am vrut sa raman.
Am amânat si persoana respectiva si am ramas pe afara, cand am dat sa plec l-am vazut pe el. Am ramas si in seara aia la el, o fost o interacțiune străină intre noi. Iar astazi imi cautam altceva si era total o reactie straina, parca nici nu am avut ceva aman2.
Eu am spus acum ceva timp ca trebuie sa plec in Anglia, ca vreau sa plec in Anglia, am amanat, el o fost normal si cu asta, se interesa pentru mine si parca nici nu a simtit ceva pentru mine, parca totul o fost nimic și am intrat in viata lui si am iesit pur si simplu.
Ma face sa ma simt singura, parca nu exista cu mine

4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Afaceri dubioase, cel mai probabil ilegale.
Stai departe de acest om!

| ShelbyGT a răspuns:

Are alte afaceri dubioase de ți-a zis sa pleci. Nu poți sta cu asemenea om.

| anamaria82726 a răspuns:

Cel mai probabil a intrat in niste probleme. Asta nu inseamna neaparat ca nu tine la tine. Dar nu mi se pare normal sa te dea asa brusc afara din casa fara nicio explicatie, mai ales in acel context. El ar spune cel mai probabil ca incerca sa te protejeze. Asta este clasic. Adica nu avea neaparat intentii rele, dar a gresit. Cel mai bine si cel mai corect era sa iti explice exact situatia in care s-a bagat si de ce este nevoie sa faca ceea ce a facut. Si dupa sa iti acorde mai multa grija, nu sa te lase asa.
Daca tu consideri ca merita, poti incerca sa il ajuti sa mearga pe drumul corect. Dar doar daca iti marturiseste tot adevarul, concret in ce s-a bagat.
Oricum sa stii ca de multe ori aparentele inseala. Nu esti chiar de foarte mult timp cu el ca sa poti spune ca il cunosti foarte bine. Era si destul de devreme sa va mutati impreuna. Trebuia sa mai astepti putin. Ca sa eviti astfel de situatii.

| cristian200313 a răspuns:

Intreaba-l de ce face de astea, dar daca nu iti da un raspuns, te desparti de el.