| Codrinelul12345678 a întrebat:

Ca sa ma placa fetele, trebuie sa vorbesc și eu cu câte fete apuc? Sa răspund greu la mesaje, si sa îmi bat joc de ele?

Răspuns Câştigător
| Dianamsr a răspuns:

Da

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu chiar asa, faza e ca multe vor doar un catelus atat sau sa iti bata joc de tine

| Annastassia a răspuns:

Categoric NU!
Doar sa fii cu bun simt, respectuos si sa te comporti frumos.
Nu uita sa te speli pe dinti, sa faci dus si sa-ti schimbi hainele, cand mergi la intalnire!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu trebuie nimic din ceea ce ai întrebat.

| AngelErmin a răspuns (pentru sadrian46):

Nu trebuie nimic din acele lucruri, el trebuie sa se lase pe mainile Domnului si sa realizeze ca nu este singurul baiat care ramane singur, sunt si eu care raman sunt multi altii, ceea ce tine de gena nu poti forta, iti poti doar tu forta creierul sa isi faca sperante poate.
Trebuie in viata asta sa mergi pe principiul "ba ce o fii o fii".
In viata asta 99% pierzi 1% castigi deoarece suntem imperfecti, daca ai o credinta puternic intarita numai poate Satan sa te ispiteasca asa demult pe cand o facea cand nu o aveai.

| Andreeush a răspuns:

Dacă o să faci ce ai menționat nu o să te placă nici o fată.

| AlphaAttitude a răspuns:

Sa zicem ca da, sa zicem ca nu laughing
Ideea sta in felul urmator, tu daca vorbesti cu o singura fata, vei fi mai insistent cu ea decat e normal, o sa te atasezi de ea mai repede, o sa incepi sa o disperi, o sa o coplesesti cu atentie si va vrea sa scape de tine.
Fetele vor libertate, sa nu fie pusa presiune pe ele.
Tot odata, daca vorbesti cu o singura fata, se intelege ca vorbesti cu o fata pe care o placi, ceea ce e ok, problema e ca, cu fata respectiva, daca o placi, vei avea o falsa amabilitate, vei incerca sa fii dragut, amabil, si asa mai departe, pentru a-i face pe plac.
Ceea ce sa zicem ca se intelege daca iti place de persoana respectiva.
Insa problema e ca daca esti prea dragut cu ea, te va considera disperat, plictisitor, si asa mai departe, pur si simplu, pentru ea vei parea a fi un tip fara caracter, fara personalitate.

Acum, sa mergem in partea cealalta.

Tu cand vorbesti cu mai multe fete, incepi sa devii mai sociabil, sa-ti exprimi parerea, punctul de vedere, sa ii oferi atentie cand iti ofera, si sa o ignori cand te plictiseste, sau cand cauta scandal.
Cam asta e treaba.
Daca vorbesti cu 5 fete, si una din ele te plictiseste, sau iti raspunde sec, o sa incetezi conversatia cu ea (cel putin, pentru moment) o sa o lasi in seen cum s-ar zice.
In schimb, daca vorbesti cu o singura fata, si ea raspunde sec, tu vei fi tentat sa insisti pentru a "salva" conversatia, da, intentia pare ok, problema e ca tu cand insisti, incepi sa pari disperat, plictisitor, si asa mai departe, iar chestiile de genu, nu o atrag o fata.

| Celcestietot a răspuns:

Cam asa se procedeaza mai nou, cu multe. Cu cat esti mai dur, cu atat vor lesina mai repede in bratele tale rolling on the floor!

| ShelbyGT a răspuns:

Nu câștigi nimic arătând asta sa îți bați joc de ele.
Poți vorbi cu mai multe în acelasi timp sa vezi ca pica și are un mic sentiment sa dorească sa ieși sa te vezi cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Ppaulmmle a răspuns:

Daca cineva te deranjeaza, nu generaliza. Nu pune eticheta pe grup din pricina unui individ. Intrebarea ta denota furie nicidecum dorinta de a afla raspunsul.

| AngelErmin a răspuns:

Ține de genă poți să ridici 3 milioane de tone la sală și să te comporți cum vrei tu,că pe fenomenele astea nu le atrage absolut nimic,sunt fară rațiune de nu au sentimente că altfel nu îmi explic,până și un om prost are sentimente,dar așa ceva rar mai vezi,ar trebui sa intre în Guinnes World fetele din ziua de astăzi ca "fetele imune la iubire, fară sentimente, și fară rațiune".
Numai creatorul poate să le înțeleagă și să își dea seama ce vor aceste specimene foarte rare de la noi barbații.
În Biblie scrie că Dumnezeu a creat femeia că sa ajute bărbatul, ar trebui sa fii scris acolo, femeia o povară pentru Pământ.
Sunt 51.1% de femei pe acest Pamant asta înregistrat în 2015, femeile este normal sa se creada zeitatile supreme deoarece sunt mai multe ca noi barbatii.

| AngelErmin a răspuns:

Iti dau un pont singurul lucru care distruge aproape orice sunt 3 lucruri:credinta, indiferenta si nepasarea.
Daca lucrezi la astea nu ai sa iti mai bombardezi creierul cum "ca de ce nu ai iubita", vezi ca fetele nu pun intrebari de genu "da eu nu am iubit, de ce nu am iubit", 99% din baieti aici pun astfel de intrebari,tu nu vezi ca ele nu se intreaba "ba da de ce eu nu am iubit" pentru ca nu le pasa,daca si ele pot fii imune la iubire,credem ca si noi baietii putem fii,numai disperati dupa ele,ca cat disperi si insisti in viata vei fi respins,femeile nu se plang niciodata pe acest subiect pentru ca ele stiu ca au sufletul pereche garantat,merge cata la sala trage cateva minute, isi arata cata organele si il cucereste instant pe barbat, vrei sa stii de ce ei bine, in momentul in care Satan a ispitit-o pe Eva a gasit un punct slab la femei si lucreaza prin ele manipulandu-le de asta barbatii sunt irezistibili la ele dar cu credinta poti fii rezistibil la acest sex si sa nu te mai lasi manipulat de Satan, eu in ultima vreme din nou a reusit sa ma manipuleze Satan si sa ma ispiteasca si am esuat din nou, dar imi unesc fortele iar de data asta numai voi esua nici daca stiu ca imi bubuie capul dupa acel lucru.

| 90210 a răspuns:

O idee foarte proasta.

| DarkH0le a răspuns:

Da. Exact asa fac si ele

| Nyarlathotep a răspuns:

Acest video iti va raspunde la intrebare. Am marcat minutul care consider ca iti va raspunde la intrebare, dar este recomandat sa te uiti la tot video-ul. https://youtu.be/K5qvIgDNh9Y?t=701

| Andreas33 a răspuns:

Ce gândire de cocalar cu 4 claselaughing