| PeștisorulMov a întrebat:

Bună TPU, vreau să-mi spuneți voi o părere sinceră despre următoarea întâmplare.

M-am cunoscut cu un băiat în ianuarie 2022 online, prin niște conexiuni comune, au vorbit o vreme lungă, având în comun doar modul de gândire.
După terminarea verii am decis sa nu mai vorbim din motive personale.
In septembrie*de ziua mea* mi-a zis la multi ani, urmând ca in Octombrie să ieșim, iar pe 17 Octombrie sa ne punem împreună (eu îl plăceam din februarie iar el ma plăcea din martie).
Totul bine si frumos pana cand dupa doua saptamani s-a pupat cu alta.
Am vrut sa ne despartim dar l-am iertat*nu-mi sariti in cap*.
Dupa o luna de relație EL s-a desparțit de mine *online* cu pretextul ca nu vrea sa ma strice si tot el a vrut sa rămânem prieteni.
Ne-am mai întâlnit prin decembrie, dupa in ianuarie am rupt complet orice legătură.
Iar acum vine partea ciudata, de fiecare data când merge la club si bea ma suna noaptea ca sa-si ceara scuze, iar a doua zi nu mai da nici un semn, iar asta se întâmpla undeva la 2-3 saptamâni.
Nici nu trec bine peste si iar ma suna si iar ma ia nașpa.
Am vorbit cu el si i-am dat bloc, dar ma suna si de pe alte numere.
Iar daca nu dau nici un semn îmi da mesaj.
Doresc sa menționez ca am aproape 18 ani si el are 20, mulțumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Utilizatoare123 a răspuns:

Spune-i tot în față, faptul că nu mai vreți să vorbiți și dacă mai insistă, iei alte măsuri. Nu e normal să-i dai block și să te cicălească de pe alte numere. Schimbă numărul. Dacă nu te simți în siguranță, vorbește cu părinții tăi și mergeți la poliție. El se joacă cu tine, știe că te atrage ce face și așteaptă să-i cazi iar în plasă și să profite. Dacă ar fi vrut ceva serios, continua să vorbiți zilnic în mod serios. Chiar te lași așa, să-și bată joc de tine?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi ce vrei sa facem pentru tine?

| ywar a răspuns:

Numai ideea de online, combinata cu varsta de 20 de ani dau un amestec exploziv si prostesc. E o joaca pentru copii fara minte. Si tu, si el. Nu trebuie sa te superi. Am foarte multi ani peste tine si exprlerienta spune ca astea-s trecatoare. Totul este sa nu se intample drame. Renunta la el, nu ii mai raspunde.

| PeștisorulMov explică (pentru ywar):

Ideea e ca ne-am cunoscut online, suntem din acelasi oras, la 10-15 minute distanta cu masina

| dullcat5678 a răspuns:

Ignora-l complet si nu mai raspunde la numere straine.Presupun ca vorbesti cu majoritatea cunoscutilor pe whatsapp, Facebook etc? Deci cand apare un numar nou e fie el, fie cineva de la munca? Daca e doar el, ignora-l, deoarece daca te vede cum te sperii si te enervezi, ii raspunzi, te panichezi sau altele, toate astea il motiveaza sa te hartuiasca in continuare.

Apoi, vorbeste cu parintii. Am patit la fel cu un tip dubios cand eram mai mica, dar a rezolvat tata. laughing Pur si simplu ii dadeam telefonul sa raspunda el cand mai suna. Evident ca totul a incetat pe urma.

| AdioTPU a răspuns:

Mi se pare genul obsedat și manipulator care deși are pe alta, vrea și rezerva.

| Fonk a răspuns:

Relatia cu el suna a bataie de joc dao incolo (ai zis ca te-ai despartit si impacat) n-ai ce face cu ala,, el se f#ut3 in club si tu induri după el?
Ce prostie