|

Bună, TPU. Eu și iubitul meu suntem de 2 ani jumătate împreună, eu am 19 ani și el 20. Relația dintre noi este foarte frumoasă, îl iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult și ne dorim amândoi să rămânem împreună și să ne căsătorim.În ultima perioadă familiile noastre s-au împotrivit mult să fim împreună, m-am săturat de discuțiile jignitoare cu argumente nefondate. Iubitul meu se simte jignit de familia mea pentru că niciodată nu l-au acceptat 100% (motivul fiind că eu sunt PREA MICĂ să am o relație cu cineva). E un băiat extrem de bun dintr-o familie armonioasă și nu vreau ca familiile să strice lucrurile între noi. Am discutat de multe ori cu părinții mei despre asta, le-am zis să termine cu jignirile și să înțeleagă că îl iubesc, dar nu am avut cu cine vorbi.Cei care ați trecut prin asta, ce sfaturi aveți pentru noi? Cum putem trece peste certurile cu familiile?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Treci peste parinti, o sa se obisnuiasca cu ideea pana la urma, nu au incotro. Sunteti majori, va angajati, va mutati singuri, si in chirie pentru inceput, si va vedeti de treaba voastra, parintii nostri uita ca la 20-22 de ani multi din ei aveau deja copii, si erau plecati de acasa, nu te uita inapoi, mergi inainte

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sotul unei matuse era influentat negativ de parinti dar ia lasat de izbeliste si s-a casatorit cu ea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

PRea mica?! pe vremea lor la varsta asta erai deja maritata cu primul copil pe drum, ce argument stupid.
Poate vor doar sa te protejeze ca sa nu ajungi mai tarziu sa regreti ca nu ti-ai trait tineretea, nu stiu.]

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ignore maxim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pur si simplu treceti peste. Niciodata nu o sa gasesti unul pe care parintii sa il accepte 100%. Nu te imbata cu apa rece. Mereu vor avea ceva de comentat. Nu ii mai asculta cand incep sa turuie, ignora i si zi-le din start "nu vreau sa aud". Simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ai 19 ani, la ce vârstă vor părinții tăi să ai o relație? La 25 de ani?
Oricum e doar cu un an mai mare ca tine, nu văd o problemă în asta.
Dacă erai minoră era altceva însă în situația ta exagerează.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează