| Ioanafreeyourmind1995 a întrebat:

Hei, fetelor! happy voiam sa stiu daca aveti orgasm vaginal. Si daca da, de la cat timp dupa inceperea vietii sexuale l-ati obtinut si daca difera fata de cel clitoridoan, in sensul daca dureaza mai mult si este mai satisfacator. Multumesc!

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Orgasmul vaginal, cu rari exceptii, este mult mai greu de obtinut!
Clitorisul este primul la indemana, adica pentru stimulare digitala - atentie mare la igiena!, trebuie obligatoriu spalat pe maini inainte de manevre! - sau si orala, care situatie poate pastra virginitatea mult timp, si totusi, oferi multiple orgasme!
Abia cand corpul invata placerea atingerilor is managaierilor si cunoaste deja orgasmele clitoridiene, dupa 18-20 de ani, apar si sansele sa apara si orgasmele vaginale!
Durata difera de la o persoana la alta, in functie de mai mult variabile individuale - mostenrie genetica, edeucatie, experiente erotice si satisfactiile obtinute, afectiunea fata de partener si vechimea relatiei, respectul, prietenia.
Preludiul si igiena sunt coloal de importante!
La cat timp dupa inceperea vietii sexuale, iar, nu este relevant, caci, asa cum am mai spus, difer toate, de la om la om.
Senzatia de "mai satisfacator" este de asemenea foarte subiectiva, atat datorita celor expuse mai sus, cat si tipului de personalitate - introverta sau extroverta, senzatia de securitate a locatiei si motivului actului sexual, etc.
Cele cu probleme, sau mai tematoare, mai anxioase, le poate folosi foarte mult un pahar de vin rosu, sau sampanie, baut inainte de joaca sau sex!
Caliataea umana a paretenerului, rabdarea, stiinta de a atinge si mangaia, stimula si saruta, sunt foarte importante!
Eu am recomndat mereu Petting-ul, celor foarte tinere, ca sa invete senzatiile, limitele si cum raspunde corpul la tot ce se intampla. Daca chiar o faceti, nu o faceti fara prezervativ, e plin de boli date si luate asa. BTS-uri.

| Ioanafreeyourmind1995 explică (pentru PsihoSex):

Multumesc frumos! happy

| PsihoSex a răspuns (pentru doctorandus):

Multumesc frumos, dar nu prea am inteles ce voiai sa aflu nou de acolo, dat fiind ca lucrarea e din anul 1970, si, in plus, ce sa vezi?!
Nimic, dar absolut nimic, despre miraculosul punct G, descoperit de Ernest Graffenberg inca din 1948! Iar prima lucrare despre el, daca nu mai inseala memoria, este din 1984, de Beverly Wipple et co.
Pe minu unul nu ma mira, dat fiind ca sunt inca destui "inteligenti" care, pentru ca ei nu au reusit, ii contesta si azi existenta!
Dar pentru a il putea gasi si valoriza, este nevoie de a sti exact despre ce e vorba, de rabdare, igiena manula impecabila, de afectiune si intelegere fata de partenera, de capacitatea de a=i putea explica corect despre ce e vorba, si de a o face sa aiba suficienta incredere, ca este ceva deosebit, cu un potential superb, si care merita exeprimentat!
Mai trebuie adaugat si ca, sunt 3 principale de a face asta: 1) digital, 2) penian, 3) cu dildo sau vibrator.
Dar ideal este digital si penian, fiind cel mai cald, firesc si pur relational uman, dpa parerea mea.

| doctorandus a răspuns (pentru PsihoSex):

"The existence of the G-spot has not been proven; nor has the source of female ejaculation." Surse: Richard Balon, Robert Taylor Segraves (2009). Clinical Manual of Sexual Disorders. American Psychiatric Publishing. p. 258. ISBN 1585629057. Retrieved January 24, 2014.
Jerrold S. Greenberg, Clint E. Bruess, Sara B. Oswalt (2014). Exploring the Dimensions of Human Sexuality. Jones & Bartlett Publishers. pp. 102–104. ISBN 1449648517. Retrieved October 30, 2014.
http://en.wikipedia.org/wiki/G-spot

Traducere: "Existenta punctului G nu a fost dovedita si nici nu a fost identificata zona care prin stimulare produce ejacularea feminina."

| PsihoSex a răspuns (pentru doctorandus):

Fratele meu intru facere de BINE, aici, tu crezi oare cumva ca pe mine ma pot prosti niste lucrari, cand eu l-am gasit, stimulat si activat, super Pozitiv si cu ejaculare, aproape la 2/3 dintre cele cu care "am impartit perna"?!
O vorba din popor spune ca "Teoria ca teoria, dar practica ne omoara."
Ma obligi sa conchid ca nu prea ai avut noroc la faza asta, sau nu te-a interesat, sau?!
Trebuie sa intelegi si sa ma crezi, ca el exista, si e super fantastic ce rezultate poate da, daca stii sa te porti cu fata / femeia, si ea, evident, are incredere in tine, sa te lase sa o activezi.
Cea ma mare problema e, ca nu exista indicii exterioare in privinta capacitatii ei de a reactiona pozitiv la stimularea lui. multe se sperie, din cauza aparitiei necesitatii de a urina - de aceea e foarte util sa se mearga la toaleta inainte de sex! - si se blocheaza, in loc sa inteleaga, daca stii sa le explici, ca este ceva firesc.
Cele mai dotate, se bucura, se lasa in voia senzatiilor super, si unele dintre ele reusesc sa si ejaculeze, si sa se simta Minunat!
Ar mai trebui sa stii ca Wikipedia nu este ceva de necombatut, si nici o superpublicatie stiintifica.
Eu am avut sansa, acum vreo 15 ani, sa gasesc intr-un anticariat din Bruxelles, prima lucrare, cred,
tradusa din engleza, "Le Point G", de Alice Kahn Ladas, Beverly Whipple si John D. Perry, din 1982!, asa ca, atat din viata si practica, cat si din aceasta, STIU, fara nici un dubiu, ca Punctul G exista, la foarte multe, dar, din cele mai variate motive, ce tin atat de ele, dar si de ei, nu este gasit si activat, din pacate!
Daca esti student, sau deja medic, nu ai nici o scuza sa imi vii aici cu lucrari care contesta o Realitate Existenta si Evidenta!
Cauta, googale si afla!
Success!

Uite-o aici! >>> https://www.google.ro/......ps?/search

| doctorandus a răspuns (pentru PsihoSex):

Einstein a ajuns (si a ramas) mare geniu al fizicii pentru ca a convins majoritatea covarsitoare a scepticilor (de meserie fizicieni). Deci daca nu convingi scepticii, in stiinta nu poti avea niciun succes insemnat, ramai un marginal. Stiinta este scepticism organizat, detalii pe http://ro.wikipedia.org/wiki/CUDOS

Daca din anii '50 pana acum nu a fost acceptata drept cunoastere stiintifica, povestea cu punctul G poate fi clasata drept mit urban. Wikipedia nu a inventat, ci nu face altceva decat sa redea aceasta realitate.

"Nu ceea ce nu stim ne produce necazuri, ci ceea ce stim sigur si nu e de fapt asa." Mark Twain.