|

Bună TPU! Am cunoscut un băiat pe Facebook. Mi-a spus din prima seara ca vrea sa fie cu mine,dar eu am spus ca momentan prefer sa fim doar prieteni. Spune ca mă iubește,dar nu mă caută dacă vreau sa fim doar prieteni, ci doar dacă vreau sa fim impreuna. I-am spus ca eu sunt o fire mai singuratica, fără relații, și îmi ia timp sa îmi fac una.A promis ca mă va ajuta sa evoluez si eu in sensul asta dar nu mai da de mine de atunci.I-am spus ca o sa îmi calc pe timiditate și o sa ne vedem dar dacă nu i-am spus ca suntem împreună a uitat complet de mine.Eu m-am atasat de el si pot spune ca tin la el, dar a cui e vina? Va rog sa îmi dați răspunsuri cât mai complexe.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu era potrivit pentru tine, dacă chiar vroia o relație cu tine încerca să te cucerească, fiecare cauta altceva, tu vrei o relație serioasa, el probabil ca nu dorea neapărat asta. Nici tu nu puteai sa te arunci din prima pentru ca nu ți este felul asa nici el nu și dorea sa aștepte prea mult, depinde și ce vârste aveți dar dacă chiar își dorea sa fie cu tine încerca mai mult

4 răspunsuri:
| a răspuns:

El vrea poate sex tu vrei relatie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa ce i-ai spus ca nu vrei o relatie cu el, de ce te astepti sa te mai caute?
Evident ca l-ai dezamagit si nu-i plac termenii de "prietenie" asa cum vrei tu.
Sincer, si eu daca eram in pielea baiatului nu te mai cautam vreodata, pentru ca nu te poti juca cu cineva, asa cum vrei tu.
In dragoste, daca sunt sentimente, nu pui conditii de acest gen.
Cat priveste atasamanetul tau, cand dumnezeu s-a intamplat daca voi nu va vedeti si nu sunteti decat prieteni, iar el nu mai da semne de viata?
Nu crezi ca te minti singura, inventand "atasamente" care nu exista?
Ma rog, situatia a fost generata de tine si acum, primesti exact ce ai vrut, o prietenie rece sau inexistenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e vina nimanui. Faza e ca tu esti sensibila iar el e mai ciudat, ca sa zic asa. Tocmai complexitatea asta te face sa te gandesti asa. Vina cu ce? Ca relatia nu a mers? Atunci e vina lui si punct pentru ca tu esti timida... timiditatea vine din frica de a nu fi acceptat si nu e o boala sau ceva, e ca ura. Eu simteam ura mereu si credeam ca face parte din mine pentru ca e din gandirea mea si stiu de ce urasc(si acum mai simt) dar sa fim seriosi tu ai si alte sentimente

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care mai e rostul intrebarii tale atat timp cat el a plecat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează