anonim_4396
| Anonim întreabă:

Fetelor... de cate ori e nevoie sa va bage un baiat in seamna pentru ca apoi sa initiati voi conversatia? (presupunand ca il placeti pe respectivul)

Răspuns Câştigător
| AlphaAttitude a răspuns:

Daca le intrebi pe fete, o sa zica ca doar el trebuie sa inceapa conversatia.
Daca ma intrebi pe mine, o sa-ti zic ca o fata care te place, o sa inceapa ea conversatia, chiar de mai multe ori decat o faci tu.
Asa ca nu lua aceasta povara de a incepe conversatiile asupra ta, fa-o cat crezi tu ca e nevoie, asta poate inseamna odata, de doua ori, sau de 55 de ori, dar mare atentie, nu o fa la nesfarsit.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cam de 2 ori, prima dată și încă o dată ca să văd că încă vrea să vorbească cu mine.

| YourKitty10 a răspuns:

Zi de zi daca e interesat de fata respectiva.

| alina2k18 a răspuns:

In fiecare ziwinking laughing

| Anonim explică (pentru alina2k18):

Pai si lasi asa tot greul pe el? laughing

| OrdanKarris a răspuns:

O singura data. Niciodata mai mult de o singura data. O femeie care te place ori va initia ea conversatia cu tine, ori va fi receptiva de la prima abordare. Am patit caz in care am intrat in discutie cu o tipa, era receptiva, dar prietena ei a intrat si ea agresiv in discutie cu mine, ba chiar incepea sa ma urmareasca ca scaiul prin localul respectiv. Vor fi femei care vor fi receptive din prima, vor fi femei care vor intra ele cu tine in discutie pentru ca le place de tine, vor fi fete de la care trebuie sa scoti vorba din gura cu forcepsul.

Regula de baza: cu cat trebuie sa depui efort mai mare cu o femeie, cu atat e mai evident CA NU TE PLACE si ca nu te vrea. O fata care te place si te vrea, face ea pe dracu in 4 sa fie cu tine orice ar fi. O fata care nu te place si nu te vrea asteapta sa fie curtata la nesfarsit si niciodata nu va fi cu tine. Cu o femeie dificila iti pierzi timpul si energia DEGEABA.

Intrebarea ta e prost pusa: Nu ar trebui sa intrebi de cate ori abordezi o femeie pana sa fie interesata de tine. Intrebarea ta ar trebui sa fie cate femei trebuie ignorate pana sa dai de alea care sunt interesate de tine. Nu trebuie sa faci pe plac oricarei femei, nu trebuie sa pierzi timp si energie sa abordezi o fata de mai multe ori. O singura data e suficient. Daca dupa prima data e indiferenta, urmatoarea. Singurul motiv pentru care o fata iti spune ca vrea sa fie abordata de cat mai multe ori este pentru ca vrea cu orice pret sa-ti fure timpul atentia in beneficiul ei si sa te lase la final cu buza umflata. Nu trebuie sa demonstrezi nimic niciunei femei, nu trebuie sa demonstrezi unei femei ca vrei sa vorbesti neaparat cu ea. Tu trebuie sa vrei sa vorbesti cu multe, nu cu doar cu una. SI din alea multe alegi DOAr pe aia care este cea mai receptiva, cu care ai chimia cea mai puternica, aia cu care te simti in largul tau alaturi de ea. Punct.

| christine99 a răspuns:

Cu cat imbatranesc, nu mai am rabdare de chestiile astea. La inceput ii dau indicii ca il plac, dupa il salut, il intreb ce face, tot asa si daca nu e interesat trec mai departe. Cu ezitatul nu ajungi nicaieri.

| Clytia a răspuns:

Nu există un număr anume. Cel puțin la început măcar de câteva ori să dea el primul. După, dacă îmi face placere să discut cu respectivul, inițiez și eu conversația.