| Moiaer a întrebat:

Deci am avut o relatie de vreo jumatate de an cu o fata. Ne iubeam foarte mult cel putin eu pe ea. Ii luam absolut tot ce voia, faceam absolut tot ce voia. Am aflat ca in timp ce era cu mine mai era cu inca alti doi. Dar asta dupa ce s-a despartit de mine. Dupa vreo jumatate de an de relatie ea mi-a trimis mesaj urgent ca are probleme si sa vin sa ne intalnim. Ne-am intalnit si mi-a spus ca niste baieti au batut-o, am vazut niste vanatai pe mana si m-am dus la ei. Am vb cu ei au spus ca or sa o lase in pace si mi-au spus sa am grija ca ea mai este cu inca unul. Eu pur simplu nu i-am bagat in seama. A doua zi la fel mi-a zis ca s-au luat de ea. Am venit dar nu i-am gasit. Mai spre seara in timp ce ma plimbam ne-au vazut, erau cel putin 15 si au inceput sa fuga dupa noi. Dar noi am ajuns cu bine. Cand am ajuns mi-am dat seama ca pentru a scapa de ei ori trebuie sa ma despart de ea ori, sa ma bat cu ei. Mi-am sunat cat de multi prieteni am putut in seara aia sa-i chem ca am probleme si aia mi-au trimis mesaj sa ne batem la o ora urmatoarea zi (nu mai stiu ora). Ne-am intalnit si bataia a inceput. M-am luat cu unu m-am batut, m-am luat cu altul l-am batut si cand am crezut ca e gata am simtit de la spate un picior care m-a daramat si apoi m-a pus la pamant si a inceput sa-mi dea pana cand a dat in gat si am lesinat. M-a luat un prieten, m-a dus in casa (cel putin asa au zis prietenii mei) si mi-a oferit niste buline sa-mi revin. In acest timp 2 prieteni il tineau imobilizat pe ala si pe ceilalti. Le-am zis sa le dea drumul sa discut. Apoi au promis sa nu se mai ia de ea gata, ca ne lasa in pace. Cand am ajuns acasa am vb cu ea prin mesaj. Mi-a zis si citez: "fraiere am profitat de tine dar tu nu ti-ai dat seama mersi pentru tot ce mi-ai luat. Eu i-am pus pe aia sa te bata pana lesini" si apoi inainte sa o intreb de ce a facut asta a dat block absolut peste tot. Apoi am aflat de la un prieten care facea parte din gasca lor dar nu a vrut sa se bata sau ceva ca ea mai era cu inca doi, cu ala care m-a batut si cu altul pe care nu-l cunosteam. Am intrat in depresie cam o saptamana apoi nu mai eram chiar asa si majoritatea ranilor mi se vindecasera. Si acum sunt extrem de trist, nu stiu pentru ce mai traiesc si totusi nici nu stiu de ce a facut ea asta pentru ca eu i-am oferit tot, nu am gresit cu nimic fata de ea.

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Batai cu 15 insi ca in filmele cu Van Damme laughing while...

în 20 Mai | Moiaer a întrebat:

Am o problema. Eu sunt scund si am 13 ani si atunci cand alerg obosesc extrem de repede. Eu ies afara ma joc alerg dar tot obosesc f.repede. Ma poate ajuta cineva?
laughing

| Moiaer explică (pentru alina2k18):

Nu eu am scris asta. Eu si cu inca 2 prieteni avem contul asta si eu e prima data cand pun o intrebare pe TPU. Pe unu dintre ei il ingrijoreaza de marimea putei sale (si sper sa vada msj asta) si pe altul de jocuri si iq.

| Goete a răspuns (pentru Moiaer):

De ce, e prea scump sa ai un cont separat?
Stai sa-mi creasca barba si s-o impletesc, apoi te cred

| marius400 a răspuns (pentru alina2k18):

????

| Mosotti a răspuns:

Cum pentru ce sa mai traiesti? Mergi inainte, nu s-a terminat viata la o femeie, ce naiba ai? Sunt n alte femei pe lumea asta. A facut asa ca s-a distrat cu tine, tu nu mai aveai ce sa te duci iar cu ea cand stiai ca mai era cu doi inainte. Nu am inteles de ce te-ai batut totusi. Ce a fost in mintea ta? Deci fruntea sus si traieste viata mai departe si o sa ai alta gagica.

| Goete a răspuns:

Depresie o saptamana?
Ce glumet esti.
Si chiar, pentru ce mai traiesti?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Intenția ei a fost să se folosească de tine nimic mai mult, când s-a plictisit...adios, asta atunci, iar acum știind că îi făceai pe plac mereu fiindcă o iubeai, ai pus botul din nou la căcaturile ei, și-a bătut joc de tine cu stil, probabil tot din plictiseală că de, așa-s jegurile de oameni.
Toate astea fiind spuse trebuie să înțelegi că ea e o jigodie și să încerci să treci peste, da, ești trist, cine nu ar fi, știind că o iubeai și ea te-a luat de fraier, doar ea a zis, nu?
Lasă ''nu știu pentru ce mai trăiesc '', sunt multe alte lucruri în viață care te-ar putea face fericit, nu e sfârșitul lumii
Tu alegi, rămâi la stadiul ăsta de încă o mai iubești sau treci peste și găsești alte lucruri importante de făcut.
Fă o alegere bună, nu fi imbecil.