| Azorel684634 a întrebat:

Cum pot cunoaste o fata mai in detaliu pe care o cunosc (si ea ma cunoaste), ne salutam cand ne vedem, vorbim dar lucruri generale despre scoala (e la aceeasi facultate cu mine), as vrea sa aflu mai multe despre ea

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu, cum a zis tipul la care i-ai dat fundă la întrebarea trecută.

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

O să rămâi virgin toată viața.

Răspuns Apreciat de Editori
| Unknownzgw a răspuns:

Pur şi simplu iei iniţiativa punând o întrebare mai personală, încerci să îi pătrunzi în intimitate. De preferat să fie ceva care să îi pună mintea la încercare, ideea e să o faci să gândească şi să nu aibă timp să îşi dea seama "emoţional" că tocmai te apropii de ea încet dar sigur. Acum depinde de personalitatea ei şi a ta, câteodată ai şanse mai mari de reuşită dacă ai o atitudine mai îndrăzneaţă (dar dacă nu o poţi face natural, nu încerca pentru că arată urât şi obţii fix opusul a ceea ce vrei).
Sau şi mai bine, te prezinţi tu întâi. Îi oferi tu un uşor acces la intimitatea ta (îi povesteşti ceva), dacă e interesată de tine şi acceptă să intre în joc atunci o să simtă şi ea nevoia să îţi prezinte o parte a intimităţii ei. Şi aşa ajungeţi să vă cunoaşteţi.
Dacă nu e interesată poţi să insişti puţin dacă îţi dă impresia că nu o deranjează chestia asta, dar nu prea mult. Ideea e să oferi încredere dacă vrei să primeşti şi tu la rândul tău. Dar cu prudenţă când vine vorba de colege, vecine etc.

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

O opresti si vorbesti cu ea chestii mai de detaliu.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Eu o întreb direct, care sunt preferințele tale, ce culoare te atrage cel mai mult? Etc.